Venezuela

‘Staats-NOS maakt overuren om ‘CIA Puppet- Guaidó’ in het zadel te helpen en ‘US-Killer-Elite’ weer een Tankstation in de Zuid Amerika.

(door de ‘dr. Goebbels-Staats-NOS’ en bewerkt door onze waarheidscommissie)


AMSTERDAM-NOIR-PR stunt to justify intervention in Venezuela’: Experts slam US regime change ‘gangsterism’.The Supported from the ‘CIA Puppet Guaido’ who hate Maduro just Like Trump& D66- Sophie in ’t Veld need humanitarian aid the least(Video).
De Staats-NPO& NOS ontvangen jaarlijks meer dan 1 miljard subsidie van ‘Taxfree-Shell-Rutte3’(Video) en dat was gisteren wel weer te merken: “Wiens brood men eet diens woord men spreekt”. Over de moedige Verzet‘s beweging de Gele Hesjes in Frankrijk tegen ‘Boy Macron’ de Puppet van de ‘Taxfree-Ultra-Rijken’, die wekelijk en dus ook weer gisteren door zijn ‘Nazi- Politie’ in elkaar worden geslagen en/of blind geschoten(Video)geen woord van de ‘dr. Goebbels-Staats-NOS’ (Video). Maar de Witte Hemden‘ Bruin Hemden’ van de ‘CIA Puppet-Guaidó’ werden gisteren door de ‘dr. Goebbels-Staats-NOS’ en hun Correspondent de ‘AIVD-Trol- Marc Bessems'(Video) de Hemel in geprezen en neergezet als de Helden van het Volk.

Venezuela CIA-crisis: Border clashes, ‘masked thugs’, ‘torched aid’ & fake Red Cross(Video).

 

Trump bedreigt als doorgedraaigde Terrorist leger Venezuela: Laat Maduro vallen of anders Vermoorden wij jullie: Sophie in te Veld en Blok: Het is Oké !(Video)
De extreem corrupte en laffe ‘dr. Goebbels-Staats NOS-correspondent Marc Bessems’ bralde en loog gisteren hysterisch dat de ‘US-Killer-Elite Staatsgreep- gebeurtenissen’ ter plaatse worden ervaren  gebracht door de Media van het Corporate Crime CNN,enz.en de Staats-NOS & BBC als de dag van de waarheid. Volgens de schaamloze laffe, corrupte en altijd liegende ‘Staats-NOS-AIVD-Trol-Bessems’ is het voor de oppositie  CIA nu of nooit om de zaken te veranderen in Venezuela  en hun ‘CIA Puppet- Guaidó’ illegaal met een bloederige Staatsgreep( net als in Oekraïne de ‘CIA Puppet Porosjenko’, etc.(Video)) in het  zadel te helpen en van Venezuela het zoveelste Zuid Amerikaanse Tankstation van de rovende en plunderde  ‘US & EU-Killer-Elite’ te maken.

Trump Sends Just Like Reagan did ‘US-Killer-Elite’ Military Aircraft to Deliver ‘Aid’ to Venezuela’s Border for his ‘CIA Puppet Guaido’(Video)/

(Not corrupt and Hero Rep. Ilhan Omar grilled Trump’s War Criminal & Psychopath Elliott Abrams for Venezuela.)

How the corporate Crime and State Media NOS Manufactures Consent for Illegal President Change in Venezuela: NL heeft nu drie Premiers!! (video)

De  altijd liegende ‘Staats NOS-correspondent& AIVD-Trol- Marc Bessems’ is net zo corrupt en laf  als zijn ‘gabber in crime’ de eveneens altijd liegende ‘NOS-Moskou-Correspondent-AIVD-Trol David Jan Godfroid(Video).
De Amerikaanse minister Elite-Gangsters van Buitenlandse -(Corrupte )-Zaken ‘Fat-man-Pompeo’(Ex CIA Boss Massamoordenaar en drugsdealer) verklaarde zich solidair met de door de’ US-Killer Elite’ & hun MSM opgehitste’ Bruin Hemden-betogers’ en veroordeelde het door Pompeo &Co uitgelokte geweld. Op Twitter uitte de ‘Fat-Man- Pompeo’ volstrekt ongeloofwaardig zijn medeleven met de nabestaanden van de overleden demonstranten, want het enige wat telt is de Olie, Goud en andere grondstoffen. De Godsdienstwaanzinnige Vicepresident Pence(Video) en zijn walgelijke Rechterhand de ‘Oorlog’s Misdadiger Elliott Abrams’ ( over die laatste hoort u bij de Staats-NOS ook nooit één onvertogen woord) ontmoeten morgen oppositieleider hun ‘CIA Puppet Guaidó ‘in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá van het ‘US-Killer-Elite-Tank & drugs-station’ de ‘CIA Vazal- Narco-NATO-Staat-Columbia’.

Debat over Bedreiging van US-ambassadeur ‘NSB-er- Hoekstra’ om Russisch gas te boycotten. Van Oijk en Sjoerdsma ontmaskerde zich zelf(Video).
Steve Brown heeft zich in navolging van de Venezolaanse ‘CIA Puppet- Guaidó’ uitgeroepen tot Premier van Nederland en wil beslag laten leggen op het ‘Bloed-VOC-Goud’ in de ‘Nederlandse-Misdaad- Bank’ om het te verdelen onder de arme. ‘ US-Killer-Elite -ambassadeur NSB-er- Hoekstra’ heeft de ‘GroenLinksRechts- CIA-Trol Bram van Oijk’ benoemt tot zijn premier van Nederland en daarmee zijn er nu dus drie Premiers in Nederland.

6 antwoorden »

 1. Jong geleerd, oud gedaan, zullen we maar zeggen.

  Opleiding tot labbekak:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3201000/helft-scholieren-heeft-bijbaan

  Bijbaantje OK, werken OK, zeer leerzaam, zeer nuttig voor de scholieren….., maar 20 uur per week is wel heel onwenselijk voor HAVO-jonkies …….

  Er moet ook gestudeerd worden, burn-outs zouden vermeden moeten worden.

  Is het wenselijk dat de liegende Rutte-3-overheid stiekem weer de kinderarbeid bij de supermarktketens invoert ? Een jonkie van 16 heb je tegenwoordig al voor Euro 3,22 per uur.

  Volgens kwade tongen zou men bij VNO-NCW al weer terug naar 14, 13, 12 jaar willen !

  Zou het niet passender/intelligenter zijn voor de scholieren om simpel dom werk te combineren met wat praktisch denkwerk ? maar dan maximaal totaal 10 uur per week ?

  Bijvoorbeeld 5 uurtjes vakken vullen OK, maar ook 5 uur administratief werk of IT-werk in de week, maximaal.

  Let wel, ik heb niets tegen werkervaring, maar er is meer aan de hand…..

  Het Kinderwetje van Van Houten wordt geruisloos afgevoerd in Vlissingen…..

  Ik moet er niet aan denken straks bij de Jumbo een kind van 10 jaar te zien, bezig vakken te vullen voor 50 eurocent per uur.

  Like

 2. Hier is wat achtergrond informatie voor de NOS geheel gratis aangeboden.

  the making of Juan Guaido.

  https://www.globalresearch.ca/the-making-of-juan-guaido-how-the-us-regime-change-laboratory-created-venezuelas-coup-leader/5666971

  En hier wat info over de Lima group/grupo de Lima

  https://en.wikipedia.org/wiki/Lima_Group

  50 miljoen USD per jaar is er geschoven vanuit Washington en nu staat het IMF ook Washington)met fraude vrouwtje Lagarde al klaar om door te financieren om de boel omver te trekken. Maar wie komt er weer eens boven drijven als oorlogshitser?

  https://newsinfo.inquirer.net/875420/european-liberals-slam-de-limas-arrest

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.