EU

Hongaren ontmaskeren ‘PvdA-EU-Graaier-MH-17-Huil-Komediant Timmermans’: NOS Geschokt.

(door  ‘dr. Goebbels-Staats-NOS’ en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR-‘dr. Goebbels -Volkskrant propaganda’: ‘MH17-Huil-komediant Timmermans’ onze nieuwe EU Führer(Video).
De extreem corrupte Vicevoorzitter ‘PvdA-MH17 Huilkomediant Timmermans’ van de ‘Europese-Elite-Killer- Commissie’ is afgelopen weekend geïntimideerd   ontvangen zo als een arbeider verrader behoort te worden ontvangen tijdens zijn provocerend bezoek aan Hongarije.Hij werd overal gevolgd door onbekenden die hem constant filmden, schrijft het’ bejaarde-mannen-NSB-Vod-De Telegraaf’. Mogelijk ingehuurde acteurs door Timmermans en/of zijn ‘EU-politie-mannen-bewaking’.

PvdA-EU-Graaier-Timmermans’ is de Beste betaalde ‘Huil-komedianten’ en Verrukt van zich zelf(Video).

Timmermans was bij Buitenhof en barste zo waar een keer niet in huilen uit(Video).
Volgens de NSB-krant zou het gaan om agenten van de Hongaarse overheid en spreken ‘PvdA-Hoeren-bronnen’ van een “vijandige ontvangst door de regering”. En dat is vreemd, want Timmermans is bloedgeil op de corporate crime Media(Video) en vooral op de corrupte Gevestigde Orde Staats Media zoals Buitenhof en de NPO waar hij er altijd op los mag liegen en de ‘Redder van de arbeiders'(laagste Klasse, mede dankzij Timmermans tot Labbenkakken verworden in de EU en NL) mag uithangen. Of de mannen Hongaarse overheidsagenten waren, weet een woordvoerder beroepsleugenaar van Timmermans niet, maar de walgelijke ‘MH17-Huil-Komediant-Eurocommissaris’ wordt in Hongarije wel heel anders ontvangen dan in de rest van de EU op Nederland, Italië, Polen, Giekenland en Engeland,etc. na. Normaal geeft hij bij zijn Luxe bezoeken aan waar hij heen wil en wordt dan overal schijnheilig ontvangen. In Hongarije gebeurt dat niet en wordt Timmermans  vijandig bejegend behandeld voor wat hij is een vijand het gewone Volk in EU en NL.

Steeds weer twee mannen(kuch). Waren het de zelfde soort twee mannen die corrupte en laffe types politici als de Top VVD bendelid  ‘Yab Yum Hennis’  en Timmermans altijd bewaken in Nederland; zie de beelden van dat soort laffe en corrupte (Politie) mannen.

De Riool-Showbizz-Huil-agenda van Timmermans was nu niet bekendgemaakt, maar vanwege een ‘Bral- tv-interview’ was het geen geheim dat hij in Boedapest was(kuch, kuch).
En overal waar hij kwam, stonden twee mannen om hem met hun telefoon te filmen, zonder dat ze iets zeiden en dat was deze keer niet voor zijn 100 gesubsidieerde verheerlijking‘s docu: “Ik Miljonair Timmermans de Held van de Arbeiders en MH17 slachtoffers”. Dat gebeurde onder meer bij de zwaar voor hem beveiligde  tv-studio, bij zijn Vijf Sterren hotel en ook bij een ontmoeting met corrupte vakbondsleiders en uiteraard privé met schandknapen en/of hoeren. Timmermans heeft nog nooit gehoord dat als je incheckende bij een Hotel dat gemeld wordt bij de politie(kuch). Ook heeft Timmermans nog nooit gehoord dat als hij van Brussel naar Hongarije vliegt de passagierslijst uren van te voren naar  de airport van aankomst in dit geval Boedapest wordt gestuurd, o.a. voor mogelijke Terroristen( Niet Bankier-gangsters) en of voortvluchtige criminelen( niet de (Royal)-Elite-Pedofielen),etc.

Fraude EU bedraagt officieel €900 miljoen.Timmermans barst uit in huilen(video).

De ‘PvdA Freak Timmermans’ bralde die leugens deze keer zonder zijn beroemde beruchte MH17 Huilact(Video). Hij werd bij deze ‘Arbeiders-verrader Show ‘ bijgestaan door de peperdure Callgirl  Saar van Beuren van ‘Playboy Samson. Onder meer toen Timmermans aankwam bij een peperduur restaurant om met  de corrupte vakbondsleiders en peperdure Callgirls al La de ex Pr-Lady Saar van Beuren van de toenmalige  PvdA Fractie voorzitter Samsom  te eten, kwam hij in een oploopje terecht met journalisten of mensen die zich uitgaven voor journalist zoals die van de Staat-NOS. Op een filmpje van een bekende Hongaarse vlogger die door Timmermans was ingehuurd is te zien dat de schaamteloze en corrupte ‘PvdA-Hoer-Eurocommissarisagressief’ correct wordt bevraagd naar zijn arbeiders verraad en zijn walglijke’ Lieg& Bedrieg-Huil- SBS-Tokkie MH17-Show bij de VN.

10 antwoorden »

 1. Onbenul, dombo en nitwit Frans Timmermans mag achter de fanfare lopen van randdebielen. Hongarije is onderdeel van de Visegrad groep die heel goed begrijpen dat ze door de EU keihard genaaid worden. Eerst Soros eruit getrapt en natuurlijk Hans van Baalen was er ook weer eens een keertje bij.

  https://www.aldeparty.eu/about/hans-van-baalen-alde-party-president

  Maar onze minister president Mark Rutte heeft nergens tijd voor maar als hij weer eens als een dominee het nazi geloof kan brengen onder zn ALDE gabbers dan staat Rutte weer vooraan.

  http://www.xinhuanet.com/english/europe/2019-02/20/c_137835006.htm

  NL altijd uit het zicht en achter de schermen, altijd!

  Like

  • Als ik op de site van ALDE kijk liegen ze alles aan elkaar vast en Sophietje in’t Veld is maarliefst Chair of the rule off law monitoring group. Nou als ik de boel eventjes vlot monitor zijn ze allemaal rijp voor het gesticht inclusief hun bankmannetje ome Sjors. Ze willen zichzelf dus beschermen tegen zichzelf om hun publieke niet democratische funktie te kunnen behouden om als een dictator de macht te grijpen en iedereen maar te dicteren om de poen te stelen. Best wel psychopaat.

   https://www.aldeparty.eu/news/ep-calls-malta-and-slovakia-protect-journalists

   Like

 2. Frans Timmermans wil Europa compleet vernietigen door zo veel mogelijk mohammedanen hiernaartoe te halen. Dit heeft trouwens direkt te maken met het bestaan van de zogeheten petrodollar. De petrodollar is ontstaan door de afhankelijkheid van Europa als het gaat om olie. De Europese Unie ziet zich genoodzaakt om zaken te blijven doen met de Arabieren en heeft hierdoor aan een verraderlijke constructie medewerking verleend. Want als tegenprestatie heeft Europa toegezegd veel mohammedanen in de landen van de Europese Unie op te zullen nemen. Aan het achterwerk van Timmermans valt af te lezen dat hij zich goed in de watten heeft laten leggen door de Arabieren. Frans krijgt alles wat zijn hartje begeert mits hij doet wat Saoedi Arabie van hem verlangt..

  Like

 3. “Only in Eastern Europe are some leaders resisting White suicide, and these leaders are increasingly under pressure from Jewish-dominated “Western” intelligence agencies and diplomats, and phony revolutionary movements funded by Jewish money.”
  http://www.kevinalfredstrom.com/2014/02/american-dissident-voices-do-you-still-think-you-have-a-country/
  “This foreign people, furthermore, sees the replacement of Whites worldwide with non-White immigrants as being in their best interest, and they are pursuing that policy with a vengeance — not only in the United States, where they are flooding us with Mestizos and Third Worlders of every description, but in Europe too, where a Muslim invasion of unprecedented proportions is taking place under Jewish supervision. It’s happening in Australia and New Zealand, too, where the Jewish leadership is solidly behind replacing Whites with Asians as fast as possible.”

  Ja, Orban is moedig!
  (En levert zijn thuisland niet uit, zoals Merkel, Rutte, Macron, c.s.)

  – Europe, .. where a Muslim invasion of unprecedented proportions is taking place(!)

  Hooton plan! Der Morgenthau/Kaufmann/Hooton Plan (Deutschland Ausradieren) https://www.youtube.com/watch?v=3W2i_8izzjM (8½ min.)

  Mw. Haverbeck (90 jaar!) zit nog steeds in gevang:
  Ursula Haverbeck: Migranteninvasion seit 75 Jahren geplant https://www.youtube.com/watch?v=JIxFrFb8fHw (29 min.)

  Like

 4. Het sprookje van het graai-crematorium van VVD-Fatman Henry Keizer krijgt nog een heeeeeeel lang staartje.

  Echtpaar VVD-senator Duthler/Biesheuvel, heeft als gabbers in crime met Henry Keizer en VVD-Veelvraat Loek Hermans alles nog veel bruiner kunnen bakken dan menigeen voor mogelijk houdt..

  http://www.quotenet.nl/Nieuws/Wanbetalingen-bij-bedrijf-van-VVD-senator-Anne-Wil-Duthler-219403

  http://www.quotenet.nl/Nieuws/Profiteert-BV-Duthler-van-haar-VVD-senatorschap-219375

  Hier gaan we nog heel heeeel veel van horen.

  Like

 5. Men schrik op van wat men heeft gedaan op de joodse begraaf plaats in frankrijk Maar
  de joden zijn echt niet heilig ze starten de oorlog en daarna zijn ze zo heilig dat dat je ze niks mag aan doen maar onder tussen moorden ze er op los ? of niet

  uw verstand aan zetten volk van nederland ?

  Rick Wiles: er komt niets uit. Het is allemaal geregeld.

  Co-host: wie verliest? De (Amerikaanse) mensen. Ik wil altijd de waarheid.

  Rick Wiles: Het komt er niet uit. Laat me het duidelijk stellen: Hillary en Bill Clinton gaan niet naar de gevangenis. Ze zullen niet worden aangeklaagd en zullen niet worden onderzocht. President Trump zal niet worden aangeklaagd, hij zal niet worden verwijderd, etc. Niets over de Saoedi’s zal naar buiten komen. De waarheid van 11 september zal nooit onthuld worden, die er echt achter zit. De struiken worden niet onderzocht, aangeklaagd en gevangengezet.

  Er waren nooit 50.000 verzegelde aanklachten; geheime aanklachten. Dat was een Q-hoax die al jaren circuleert. Het was een hele grote grap.

  Dit is over. De misdaadsyndicaten hebben een deal gesloten en Mr. Barr gaat de wapenstilstand implementeren.

  Dus gaat meneer Rosenstein weg. Rod Rosenstein, de man die het Bush-onderzoek van Donald Trump leidde vanuit het ministerie van Justitie. Hij wordt vervangen door Jeffery Rosen, die voor procureur-generaal Barr werkt.

  President Trump’s advocaat Michael Cohen heeft twee maanden vertraging gekregen om verslag uit te brengen aan de gevangenis. Dit is net gebeurt. Weet je wat, dit moet gerepareerd worden – het maakt deel uit van de deal.

  Het is voorbij voor het onderzoek en ze zullen Donald Trump niet verwijderen. En Bill en Hillary Clinton gaan niet naar de gevangenis. .

  Nu, één ding om te weten over deze misdaadsyndicaten, zegt Rick Wiles, hun vader is de duivel. Daarom hebben ze de eigenschappen van hun vader. Dat betekent dat ze stelen, ze doden, ze stoten achteruit, ze liegen, ze bedriegen, enz. Dus, dit bestand zal niet lang duren. Welnu, houd genoeg om de verkiezingen van 2020 te doorstaan, ja. Het duurt lang genoeg tot de huidige spelers afsterven.

  We zijn klaar met de onderzoekscyclus. We kijken nu uit naar de 2020-campagne, we hebben de machines en de basis, en dat is niet te stoppen.

  Dit is waarom Mike Huckabee zegt, terwijl hij in Israël was dat Donald Trump een nieuwe wereldorde aan het bouwen is. Dit is de reden waarom Mike Pompeo zei dat Donald Trump een liberale wereldorde aan het bouwen is, omdat ze de intellectuele eigenschappen van Bush’s New World Order hebben opgekocht. Ze bezitten het nu; het is nu hun eigendom. Ze zeiden, jullie willen het niet meer lopen, we zullen het nemen.

  Eén ding is zeker: Donald Trump heeft de plannen van Bush verprutst. Er waren twee misdaadsyndicaten, de Struiken en de Clintons, en een ander misdaadsyndicaat kwam binnen en verknalde het plan. Rick Wiles zei toen dat het misdaadsyndicaat dat het plan verstoorde de Joodse maffia was.

  De voorstanders van het volk, … degenen die opriepen tot het blokkeren van Hillary Clinton, zullen niet tevreden zijn. De mensen zullen de komende twee jaar blijven geloven dat er iets gaat gebeuren, maar er zal niets gebeuren.

  Alles wat geopolitiek gaande is, het is bijna een herhaling van de regering-Bush: hier zijn we 18 – 19 jaar in Afghanistan. Waarom zijn we er nog? Welnu, wij (de VS) maken zich klaar om die operatie te franchisen. We maken ons gereed om het naar Venezuela te sturen om de oorlogsoperatie op het westelijk halfrond te laten plaatsvinden; dat gaat door. Dat hadden we met Jeb Bush of Hillary Clinton gehad. We zouden die oorlogsoperatie gaande hebben gehad en het gaat nog steeds door. Zoals het is gebeurd (ie de wapenstilstand) heeft hij (president Trump) het (dwz het onderdeel van de Nieuwe Wereldorde van Bush) overgenomen.

  De Israëlische president Benjamin Netanyahu zei tegen Trump dat hij de Amerikaanse troepen i

  En irsael staat stil en kijk er na en alle andere mensen zijn getekend op een stuk papier dus nog steeds de bilderberg group aan de touw met de vaticaan en engeland

  en jullie denken allemaal wat ?

  Like

  • Haha, Toedel, BETER kan je het niet formuleren.

   Die Franzje (Mans Timmerfranz) gaat helemaal en volkomen onderuit!

   Het toetsenbord is een middel, maar gele hesjesdragers gaan het verschil maken!
   (Zodra ik de straat op ga, ga ik in het geel.)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.