Amsterdam

Corrupte Brandweercommandant & Ex Politiecommissaris Schaap weer geschaakt op misdadig gedrag. Halsema het is Oké .

(van onze ‘VVD en CDA Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De ‘Taxfree-Killer-Elite’ is corrupt top op bot: Amsterdamse Brandweer &Politie Bobo’s -Zakkenvullers Leen Schaap &WillemWoelders & Jan Pronker corrupt(Video).
‘Democratie-Buma-ondermijnend’(Video):De extreem corrupte Amsterdamse brandweercommandant en ex Politiecommissaris Leen Schaap leende in zijn vorige ‘Graai en Naai-baan’ bij de eveneens extreem corrupte  Amsterdamse ‘ Ellie Lust- Vinger-politie een ‘substantieel-zwart-bedrag’ aan de van verduistering, witwassen en fraude verdachte oud- Politiecommissaris het cocaïne snuivende ‘ Huisjesmelker-Prins Bernhard -Feest Beest- Ad Smit’(Video), zonder dat te melden. Het leverde hem een berispinkje op wegens plichtsverzuim, maar feitelijk zou hij op staande voet moeten worden ontslagen voor zijn misdaden door de corrupte Burgemeester Halsema. Maar ontslagen en vervolgd worden in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte1,2,3,’ is alleen maar voor de Labbenkakken! De Ratten in pak worden zo goed als nooit vervolgd(Video).

‘Riante ‘Omkoop-Zwijg-regeling’ ‘Rat-korpschef Bouman’ voor Volk en Vaderland(Video).

“Deep State”-Burgemeester Halsema’ doet waar zij voor ingehuurd is en smijt Klokkenluider op straat(Video).

Burgemeester Halsema aka “de Doofpot Hoer”ontslaat alleen maar Klokkenluiders.
De exacte omvang van de renteloze lening willen zij niet noemen, ‘maar het gaat om tien zo niet 100 duizenden euro’s’. De politietop rekent het Schaap aan dat hij die zwarte lening nooit meldde bij zijn werkgever de Politie en de Brandweer, c.q. “Deep State”-GroenLinksRechts Burgemeester Halsema. Zwart Geld uitlenen en zelfs de Remco Vonks aka “de Big-Vonken-vliegen er af Anus” D66-Hoer(Video) /spelen mag in die ‘Elite-Maffia-kringen’ van de  corrupte Gevestigde orde. Maar een liederlijke snuivende collega in geldnood is kwetsbaar voor bijvoorbeeld omkoping en dat hoor je te melden als agent, is de regel. De reprimande ligt extra gevoelig omdat de corrupte Schaap in zijn huidige baan hard van leer trekt tegen de moedige en hardwerkende niet corrupte onderbetaalde brandweerlieden die volgens hem de gedrags-en integriteitsregels aan hun laars lappen.
Dat Schaap zelf ook corrupt tot op het bot is en misdaden pleegt bleek vorig jaar al. Net als andere hoge politiemannen kreeg hij een tik op de vingers omdat hij o.a. de concertkaarten van Smit aannam wat Helling is. Die kaarten kocht Smit met gestolen geld van de politie. In een reactie loog Schaap ( iedereen liegt in die kringen) vorig jaar dat hij niet wist dat die kaarten van politiegeld waren gekocht. Nadat hij dat betrapt was op Heling van die gestolen kaarten betaalde hij het geld terug, maar hoorde toen al feilijk te worden ontslagen op staande voet en vervolgd wegens opzettelijke Heling.

De Corrupte Amsterdamse korpschef Pieter-Jaap Aalbersberg de ‘gabber in crime ‘van de ‘Islam’- Fraude King Ping PvdA- Burgemeester Van der laan weet te veel(Video).

Schaap  haalde toen terecht  uit naar de toenmalige Amsterdamse corrupte korpschef Pieter-Jaap Aalbersberg, die eveneens concertkaarten had aangenomen,geheeld, maar ‘niet gestraft’ werd zoals hij. Volgens de  corrupte en altijd liegende Top van politie ging het bij Aalbersberg om een ‘incidentele’ vergissing(Kuch, Kuch). In plaats van Aalbersberg naar behoren te ontslaan en te vervolgen wordt hij vrijwel zeker de nieuwe corrupte ‘Nep en fop Coördinator Terrorismebestrijding’. Misschien heeft het feit dat hij na de slachting  op de MH17 de Nep en Fop- repatriëringsmissie leidde en later bleek dat er o.a. nog vele lichaamsdelen en bewijs stukken opzettelijk waren achtergelaten door Aabersberg .Voor deze ‘MH17-Doofpot-taak’ werd hij toen tijdelijk vrijgesteld van zijn corrupte reguliere werkzaamheden.

‘Doofpot-Onderzoek’ in volle gang.
Nu blijkt dat Schaap destijds dus verzweeg dat de politie het hem naast die kaartjes ook aanrekent dat hij de zwarte cash( en gestolen geld van arrestanten) privéleningen aan Smit niet meldde. ‘Hij was niet de eerste de beste onderbetaalde wijkagent.Hij had dit echt moeten weten’, aldus een bron die anoniem wil blijven.Schaap weigerde woensdag vragen over de zwarte lening te beantwoorden. Ook de politiewoordvoerderberoepsleugenaar wil niet ingaan op de ‘Doofpot-zaak’, maar laat alleen weten dat ‘de opgelegde disciplinaire maatregelen definitief zijn’. Ook de peperdure louche advocaat van Ad Smit wil niet reageren. De Extreem corrupter Commissaris Ad Smit gold in het politiekorps jarenlang als een markante ijzervreter lafaard die onmenselijk te keer ging tegen weerloze (bejaarde)-Labbenkakken, zo hield hij aan zijn stevige optreden bij  protesten tegen de armoede de bijnaam ‘Adje-SS-Latje’ over. Door veel ‘NSB-Vinger-agenten‘ werd hij als  laffe en corrupte ‘SS-districtschef’ op ‘NSB-handen’ gedragen. In 2018 kreeg hij strafontslag omdat hij o.a. tussen 2009 en 2014 duizenden kaartjes voor concerten en voetbalwedstrijden zou hebben gekocht met gestolen geld van de politie. Ook zou hij vele in belang genomen kilo’s cocaïne achter over hebben gedrukt. Deze kaartjes ( en miljoenen euros  cocaine )- ter waarde van ten minste 50 tot 250  duizend euro – deelde hij vervolgens uit aan collega’s ‘Gabbers in crime’. Het strafrechtelijk ‘Doofpot-onderzoek’ naar Ad Smit is nog in volle gang, laat het ‘Klasse Justitie-CDA&VVD-OM’ van de  corrupte Ministers ‘CDA- Gestapo-Generaal Grapperhaus’ en de ‘VVD- Elite-Gangster Dekker’ weten. Het interne ‘Doofpot-politieonderzoek’ naar aanleiding van de zaak-Smit resulteerde vorig jaar in elf disciplinaire onderzoeken naar politiemedewerkers van verschillende rangen en standen. Onder wie Leen Schaap, die decennia bij de Amsterdamse ‘Vinger-politie diende’.  De ‘Elite-criminele Smit en Schaap’ zijn al meer dan dertig jaar goed bevriend en werden dan ook o.a. jarenlang samen gespot in de diverse peperdure Sexshuizen, als buitengewoon corrupt ambtenaar van de burgerlijke stand sloot Smit Schaaps huwelijk. Formeel is Schaap nog steeds in dienst bij de ‘Vinger-politie’, maar sinds 2016 is hij gedetacheerd bij de hoofdstedelijke brandweer. Wijlen burgemeester de  extreem corrupte ‘PvdA-Hoer- Eberhard van der Laan’ vroeg Schaap om als buitenstaander een nieuw  D66 ‘DDR66- Koolmees-Slaven-dienstrooster(Video)‘ in te voeren dat al jaren terecht door de kazernes werd getraineerd. Daarnaast moest Schaap de gesloten machocultuur doorbreken, waarin seksisme, racisme, pesten en niet-integer gedrag door de vingers werden gezien net als bij de corrupte ‘Vinger-Politie’.

Schaap zoekt spijkers op laag wateren om zijn onderbetaalde Korps te treiteren als Labbenkakken. Halsema het is Oké.
Uit het ‘Doofpot-onderzoek’ blijkt dat de ‘Elite-Politie-crimineel Schaap’ tussen juni 2016 en september 2018 vijftig keer optrad tegen de onderbetaalde brandweerlieden die de geldende ‘Kul-regels’ en integriteitscodes aan hun versleten laars lapten. Het ging onder meer over alcoholgebruik op eigen kosten en het langdurig parkeren van een privéauto op het terrein van de brandweer omdat als zij het parkeer geld zouden moeten betaalden helemaal niets meer overhouden van hun karige salaris. Intussen is de relatie tussen Schaap en een groot deel van het Korps tot ver onder het nulpunt gedaald. Vooral de ‘Riool-Showbizz-Ellie Lust- mediaoptredens’ waarin Schaap onder meer sprak van de ‘maffiacultuur’ van de medezeggenschap zijn terecht slecht gevallen binnen het korps. De  corrupte commandant ontving op zijn beurt doodsbedreigingen melde de Beroepsleugenaar Schaap.

Halsema houdt net als Van der Laan  stevig de ‘Doofpot-deksel ‘op de ‘Schaap- Beerput’.Halsema: Boerka Ok, Gele Hestjes Nee! & Vluchtelingen gaan voor Amsterdammers met huisvesting.

Inhoudelijk is Schaap op de goede(Duistere) weg, concludeerde de walgelijke laffe en corrupte ‘GroenLinksRechts-“Deep State”- Burgemeester Halsema eind vorig jaar schaamteloos. ‘Maar voor de toekomst van de brandweerorganisatie is het van groot belang dat het onderlinge wantrouwen wordt doorbroken.’(Kuch) Gisteren debatteert bralde de voor het merendeel corrupte gemeenteraad echter met Halsema over nieuwe ‘Bral-uitspraken’ van corrupte Heler Schaap, die het vertrouwen bepaald geen goed doen.Tijdens een gratis borrel met Hoeren & Schandknapen en cocaine in het Hilton Hotel tekende een ‘Junkie-Riool society-verslaggever’ van het ‘oude mannen-NSB-Vod De Telegraaf uit de mond van Schaap op dat bij de brandweer ‘iedereen met zijn armen over elkaar op een brand zit te wachten, terwijl branden nog maar 5 procent van het werk uitmaken, hahahahahah’. Ook zou hij hebben gesteld dat het bewind van burgemeester Halsema ‘vooral praten, praten is’. Hij zou terugverlangen naar ‘het samen ‘Adje-SS- Latje’-aanpakken’ met de extreem corrupte en laffe ‘PvdA-Hoer Eberhard van der Laan’. Hoewel Schaap na de ‘Riool-Showbizz Telegraaf’ publicatie loog zich ‘niet in de uitspraken te herkennen’, neemt een deel van de gemeenteraad dat in de oppositie zit het hoog op. Halsema’s woordvoerder beroepsleugenaar wilde desgevraagd niet reageren op de berispinnkje van Schaap. ‘Dat is een interne politiekwestie’ en dat moet kost wat het kost in de Doofpot blijven.

4 antwoorden »

  1. hELEMAAL DE WEG KWIJT, HUIZEN DIE VOOR RENOVATIE TE DUUR WORDEN, WORDEN VOOR WOEKERPRIJZEN ERUIT GEDAAN,JA, MAKKELIJK DAAR KUNNEN DEZE DRONES VOOR AANGESCHAFT WORDEN EN KUNNEN ZE LEKKER ACHTEROVERLIGGEN?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.