D66

D66 Top 7 Rent een “Schandknaap en/of Hoerlijst” van Nep en Fop-Fractievoorzitter- ‘Robot-Freakje Rob Jetten’.

(van onze ‘Rent a D66- Schandknaap’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- D66 DDR66 Top 6 Rent een “Schandknaap en/of Hoer lijst” van Nep en Fop- Fractievoorzitter- ‘Robot-Freakje Rob Jetten’:

1.’Pedo-D66–Raadslid-Suikeroompje Versloot’ drogeert en verkracht(Video) samen met zijn ‘VVD-vriend’ 14-jarige jongen.

2.Penthouse & Loverboy Pechthold’ dwong zijn slachtoffer Anne Lok tot ‘D66-abortus’ en neemt Wilders de maat.

3.D66 verhuurt zich als  ‘Vonk de Anus -Bonk-Schandknaap ‘(video)en de VVD neukt ze. ‘Den Haag & Telegraaf’ Lullen het goed.

4. D66-Kamerlid Bouali aka “de perverse Dictator van Cuba(Video) (kreeg berispinkje : Pedo? Hoeren? Schandknapen? Corruptie

5. DDR66 Wethouder Visser aka “de Dief van 52 miljoen” dient ontslag in en Vlucht het Luxe Wachtgeld in, maar hoort thuis in de cel(Video).

6.’ Rent a D66 Minister PLO Kaag’ de echtgenoot van PLO Minister Anis Qaq financiert Privé Jet van 50 miljoen ‘Loverboy Abbas’.

7.De ‘Censuur Queen & AIVD Bos Ollongren’.

Opmerking: Deze week in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTv : Vlogger/Blogger 0Fux & Steve Brown met de dood bedreigd & D66 ontmaskert ans Rent een extreem corrupte en laffe normloze  ‘D66- Hoeren&Schandknapen- partij’ .afl 8,2019

10 antwoorden »

 1. Toch verbijsterend dat deze regering momenteel vol gas geeft als het gaat om het schenden van mensenrechten, discriminatie, het plunderen van de samenleving, het opsluiten van mensen die hun boetes niet betaald hebben, belastingen verhogen, drugs aan kinderen verkopen, nauw samenwerken met de Islamitische Staat, monddood maken van de burger, het vergroten van de bestaansonzekerheid, dictators steunen en regimes omverwerpen. Het gaat maar door en wat voor figuren plegen al deze misdaden tegen de mensheid ? Dat zijn figuren zoals Mark Rutte, Pompeo, the Deep State in zijn wijde vertakkingen en de bankiers natuurlijk. De vijand wordt zichtbaar.

  Like

  • D staat voor democratie toch, maar er hoort eigenlijk nog een extra D voor. Directe democratie en dan kunnen ze allemaal ook direct naar hun klimaat neutrale woning onder de brug. DDDDaarom heeft D66 het referendddddum ook omzeep geholpen.

   Like

 2. Ja zo zie je maar weer dat als je echt helemaal niets kan en wil, dan kan je toch altijd nog mooi bij Gilibber Rob Jetten terecht om als gebruiksvoorwerp bij de VVD boys te dienen. Die van Ojik heeft ook nog nooit iets gepresteerd maar van Ojik is toch mooi de beroeps labbenkak hater geworden van Nederland. In Duitsland loopt er ook zo eentje rond als Rob Jetten. Dat is Schultz, spreekt net als bamibal Timmermans wel 100 talen en dan mag je de klimaat zeikerd uithangen.

  Like

 3. Democratie de betekenis van is dat een stelletje flikkers voor het volk gaat beslissen !
  En ze dansen met de falling angels ( demonen )

  Like

 4. De Jonge van volksgezondheid komt er eindelijk als CDA-er achter dat marktwerking in zorg niet werkt?
  Zelf heb ik 20jaar al lopen te verkondigen, dat dat nooit zal werken, uiteindelijk is het vanuit de IVOREN TOREN regeren!!!
  Kwestie gewoon de boel in het honderd laten lopen dan kunnen ze vanuit de rode pluche verder parasiteren, ofwel (achter-)uithollen de staat?

  Like

  • De nieuwe slaaf kan rekenen op een fooi van maximaal 3.130 euro bruto voor een 36-urige(80 uur) werkweek. Wel wordt van je verlangd dat je, als het nodig is, ook beschikbaar bent buiten kantooruren. In eerste instantie krijg je een contract voor een jaar, waarna er een mogelijkheid bestaat voor een dienstverband voor onbepaalde tijd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.