Kabinet Rutte3

Woede in Kamer: Kabinet Rutte heeft weer gelogen met energierekening verhoging !

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIRMet ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje(Video).
De ‘Pluk de massa kaal- energierekening’ blijkt een stuk hoger te zijn dan het Oplichting ‘s ‘Lieg en bedrieg- kabinet Rutte’ deed voorkomen en dat kon een ieder van te voren weten. Ze doen niet anders dan liegen! Wij publiceerde dat ook al van tevoren dat de Energie rekening veel hoger (Video) zou uitvallen dan het Kabinet Rute had voorlogen. En dat roept vragen op bij Judas-Kamerleden van de regegering’s partijtjes, die altijd hebben zitten slapen en/of gewoon corrupt en laf zijn. De Oppositie is weer kwaad en noemt het Kabinet het ‘Lieg en bedrieg-brief- Kabinet’, want bij ieder hekel onderwerp blokken de Judas-regering’s-partijtjes de ‘VVD-Misdaadgroep’, het ‘Nep en Fop Christen CDA’ en de ‘CU-Incest Bijbel belt’ en D66 DDDR66 een debat en willen ze alleen maar een ‘Leugen- brief ‘van hun misdadig   ‘Taxfree-Shell-Rutte Kabinet’. De hoogte van de energierekeningen is inderdaad te laag ingeschat(kuch), geeft de ‘Lieg & Bedrieg-regering bij monde van de ‘VVD Boef Wiebes’ aka “Alle armen aan het Gas” toe nadat ze weer eens zijn betrapt op een grove opzettelijke leugen.De schattingen waren wel gebaseerd op de niet realistische laatste schattingen van het Planbureau Leefomgeving (PBL), maar die kwamen uit 2017 en is dus een sluwe  List en Bedrog wijzen van de waarheid brallen en toch opzettelijk keihard liegen tegen het Volk en de Tweede Kamer.Uit berekeningen van Volksnnieuws uit Amsterdam-Noir en later ook van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), blijkt dat de energierekening dit jaar met ruim 330 euro stijgt. De corrupte CDA Staatssecretaris, de altijd liegende Mona Keijzer(Wurg-Maffia-rekening Energie & Klimaat betaald uit de portemonnee van het Volk) loog destijds in de Kamer dat het niet zo’n vaart zou lopen en riep iedereen vertrouwen te hebben in haar en God de Duivel.De ‘VVD Gangster-Minister Eric Wiebes’  aka “ Alle armen aan het Gas” hield eind vorig jaar nog rekening met een stijging van 108 euro per jaar per huishouden, gebaseerd op stokoude rooskleurige cijfers van het PBL. Zelf een klein kind kon weten dat deze cijfers kant nog wal raakte, maar kwamen Rutte en zijn Kliek goed uit.Een deel van dat bedrag werd volgens de liegende  Wiebes weer teruggesluisd via de inkomstenbelasting die sinds dit jaar is verlaagd. “Het is de veel geuite wens om het verbruik zwaarder te belasten en arbeid minder te belasten”, bralde de bewindsman VVD-Boef destijds in een Kamerdebat.

Er zijn geen recentere cijfers liegt Wiebes.

De  valse schattingen van het Kabinet vallen lager uit dan de werkelijke stijging omdat het corrupte ministerie zich onopzettelijk baseerde op stokoude en rooskleurige cijfers van het PBL, die uit het najaar van 2017 komen. En dus wist dat die cijfers lariekoek waren en ze hadden zelf ook een nieuwe accurate berekening kunnen laten maken. Opmerkelijk in dit verband dat het ‘Top VVD-bendelid & Klimaat King- Rose Pedo- Ed Nijpels'(Video) en zijn Side-Kick -de PvdA Hoer & Maffia-Waste Management Samson(Video) nu in geen velden of wegen te bekennen zijn in de Pulp-Maffia-Media (Video).

Debat over Bedreiging van US-ambassadeur Hoekstra om Russisch gas te boycotten. Van Oijk en Sjoerdsma ontmaskerde zich zelf(Video).
Het PBL is bovendien druk met het doorberekenen van het ‘Conceptklimaatakkoord -laat de massa de rekening betalen’. Die rekening kan nog veel duurder gaan uitvallen voor het Volk als de ‘GroenLinksRechts-CIA Trol -Van Oijk’ en zijn ‘gabber in crime’ D66‘DDR66- anti Rusland- Oorlogshitser Sjoerdsma hun zin krijgen, want die willen geen goedkoop en schoon Russisch gas meer, maar het 40% duurdere en extreem milieu vervuilende ‘US-Killer-Elite  Fracking- gas’ hebben.Het PBL gaat er in de studie van 2017 nog van uit dat er minder gas en elektriciteit zou worden afgenomen en dat de marktprijzen voor gas en stroom minder hard zouden stijgen(kuch Kuch) wat volslagen idioot is.  Die Judas-aannames’ zijn echter verouderd. De leveringsprijzen zijn juist hard gestegen; gas is 21 procent duurder en elektriciteit 31 procent. Een nieuwe studie van het ‘Kul-PBL’ volgt in oktober dit jaar en dan is de massa al lang weer nog meer kaal geplukt door Rutte&Co .

Steve Brown kaartte de ongelijkheid en armoede in A’dam al aan(Video).

9 antwoorden »

 1. De verbrandingsovens van VVD-fatman Henry Keizer kunnen ook veel energie leveren en dan zijn we minder afhankelijk van Russisch gas.

  De verwerking van 1 miljoen bejaarde labbekakken levert minimaal 200 miljard Kwh op.

  Het voordeel is dan minder zorgkosten, een lagere energierekening en er komt extra woonruimte vrij om nog meer olie-dollar-vluchtelingen op te nemen.

  De 2e Kamer is akkoord, mits Shell dan het exclusieve recht krijgt om de bejaarde labbekakken te exploiteren in olietankers bewerkt met chroom-6.

  Like

 2. LS…

  HET VOLLUK MOET EINDELIJK DOORHEBBEN DAT DIT HELE GEDOE SCHIJNBEWEGINGEN ZIJN OM HET VOLLUK AF TE LEIDEN VAN DE WERKELIJKE DREIGING.

  DIE DREIGING IS DE ZIO NAZI USSA DIE ONS HET VEEL DUURDERE SCHALIEGAS WIL VERKOPEN. DAAROM ROEPT RUTTE ALSMAAR DE RUSSEN DE RUSSEN WANT VAN DE RUSSEN MAG HET VOLLUK GEEN BETAALBARE ENERGIE STOKEN.

  HET VOLLUK MOET EINDELIJK BEGRIJPEN DAT DIE ZELFDE RUSSEN DE USSA EN EUROPA ZULLEN VERNIETIGEN ALS TRUMP EN DE EUROPESE BIGGEN INCLUSIEF DE ORANJES DOORGAAN MET HET BEDREIGEN VAN MOEDER RUSLAND.

  DE ZIO NAZI LANDVERRADERS WAAR OOK ONS PARLAMENT MEE VOL ZIT WIL MAAR EEN DING EN EN DAT IS DE VERNIETIGING VAN AMERIKA ,EUROPA EN DE WERELD MET ALS DOEL: GROOT ISRAEL

  Like

  • Goed gezien. Verbijsterend trouwens dat Nederland alsnog een fascistische regering heeft gekregen. Dit kon je toch nauwelijks aan zien komen na de Tweede Wereldoorlog. We dachten dat het fascisme verslagen was. Het tegendeel is echter waar. Het kabinet Rutte is namelijk echt een kabinet van fascisten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.