Venezuela

‘War Criminal Abrams’ and his ‘Religion-insane Boss-Pence’ give there ‘CIA Puppet Gualdo’ instruction in ‘Narco-Colombia’ for there ‘Oil-Coup’ in Venezuela.

( van onze ‘US-Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Staats-NOS maakt overuren om ‘CIA Puppet- Guaidó’ in het zadel te helpen en ‘US-Killer-Elite’ weer een Tankstation in de Zuid Amerika er bij(Video).

5 antwoorden »

 1. LS….

  IN SYRIE LOOP OOK ZO EEN RTL4 DROL ROND DIE ZICH JOURNALIST NOEMT. HIJ LAAT SYRIERS ZIEN BIJ HUN DOOR ASSAD KAPOT GESHOTEN HUIZEN MAAR ” VERGEET ” TE MELDEN DAT DIE HUIZEN VOL ZATEN MET TERRORISTEN NADAT DE OORSPRONKELIJKE BEWONERS WAREN VERMOORD OF VERJAAGD…

  Like

 2. CIA World Factbook zegt dat Venezuela ‘s werelds grootste bewezen ruwe oliereserves heeft, en overtreft die van Saoedi-Arabië, Canada, Iran en Irak. Tijdens de crisis hebben Venezolaanse functionarissen gesuggereerd dat olie achterloopt op de poging van de VS om Maduro te vervangen door iemand die vriendelijker is tegenover Washington.
  Zoals Bush-era arch-havik John Bolton zei, hadden de VS “veel op het spel” in de zaken van Venezuela. “Het zal economisch een groot verschil maken voor de Verenigde Staten als we Amerikaanse oliemaatschappijen zouden kunnen laten investeren in en de oliemogelijkheden in Venezuela produceren” , vertelde hij aan Fox Business-gastheer Trish Regan.
  De VS hebben de afgelopen jaren gestaag sancties opgelegd aan Venezuela in een poging om de regering te verzwakken en de economie te destabiliseren. Sommige internationale waarnemers zijn van mening dat de sancties en de economische oorlog de bevolking van Venezuela in de eerste plaats troffen, wat heeft bijgedragen aan het gebrek aan medicijnen, ondervoeding en sterfte.

  Like

  • LS…

   NIEUWSTE BERICHTEN VERTELLEN DAT CHINA NIEUWE GAS EN OLIE VELDEN HEEFT ONTDEKT MET EEN CAPACITEIT DIE VOOR 100 JAAR VOLDOET ! BAY BAY LNG USSA !

   OF EEN DERDE WERELDOORLOG NATUURLIJK WANT EEN KHAZARIAN RAT ( TRUMP…) IN DE HOEK IS LEVENSGEVAARLIJK

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.