Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem van de Straat:ex CDA Minister Jan Kees de Jager de Crime King van ‘Misdaadcentrum –Binnenhof’ & ‘Elite-Kinderlokkers’ afl 7, 2019.

(Door De stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-In deze Stem van de  Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV: Huilende moeder olifant leidt helpers naar haar baby in nood, Misdaadgroep-Fietsendepot’ Amsterdam van ‘PvdA-Wethouders Miss-“ex Cow”- Sharon Dijkstra’ ontmaskert. Music en Arts Jerry TurnerX wel niet in het Cobra Museum Ex CDA Minister De Jager weg als Bolle en terug als corrupte ‘Strijkstok- Dunne’ aan Het Binnenhof met Peperdure exotische Schandknaap. ‘CDA-Democratie -Censuur Lord Buma – ondermijnend’ ‘Strijkstok-Renovatie- Binnenhof-De Jager’ aka de “dief van 72 miljoen” valt miljoenen duurder uit. Steve Brown ging  persoonlijk voor de kijkers van de Straat polshoogte nemen op het ‘Misdaadcentrum- Het Binnenhof’ (Verboden voor Labbenkakken).Schokkende video reportage Labbekak-alert: Pas op voor de ‘Super-VVD-Rat in Pak’-VNO Voorzitter Hans de Boer & Elite-Kinderlokkers.Plechtig moment: Steve Brown sluit de uitzending af als de Premier van Nederland en benoemt o.a. Jerry Tuner X als niet corrupte Minister voor de Volkskunst.  ‘Allesdeskundige Joke ‘ wil nog niets kwijt over haar Mysterie Date met Brad Pitt of toch wel?  En nog veel meer Straat News en Art& Muziek dat u nergens anders ziet (Geen Fake News).

 

 

1 antwoord »

  1. De Sharon Dijksma – Pedo – Clinton – CIA – Drugs – Kindersmokkel – Connection.

    De Nederlandse belastingbetalers (aka labbekakken) mogen het allemaal gaan betalen.

    Rutte vindt het allemaal OK (De CIA weet immers alles van blackmail in het Haagse Torentje).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.