Kabinet Rutte3

Uitgebuite Werknemers diep ongelukkig met ‘DDR66-Koolmees-Slaven-Flexplek’.

(van onze ‘Rent a D66- Schandknaap’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vakbonden& Werkgevers en Raad van State en volgens Volksnieuws: ‘Koolmees-Flits-ontslagwet’ deugt niet.
In menig modern ‘Slaven-kantoor’ wordt het gezien als dé manier om kosten te besparen: geef niet elke werknemer een vast bureau, maar laat iedereen aanschuiven op een ‘DDR66-Koolmees-Flexplek’.

D66 verhuurt zich als Schandknaap en de VVD neukt ze. ‘Den Haag & Telegraaf’ Lullen het goed(Video).
De meeste werknemers  FLex-Slaven hebben hier echter een bloedhekel aan. ‘DDR66 Minister Koolmees’: “Die Flex werkers door onze premier ‘VVD- Gay Godfather-Rutte’ Doeners genoemd moeten niet zeuren, want als het ze het niet bevalt kunnen net als wij altijd nog de ‘D66-Vonk-Anus-Hoer’ spelen’(Video)en u weet onze vaste waarschuwing voor onze kiezers pas op voor de Russen en steun het ‘US-(Killer-Elite)- democratische  proces’de ‘Olie-Staatsgreep’  in Venezuela.

Rijders PostNL voelen zich Slaven. Kelder & Bos & Koolmees:Die Post-“Labbenkakken” moeten niet zeuren(Video).

Rechter: Geeft ‘Taxfree-Rutte & Co’ een klap in het gezicht: Deliveroo-fietser is geen ‘Moderne-Slaaf-zzp’er’(Video).

Een ‘Slaven-bedrijf’ dat werkt met flexibele onderbetaalde werkplekken heeft een minder groot kantoor nodig en kan in sommige gevallen volstaan met een lucifers doosje: er is altijd een deel van het onderbetaalde personeel dat thuis uit de naad werkt, ziek van het werk (op eigen rekening) of al dan niet gedwongen vrij is. ‘Slaven-Flexwerken’ levert dus  grote kostenbesparing op voor de uitbuit-(VVD & CDA & D66 & CU)-Werkgevers- moderne Slavenhouders. Maar ook diep ongelukkig en uitgebuite personeel. Maar liefst 55% tot 90% van de werknemers zegt liever niet te werken bij een ‘Slaven-bedrijf’ met ‘Koolmees-Flexwerkplekken.

Privacy en een menswaardig loon is ver te zoeken in de Straf de Arme Maatschappij van ‘Taxfree-Shell-Rutte1,2,3’.
Dat blijkt uit onderzoek door PanelWizard in opdracht van consultant HK&P onder ruim duizend Nederlanders werknemers. De meeste werknemers vinden ‘Slaven-flexplekken’ onpersoonlijk, uitbuiting en ervaren een gebrek aan privacy en menswaardigheid. Daarnaast is er soms letterlijk geen plek voor je in een bedrijf dat op deze manier werkt, zoals bijvoorbeeld bij een aantal corrupte ministeries van ‘Doener Rutte’, die trouwens zelf ook in de kast zit het geval is.De ‘DDR-Koolmees-Slaven-Flexwerkplekken ‘klinken misschien wel hip, dat wil niet zeggen dat jongeren er wél blij van worden. Werknemers onder de 30 hebben een nog grotere hekel aan ‘Koolmees-flexplekken’ dan 30-plussers en vertikken zoals D66 om de Hoer te gaan spelen voor het ‘Fascistische Groot Kapitaal’ met hun Puppet ‘Mad Dog-Child-Killer-Trump(Video)’.

Rutte: Maximaal 6 ‘Migranten-Slaven-Sea Watch’ welkom bij ‘Otto Work-Slaven- Force’ om geplaatst te worden bij Post.nl en koop loten ‘Nationale Postcode /Staats Loterij-Misdaadgroep’.(Video)
Wat werknemers dan wel graag willen? Samenwerken met leuke collega’s, een goede werksfeer en voldoende vrije dagen en een menswaardig loon en niet als een Labbenkak behandelt worden.Slechts een klein deel vindt een hoger salaris of een (grote) leaseauto a la de ‘Pooiers Bolide -Audi8’ van ‘Taxfree-Shell-King Willem’(Video) belangrijker dan een gezellige en een normaal betaalde werkplek, maar 90%  hoeft geen vet betaalde rovende ‘Rat in pak’(Video) te worden.Trouwens de King en zijn Parasieten familie hebben al drie eeuwen lang een vaste baan, die ook nog een keer 300 miljoen euro Taxfree per jaar oplevert. Die doen dus nooit aan Flexwerk banen en worden daar in gesteund door hun ‘Hofnar Rutte’.

Opmerking: Deze week in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV wordt o.a. D66DDR66 ontmaskert als een stel ‘(Pedo)- Hoeren’ van de bovenste plak. En Vlogger/Rapper/Entertainer OFux & Steve Brown bedreigt met de Dood.

3 antwoorden »

  1. Wanneer u bijvoorbeeld voor uw uitkering Nederlandse taalles aan vluchtelingen aan mocht bieden – en ik ken genoeg mensen die dat doen zelfs na hun pensioen- dan stuit je op een enorme bureaucratie. Iedere week zit je op elkaar gepakt in een andere ruimte. Nooit is er een vast lokaal dat ter beschikking wordt gesteld. Je bent er nooit zeker van of er wel lesruimte is omdat alle zalen besproken zijn. Een enorm gekkenhuis dus eigenlijk, al die taallessen voor vluchtelingen die overigens verplicht zijn die lessen te volgen omdat dit tot het inburgeringstraject gerekend moet worden. Geen taalles volgen staat voor de vluchtelingen die naar Nederland toe komen gelijk aan niet inburgeren. Vaak zijn het geprivatiseerde instellingen die op commerciele basis de taallessen aanbieden wat eigenlijk al een zieke toestand op zichzelf is. Een geweldige puinhoop, die inburgeringstrajecten die vooral veroorzaakt wordt doordat de VVD, de PVDA en het CDA over dit land hebben geregeerd of dit nog steeds doen..

    Like

  2. Flexibele labbekakken doen bij het Ministerie 24/7 de stoelendans.

    Hebben ze eindelijk een ochtend gewerkt op een vrije plek, zijn ze ‘s-middags hun stoel kwijt.

    Ze kunnen nog altijd in hun leaseauto vluchten, maar dan wel 5 uur in de file opgesloten zitten als een haring in een ton.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.