Elite -Pedofielen

Duizenden Migrantenkinderen verkracht in detentiecentra van Trump&Obama. Pas op voor de Russen en dood aan President Modura.

( van onze ‘US-Pedo-Elite-Killer’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR –‘Pedo-child-Demmink-porn’ or honest political debate? Take a guess which one YouTube failed to censor..(Video).VN wil dat ‘Mad Dog Trump’ ‘Sophie’s Choice-immigratiebeleid’ met zijn ‘Trump Children-Towers’ direct aanpast(Video).
Meer dan 4500 migrantenkinderen zeggen dat ze seksueel misbruikt zijn in detentiecentra’s van ‘Mad Dog-Child-Killer-Trump’ & “Uncle Tom”-Obama en dat is waarschijnlijk het Toptje van de ‘(Elite)-Pedo Rapist-IJsberg’. Het gaat om arme kinderen die zonder hun ouders bij de Amerikaanse grens aankwamen en dus weerloos tegen de ‘(Elite)-Staats-Pedo’s’. De tot heden geheim gehouden gegevens komen nu van het Amerikaanse ministerie van geen Volksgezondheid voor de ‘US-Massa’ . De meldingen zijn tussen 2013 en 2015 gedaan en altijd angstvallig geheim gehouden: ‘Yes, we can Obama’. De Cijfers na 2015 worden angstvallig geheim gehouden door  het ‘Crazy-Witte Huis’ en hun ‘Hoofd-Hol-bewoners’  ‘Kruisengrijper Trump.’ Die liggen nog veel malen hoger.

Democratisch congreslid Ted Deutch maakte de gegevens bekend tijdens een hoorzitting in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. De zitting ging over het beleid van de  ‘Mad Dog-Trump-regering’ om  arme sloebers migrantengezinnen te scheiden a La  ‘SS-Sophie’s Choice’ Van dat laatste weten de (KNIL)-Molukkers helaas ook alles van.

Het Gevecht vd KNIL& Molukkers voor Erkenning & Rechtvaardigheid& KNIL-“Sophie’s Choice”!

Pedo-Jeugdwerkers’ hadden en hebben Vrij spel.Trump’s ‘Democratic’ Opposition &EU expects Gabbard & Omar Endorses His ‘Oil-Coup’ in Venezuela with ‘CIA Puppet Guaido’(Video) .
Er waren ook 178 klachten tegen het’ Pedo-Rapist-personeel’ in de ‘Obama- detentiecentra’, met name de jeugdwerkers die de kinderen overal begeleiden, vooral in de ‘D66-Vonk de anus -Bonk’ (Video).Het zou onder andere gaan over ongepaste romantischezieke perverse ‘Pedo-Rapits-relaties’ tussen kinderen en volwassenen, het aanraken van geslachtsorganen en het kijken naar de vagina en anus van de arme sloebers kinderen die onder de douche stonden en ze daarna verkrachten.

Minimaal Eén arme sloeber kindje per week straffeloos verkracht.Top VVD-er en ex ‘OM boss- Pedo-Rapist-Demmink’:” dat willen wij  ook in Nederland”.
“Dat komt gemiddeld neer op één geval per week van seksueel misbruik van een niet-begeleide minderjarige door een personeelslid”,zei Deutch. Hij noemt de klachten ‘schokkend’ en ‘gruwelijk’.De 135  ‘Mad Dog Trump- migrantenopvangcentr’a van de Amerikaans overheid zijn een extreem onveilige omgeving en dan heeft die Trump een grote mond over Venezuela .” Van de klachten waren er 1300 dermate ernstig dat ze naar de corrupte FBI werden doorverwezen, die ze gelijk in de immense diepe ‘Pedo-Bill-Clinton-Doofpot’ gooide. Een woordvoerder beroepsleugenaar bralde dat ‘de overgrote meerderheid’ ongegrond bleek te zijn.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.