VVD

Uit de oude ‘Politieke Rat in pak Doos’: VVD Burgemeester Jorritsma aka ”Lady Waterhoofd ” waggelt nog steeds vrij rond.

( door tdsdam en ondersteunt door onze ‘CDA&VVD- Klasse Justitie’  redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Harteloze en criminele VVD Burgemeester Jorritsma: Dakloze je moet in beweging blijven, anders bevries je’(Video).
In Almere zwaait de corrupte VVD Burgemeester Jorritsma, bekend van het stelen van water en haar criminele bouwfraude. Het geld is op: Reizen naar Almere kost half miljoen voor Bestuur-Gangsters. De eerste bral-vergadering van de nieuwe gemeenteraad van Almere is roerig verlopen.Een felle aanval van PVV-fractieleider Toon van Dijk op de VVD Burgemeester en notoire Waterdief Annemarie Jorritsma leidde tot een schorsing. Ging zij even gratis water drinken. Of moest Jorritsma even overleggen met haar VVD Bouw Maffia man?

Revenge of the (TBS)- “VVD-Uglies” op ‘Jan met de Pet.’(Video).
Citaat van een paar jaartjes terug: ‘Democratie-Buma-ondermijnend'(Video). Allesovertreffende toppunt is wel de extreem corrupte Top VVD bendelid Annemarie Jorritsma, tijdens de ‘Mega- Rat in pak-bouwfraude’ de corrupte  ‘Minister- Doofpot’ van VROM (en later van EZ, waar ze alles privatiseerde ( ander woord voor jatten door de ‘Killer-Elite’ van het Volk met de wet in de hand)  waar ze d’r liberale corrupte vingers op kon leggen). Zij, nou ja haar criminele ‘Rat in pak- man’ Gerlof Jorritsma, bezit notabene een ‘VVD Henry Keizer – misdaad-achtig’- ‘Witwas & Fraude-bouwbedrijf Jorritsma Holding BV’ en wordt met naam en toenaam genoemd in de beruchte schaduwboekhouding waar miljarden van de Staat, u dus werden gejat en niemand de cel in verdween. De cel gaan alleen maar de( bejaarde) Labbekakken in al la de zogenaamde Hotel Piraten ( lees Dak en Thuisloze) of worden zwaar beboet omdat ze op straat moeten slapen:

Amsterdamse Monster-Rechter mr. A.J. Bongers sloopt dakloze.

‘Lady Waterhoofd Burgemeester Jorritsma’: “Stem VVD en Je krijgt er gratis een ‘PvdA-mongool’ bij.
Ze is nu de corrupte burgemeester van Almere, en wordt daar door de Zembla-camera bezocht, die ze hooghartig weigert te woord te staan. Haar hulpje komt aanzetten om een ouderwetse hand voor de lens te steken. Jorritsma is zo’n gezellige Nep en Fop-VVD-politica a la Erika Terpstra, die als minister met een bouwondernemer in zijn privé-vliegtuig even naar Oostenrijk heen en weer vliegt om samen een schaatswedstrijd te bekijken. Waarom? “Omdat ik schaatsen zo leuk vind en wie doet mij wat, hihihi’

Lijkenpikker-Schuldbewindvoerder’ & VVD Burgmeester  Boumans jatten tonnen €€(Video) en lopen vrij rond “& Junkie Peter R. de Vries verdedigd  bij ‘RTl-Riool Boulevard’  met Coke Kater ‘Islam’-Baardman’ verkrachting gehandicapte(Video):

Elite-Pedo’s’ en ‘Elite-Gangsters’ halen opgelucht adem:Dekker wordt ‘Crime-boss’ van Justitie.
De Top ‘VVD -bendelid Burgemeester Jorritsma staat al jaren op de” Top 20 + Criminele Burgemeesters Lijst” (Video). Hoe lang gaat het nog duren voordat de  Ministers van Klasse Justitie de’ CDA- Gestapo-Generaal  Grapperhaus en de ‘VVD- Elite-Gangster Dekker’ de democratie ondermijnende en extreem corrupte(Video) en altijd jattende ‘VVD-Misdaadgroep van ‘Doener-Godfather Rutte’ gaan verbieden?

1 antwoord »

  1. Burgemeester Hilversum veegt z’n elitaire reet af met Trias Politica

    Pieter Broertjes verliest van eigenaresse “t Perronnetje Gilly Emanuels

    Naar nu blijkt heeft Pieter Broertjes nauw samengewerkt met het OM om de ‘jongens’ vrij te pleiten en Gilly alle schuld in de schoenen te schuiven. Waarom? Gilly heeft regelmatig aangifte gedaan tegen de groep, net als veel buurtbewoners. Daaruit bleek dat de driehoek burgemeester-politie-OM de situatie totaal niet onder controle had.

    Uit gespreksverslagen blijkt dat Broertjes en het OM hebben overlegd over de situatie. Gilly zou in mediation moeten gaan met haar belagers en als ze dat weigerde, zou Broertjes wel even vervolging regelen: een ernstige schending van het principe van de Trias Politica. Sterker nog, hij heeft haar weg willen houden bij een rechter die haar in het gelijk stelt! En dat allemaal om te verhullen dat hij een krankzinnig slechte burgemeester is, die zijn mensen niet de bescherming kan bieden waar ze recht op hebben.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.