Kabinet Rutte

De ‘Boy’s Macron en Rutte’ van ‘Mad Dog Trump’ plegen aan de lopende band straffeloos Misdaden tegen de Mensheid & Dieren.

( door Jan Geerink en ondersteund door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Corrupte Woningcorporaties doen ‘Proef’ met huisinspectie door ‘Big Brother-Micro-Vliegjes- drones’. ‘Ollongren & Rutte’ verrukt(Video).Woede in Kamer: Kabinet Rutte heeft weer gelogen met energierekening verhoging(Video)!
Democratie-Buma-Ondermijnend’ (Video): De Boy’s Macron (met zijn ‘Nazi-politie’Video, schokkende beelden) en Rutte van  President  Puppet- Mad Dog-Child-Killer-Trump’ (Video)plegen aan de lopende band straffeloos misdaden tegen de menselijkheid voor het ‘Fascistische- Groot Kapitaal'(Video) met o.a. als gevolg dat 16 miljoen kinderen jaarlijks van de honger sterven. Toch verbijsterend dat deze ‘Taxfree-Shell-Rutte-regeringregime 3′  momenteel vol gas geeft als het gaat om het schenden van mensen en dierenrechten, discriminatie, het plunderen van de ‘Jan met de Pet-samenleving’, het opsluiten van arme mensen( Lees:Labbenkakken) die hun ‘Wurg-boetes’ van de ‘CDA Gestapo-Generaal Grapperhaus’ en de ‘Elite-VVD Gangsters Dekker’ met hun extreem corrupte Vinger-Politie(Video) niet betaald hebben,omdat ze anders niet te eten hebben of hun huur, Gas en Licht en Water kunnen te betalen.En het niet vervolgen van de ‘ING & RABO-Witwas-Misdaad-Banken’ wat pure Klasse Justitie is.

Uitgebuite Werknemers diep ongelukkig met ‘DDR66-Koolmees-Slaven-Flexplek’(Video).

‘Incest–Bijbelbelt-Boss-Segers’ wil Time-out voor misdragende Kamerleden die de waarheid spreken(Video).

Duizenden Migrantenkinderen verkracht in detentiecentra van Trump&Obama. Pas op voor de Russen en dood aan President Modura(Video).

Trump’s ‘Democratic’ Opposition & EU expects Gabbard & Omar Endorses His ‘Oil-Coup’ in Venezuela with ‘CIA Puppet Guaido’(Video) .

De kosten verhogen op o.a. (gezond)-Voedsel, Water en Gas en Licht Zorgpremie, drugs aan kinderen verkopen, nauw samenwerken met de ‘Islamitische-Massa Moordenaars-Staat’, monddood maken van de burger(Video), het vergroten van de bestaansonzekerheid voor ‘Jan met de Pet’. Dictators als de ‘Massa-Moordenaar Crown Prince Salman’ van Saoudi Arabië steunen en regimes als Libië, Syrië en gekozen Presidenten als Madura omverwerpen om de Olie,Gas en Goud te stelen(Video). Het gaat maar door en wat voor figuren Levensgevaarlijke psychopaten plegen al deze Misdaden tegen de mensheid? Dat zijn figuren Levensgevaarlijke psychopathen zoals de ‘Boy’s Macron & Rutte’ van Trump, de ‘ex CIA Boss & Massamoordenaar & Drugsdealer-Fat-man Pompeo’,’  “The Deep State”-GroenLinksRechts Burgemeester Halsema’ en consorten in zijn wijde vertakkingen. En de ‘Bankier-gangsters’ natuurlijk. De Duivelse Vijand van het Volk wordt steeds meer en meer zichtbaar zelfs voor de (bejaarde) Tv-Zombies die dagelijks naar de ‘Ik hou van Holland-Hersenverpulveraar -troep’ staren van ‘Maffia Boss& Bagger psychopaat John de Mol’ en de ‘dr. Goebbels- Staats-NOS'(Video). Huiver en waarschuwing:houdt uw kinderen binnen als D66 in de straat is: Zie in de context van het voorgaande de D66 Top 6 Rent een “Schandknaap en/of Hoerlijst” van Nep en Fop-Fractievoorzitter- ‘Robot-Freakje Rob Jetten’(Video).

Halsema houdt net als Van der Laan stevig de ‘Doofpot-deksel ‘op de ‘Schaap- Beerput’.Halsema: Boerka Ok, Gele Hestjes Nee! & Vluchtelingen gaan voor Amsterdammers met huisvesting.

2 antwoorden »

  1. Boy Macron had samen met Mark Rutte de macht willen grijpen in Bruxxel met hun ALDE en kijk daar is ie weer Hans van Baalen. (december 2017)

    https://euobserver.com/political/140127

    Guy Verhofstadt (fractie voorzitter ALDE) en Hans van Baalen (president ALDE) hebben samen als Peppi & Kokki de boel omver getrokken in Ukraine/Kiev en lopen nog vrij rond.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.