Kabinet Rutte3

Corrupte Woningcorporaties doen ‘Proef’ met huisinspectie door ‘Big Brother-Micro-Vliegjes- drones’. ‘Ollongren & Rutte’ verrukt.

(van onze Big Brother is wachting you redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Democatie-Buma-Ondermijend(Video): Woningcorporaties zetten sinds kort als proef  ‘Big Brother drones’ in om de opstandige ‘Labbenkakken-huurhuizen’ te inspecteren bespioneren.
De vliegende camera’s zijn snel en accuraat en stil en moeilijk waar te nemen voor de Slachtoffers, maar er zijn nog wat hordes te nemen voordat ze breed kunnen worden ingezet om Jan en allemal thuis te bespioneren. Met name op het gebied van privacy rijzen er vragen. Maar dat poets de D66 ‘DDR66 Censuur- Queen Ollongren’ en Boss van de AIVD wel weg. Men denkt nu al na om de zg. Vlieg-Drones in te zetten die via een sleutelgat huizen kunnen binnen dringen.

Asociaal Big Brother Rutte’ van de VVD-misdaadgroep(Video) heeft schijt aan de armen en zieken(Video).

De’ Big Brother proef’ is onderdeel van het  100 procent gesubsidieerde innovatieplatform De Corporatiewoning van de Inktzwarte Toekomst voor het Volk en krijgt steun uit het ‘Europese-Killer-Elite-Fonds’ voor Regionale Ontwikkeling Onderdrukking en het ‘Taxfree-Shell-Rutte 3 –kabinet’. Het zou in het algemeen belang zijn als er eens een ‘Volks-drone’ de hele dag en nacht voor de ramen vliegt van dat zooitje  ‘Rat in pak Tuig(Video)- innovatieplatform De Corporatiewoning van de  Toekomst’ en de Taxfree- Royals en de ‘Rat in pak bestuurders en politici’(Video) .

De Top 6 energie verslindende & Milieu vervuilende Paleizen & Villa’s in Nederland: Paleis den Bosch van King Willem met Stip op no 1(Video).

‘PvdA-Big Brother Plasterk’ gaat Grachtenpandje erbij kopen. VVD-Gangsterin- ‘Big Sister Poot’ eist totale security.
De ‘Corporatie –misdaadgroepen- Kleurrijk-arm-Wonen, Haag Wonen, Woonlinie, Mitros, Poort6, Talis, Trivire, Staedion en de Alliantie’ doen mee. De ‘dr. Goebbels Initiatiefnemer’ is de ‘Octo-Misdaadgroep’ en de ‘Big Brother-vluchten’ worden uitgevoerd door drone-operator Aeroscan & AIVD. Eind 2018 kregen ze toestemming van de corrupte Inspectie Leefomgeving en Transport en het Ministerie van Defensie Wapen aankoop bij  ‘Mad Dog-Trump’ van de laffe en corrupte  ‘CDA Rat Bijlevelt om te vliegen met ‘Drone-vliegen’ en te spioneren binnen de bebouwde kom en in de woningen. Sindsdien zijn er acht stiekeme  ‘AIVD-vluchten’ uitgevoerd en Rutte & Ollongren waren  hitsig verrukt. De eerste ‘Big Brother-fase’ van de misdadige proef is daarmee bijna afgerond. Voorwaarde is wel dat alleen het Klootjesvolk (Lees:Labbenkakken) bespioneerd mag worden en dat de Drones niet de Villa’ en Paleizen van de Taxfree-Royals en hun politieke Lakeien de zieke perverse Rat in pak- Politici en Bestuurders bespioneren (Video).Ook is er door ‘ “Deep State”- GroenLinksRechts Burgemeester Halsema’ uitdrukkelijk verboden om in de buurt van de ‘Bennie Boerka-woningen’ te vliegen:

Het Fake-excuus voor Big Brother: Scheurtjes.
Vanuit de lucht maakt de camera op het apparaat foto’s van het dak, het metselwerk en de kozijnen. Alle scheurtjes, afbladderende verf en doorhangende balkons zijn zichtbaar(Kuch). Belangrijke informatie, zeker nu zoveel huizen in Nederland verzakken door de droogte(kuch).De voordelennadelen voor het Volk zijn groot: inspecteurs hoeven niet meer daken en balkons op(Kuch). Een drone doet het werk sneller, nauwkeuriger en goedkoper. De bedoeling is dat de ‘Big Brohter-vluchten’ op den duur computergestuurd zijn en zelfs foto’s kunnen omzetten in informatie. Dan geeft de drone direct door wat de exacte staat van het huis of een flat is(kuch,kuch,kuch).In mijn ‘Big Brohter- ideaalbeeld’ signaleren we over een paar jaar een lekkage nog voordat het een lekkage is,hahahahahah”, bralt de corrupte Dirk Huibers van initiatiefnemer ‘ Octo-misdaadgroep’ &AIVD. ,,Dan hoeft een huurder geen melding te maken, gaat er direct een belletje rinkelen bij onze vaste corrupte ‘CDA Rat Kees de Jager aannemers'(Video) en kan hij een bijna-lekkage repareren voordat de schade groter wordt, hahahahha.” Ja hoor ,ze maken zich opeens druk om de belangen van de uitgeperste huurders, die soms al jaren in lekkende huizen zitten en dat ontelbare keren hebben gemeld bij hun onmesnelijke en extreem corrupte woningbouwcoöptatie‘s.

Wazige ramen gaan de Labbenkakken niet redden.
Maar wat nou als de ‘Big Brother-AIVD-camera’ ook (per ongelukopzettelijk ) zaken op beeld vastlegt die binnenshuis gebeuren? ,,De bedoeling is dat we dat onmogelijk maken”, liegt ‘Rat in pak-Huibers’. ,,Op termijn moet onze ‘Big Brother-techniek’ ramen herkennen en automatisch wazig maken, zodat we niet naar binnen kunnen kijken. Echt waar, We maken voor dit project gebruik van kunstmatige intelligentie. De inzet van ‘Big Brother-drones’ is maar een onderdeel van de ‘Labbenkakken- inspectie’. We willen ook satellietbeelden en beelden van Google Streetview gebruiken. We hebben 5.000 foto’s nodig om de computer te laten leren hoe hij ramen en gezichten kan herkennen en vervolgens kan blurren. Privacy is een gevoelig punt en daar zijn we erg scherp op. Het heeft daarom een jaar geduurd voordat we aan de slag konden met de drones.” Bij de ‘Big Brother-proef’ die nu is gedaan, hebben huurders van tevoren (gedwongen) toestemming moeten geven. ,,Het blijft ons uitgangspunt dat we huurders van tevoren informeren”, liegt woordvoerder Jolanda Zondag van woningcorporatie Talis. ,,Bewoners hoeven ook niet bang te zijn dat de drone ineens voor hun slaapkamerraam hangt, want de foto’s worden op gepaste afstand gemaakt,hihihihihhi.Bij de acht vluchten zijn twee klachten geweest, maar die waren niet van bewoners. ,,Een omstander maakte een opmerking dat hij het geluid van de drone vervelend vond”, liegt Dirk Huibers.

Anoniem is niet nodig voor de Labbenkakken huurders
De Laffe en ook voor 100% van Staatswege door Rutte &Co gesubsidieerde Privacywaakhond Autoriteit Persoonsgegevens kan zich voorstellen dat er vragen gaan leven onder huurders. ,,Het lijkt me verstandig dat woningcorporaties hun huurders waarschuwen voordat ze gaan filmen”, aldus de liegende woordvoerder Martijn Pols. ,,Het maken van beelden is echt iets anders dan een inspecteur die langskomt en zich kan legitimeren. Belangrijk is dat (misdaad)-corporaties duidelijk communiceren wat ze met het beeldmateriaal gaan doen en dat ze niet zonder toestemming persoonlijke gegevens verwerken.” Dat laatste gebeurt inderdaad niet, zegt Huibers. ,,Wij zien de (Labbenkakken)-woningen als objecten en die objecten worden genummerd, oftewel geanonimiseerd. Alleen de woningcorporaties&AIVD zelf hebben de sleutel naar de adresgegevens van deze objecten.”Niet alleen op het gebied van privacy zijn er nog wat hordes te nemen. ,,We overleggen met wetgevende instanties over wat er allemaal nodig is om dit breed toe te passen”,liegt Huibers. ,,We moeten tijdens een inspectie goed vastleggen wat er gebeurt. Bijvoorbeeld als er een bijzonder vogeltje wegvliegt. Maar we ( en de AIVD&CIA) zijn vooral heel positief over de resultaten. De ‘Big Brother-drones’ maken foto’s van wel 30 MB en ze bleven goed hangen met windkracht 5. We maken technisch gezien hele grote stappen, groter dan we hadden durven denken, hahahahahah.”

Inspecteurs kunnen altijd nog Klokkenluider(Video) worden en Drones nooit.
Wat nou als de ‘Big Brother-drones’ succesvol zijn en mensenwerk overnemen? Zijn er dan nog wel (corrupte inspecteurs nodig? Woningcorporatie Talis durft daar nog geen uitspraak over te doen. ,,De beelden moeten nog steeds worden geïnterpreteerd door de AIVD&CIA“(Video), aldus de altijd liegende Jolanda Zondag. ,,We zien het nu vooral als aanvulling op de inspecties die we al doen. Het is de bedoeling dat we efficiënter gaan werken spioneren, maar wat dat betekent voor onze medewerkers kan ik nu echt nog niet zeggen,hihihihihihhi.”Maar of the record : we hebben al een paar Huurders betrapt dat zij uitgehongerd  samen een pan ‘aardappel-schillen soep’ aan het eten waren onder een lekkend dak, hhihihiihihihhi en die dachten dat onze Vliegje-Drone op hun ‘armoede-stank’ af kwam” Nou, die helpen wij gauw uit hun lijden en gooien wij de straat op”.

Stem van de Straat:ex CDA Minister Jan Kees de Jager de Crime King van ‘Misdaadcentrum –Binnenhof’(Video) & ‘Elite-Kinderlokkers’ afl 7, 2019.

10 antwoorden »

 1. LS…

  ONDERTUSSEN WORDEN SOCIALE WONINGEN OP GROTE SCHAAL ONDERVERHUURD DOOR CRIMINELE BUITENLANDSE ORGANISATIES . DE WONINGBOUWCORPORATIES MOETEN DE MEDEBEWONERS VRAGEN OM TE SPIONEREN EN ILLEGALE PRAKTIJKEN TE RAPPORTEREN WAARDOOR DE BEWONERS WEER WORDEN BEDREIGD DOOR FANTOOM HUURDER DIE AAN KOMEN BELLEN WAARAAN DE POLITIE WEER NIETS DOET ! LUST U NOG KEBAB ? ( VROEGER WAREN HET PEULTJES…)

  Like

 2. De KLM Airfrance aandelen aankoop door Minister Wopke Hoekstra heeft waarschijnlijk plaatsgevonden omdat Macron op zwart zaad zit. Afgelopen weekend hadden de gele hesjes Macron bijna uit z’n auto getrokken. Hoekstra is vervolgens naar Parijs vertrokken om de voorwaarden van de Nederlandse financiele injectie door te nemen. De relatie Merkel Macron is behoorlijk bekoeld, omdat Macron geen orde op zaken kan stellen.

  Like

 3. Dit artikel over die corrupte woningcorporaties die de huurders willen gaan bespioneren, slaat de spijker op zijn kop.

  Al die technische snufjes worden voorgesteld als zijnde efficient, handig en kostenbesparend.

  Maar niet heus. De technologie die het Tax-free Banana-Shell-graai-tuig laat ontwikkelen dient er voor om ons Nederlanders het leven heel zuur te gaan maken, iedereen nog meer kaal te plukken en alles en iedereen onder de duim te houden. Het wordt dan ook makkelijker om lastige AOW-vretende bejaarde labbekakken direct het afvoerputje in te programmeren, als basisgrondstof voor de kunstmest van Henry Keizer.

  Maar de meeste mensen in Nederland hebben het nog steeds niet door.

  Eerst de labbekakken ? De middenklasse heeft het net zo moeilijk, daarna komt het hogere hardwerkende middenkader dat tegenwoordig halve dagen in de file of overvolle treinen moet gaan reizen.

  Ook hele volksstammen met een full-time baan leven tegenwoordig in Nederland in bittere armoede, dankzij de vieze marktwerking van de inmiddels overleden volksverraders Ruud Lubbers en Wim Kok. Landverrader Rijkshofnar Mark Rutte doet slechts het afrondende werk van zijn voorgangers.

  Heeft men al in de gaten waarom al die technologie wordt ontwikkeld in het buitenland, dat alleen buitenlandse technici deze technische spionage-apparatuur straks mogen gaan bedienen ?

  Het Tax-free Banana-Shell-graai-tuig weet namelijk dat Nederlandse technici in opstand zullen komen als ze in de gaten krijgen wat men van plan is tegen de eigen Nederlandse bevolking.

  Daarom.

  Like

 4. micro vliegjes zijn nog geen makro ballen gehakt met een klodder mayo on top. Frans Timmermans of Hans van Baalen passen niet echt door een sleutelgat.

  Deze blauwe labbenkakken wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.