Kabinet Rutte3

Onmenselijke ABP vordert na fout miljoenen aan pensioengeld terug van ‘Jan met de Pet’.

(Van onze Wordt Wakker redactie)AMSTERDAM-NOIRDNB: pensioenpremie moet omhoog om ‘Graai -Bobo’s’ en ‘Elite-Gangsters’ te kunnen blijven betalen(Video).
Democratie-Buma- Ondermijnend(’Video): De zakkenvullende  BOBO’s of te wel de Ratten in pak(Video) van het onmenselijke en corrupte Pensioenfonds ABP vordert 3 miljoen euro aan pensioengeld terug van ‘Jan met de Pet’ dat na een fout sinds 2014 ten onrechte is uitgekeerd. De onmenselijke maatregel treft ongeveer 700 mensen die altijd trouw zijn geweest aan de corrupte Gevestigde Orde en ‘Taxfree-King Willem’. Van een deel van hen is in februari al automatisch geld teruggevorderd gestolen. Tja, dat is nou letterlijk stront voor dank. Dat had niet mogen gebeuren,hahahahaah, bralde een ABP-woordvoerder in het tv-programma Meldpunt van Omroep Max. Het ABP biedt valse excuses aan en zal het ingehouden gestolen pensioengeld terugstorten, maar uiteindelijk moet het te veel ontvangen pensioengeld wel helemaal worden terugbetaald. “Die 3 miljoen euro is immers van alle deelnemers aan het fonds en moeten wij de riante salarissen van onze BOBO’s en hun tonnen aan onkosten vergoeding ook betalen”, bralde woordvoerder Hellendoorn in Meldpunt. Door de fout kregen mensen jarenlang elke maand een paar honderd euro aan partnertoeslag, terwijl ze daar geen recht meer op hadden.Toen de fout werd ontdekt, was het totaalbedrag soms opgelopen tot duizenden euro’s  wat natuurlijk  een peulschil is als men dat vergelijkt wat de Ratten in pak(Video) allemaal ten onrechte vangen en jatten en nooit hoeven terug te betalen. Omdat het maandelijks karige inkomen niet veranderde, viel het de reeds kaal geplukte gepensioneerden, onder wie met name lagere ambtenaren, politiemensen en leerkrachten, niet op dat zij te veel kregen. Nu moeten zij uit een verlaagde pensioenuitkering het te veel uitgekeerde geld terugbetalen en dat wordt dus’ aardappelschillen-soep’ eten(Video) en gedwongen weer een D66 DDR66-Koolmees-Flex-Slaven-baantje zoeken tot zij er dood bij neervallen.

Wel niet Recht op toeslag:Max pakt Graaiende & Pensioenfonds ‘Mafioso-BOBO’s’ van D66 ‘DR66 Minister Koolmees’ aan(Video).

Rusland Hysterie–dag’ bij de Staats BBC& NOS: Armen gaan 9 jaar eerder dood dan de Rijken en daar komt geen Rus aan te pas(Video) !
Zij hadden dat ook niet kunnen weten, zei Max-ombudsman Rogier de Haan in de uitzending. “Ook niet de mensen die eventueel twijfels hadden. Want in 2015 bevestigde het ABP in een brief dat men recht had op de partnertoeslag.” De Haan en de ‘Nep en Fop Christen-CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt’ vinden het plompverloren terugvorderen van pensioengeld onfatsoenlijk. “Bovendien knaagt dit aan de ( niet betaalde) rechtszekerheid( voor Labbenkakken)”, bralde de Komediant Omtzigt. “Al die waardeoverzichten van het pensioenfonds zijn kennelijk waardeloos. Dit zou betekenen dat je geen enkele brief of geen enkel jaaroverzicht van het ABP die onder mijn CDA Minister Hoekstra vals meer kunt vertrouwen.”

Rechten ontlenen aan overzicht? Labbenkakken hebben geen rechten in het ‘Mooi land’ van ‘Taxfree-Shell Rutte1,2.,3’

Miljarden Belastingdeal met Nike is criminele Staatssteun van ‘Taxfree-Rutte&Co’: EU start onderzoek naar de ‘Fraude-Kingping-CDA Minister Hoekstra’(Video).

Omtzigt wil van zijn ‘Minister van Financiën voor de Ultra-Rijken’ de ‘CDA Rat Hoekstra ‘ voor de Show weten of in dit geval de uitbetaalde uitkering zomaar mag worden teruggevorderd en het antwoord is Ja. “En ik wil antwoord op de vraag welke rechten je kunt ontlenen aan je pensioenoverzicht (Kuch).” Het ABP liegt dat het de bedoeling was om eerst contact op te nemen met de gedupeerden om te overleggen over een betalingsregeling. Volgens de Max-ombudsman wordt er inmiddels druk gebeld met gedupeerden. En “uit coulance onmenselijkheid ” heeft het ABP besloten om de terugvorderingstermijn te verlengen. Normaal moet er binnen vijf jaar worden terugbetaald, en dat wordt in dit geval zes jaar en dan zijn de meeste al dood.

8 antwoorden »

 1. Het ABP is een beheerder van afgedragen pensioengeld en maken geen fouten want alles draait over intelligence computer systems en is alleen maar om een heel klein clubje te voorzien van labbenkakken poen. Elke dag rost Mark Rutte er miljoenen doorheen die kant nog wal raken maar de labbenkak wordt daar een beetje narrig van.

  Like

 2. ik kan niet iedereen over één lijn trekken !

  Maar de systeem van beatrix is te herken uit miljoenen met haar bilderberg shit een docent zei tegen mijn toen ik 21 jaar oud was jullie jongeren gaan het hard hebben want, ze heeft een slecht karakter trek kijk wat ze met haar man heeft gedaan haar moeder, haar vader moest ze verdragen precies wat haar nichtje tegen haar heeft gezegd he trix !

  Like

 3. maffia,comminist, socialisme,liberal, zijn woorden die uitgevonden zijn door jullie duivels !
  korea was één colombia en venezuela was één . dit was de tijd dat spanje zijn duivels over al ter wereld stuurde !

  Maar nu is amerika aan de beurt maar de mensen zijn nog niet op gewekt door de schepper als dat gebeurd hebben jullie in europa een groot probleem !

  Wanneer gaan juliie hele apparaat daar in den haag zichzelf chippen rutte ?

  Like

 4. zijn jullie bang om jullie koning af te zetten daar moeten jullie beginnen en de apparaat van justitie mag niet meer in de handen van de VVD en kijk hoeveel CEO van bedrijven zich zelf laat chippen de merk van de beest in jullie vitriene kast ( trix ) !

  Moge het volk van Holland zijn voet trappen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond !

  Like

 5. Toch wel naïef om te denken dat je recht op pensioen of AOW zou hebben, als je 40 jaar hebt gewerkt als labbekak, krom gelegen voor je hypotheek en bank, en ook nog eens altijd netjes belasting hebt afgedragen. Gevolg van indoctrinatie door ons onderwijssysteem.
  Zo houdt men het gewone volk onder de duim: met fopspenen en valse beloftes.

  Nog zo’n zware economische crisis en alle spaarrekeningen, fondsen en beerputten van de pensioenfondsen voor labbekakken zijn helemaal leeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.