gele hesjes

Gele hesjes demonstreren in Leeuwarden en Frankrijk. ‘Staat-NOS’& Kees van der Spek: “Gele hesjes zijn een schande”.

( van onze Wordt Wakker redactie i.s.m. de Stem van de Straat partij redactie)


AMSTERDAM-NOIR- De ‘Boy’s Macron en Rutte’ van ‘Mad Dog Trump’ plegen aan de lopende band straffeloos Misdaden tegen de mensheid en Dieren( video).
Gele hesjes demonstreren in Leeuwarden en Frankrijk tegen de misdadige regimes van ‘Boys Macron en Rutte’. ‘Riool-Showbizz –Oplichter & Derde Wereld- Pedo-Hoerenloper- Kees van der Spek’ en de ‘dr. Goebbels- Staats-NOS’: de Gele hesje zijn een schande(Video).In Leeuwarden demonstreren gisteren duizenden Wakker geworden mensen die tot op het bot zijn kaal geplukt als Gele hesjes. Ze verzamelden zich rond het middaguur op een parkeerterrein en liepen richting het centrum. De moedige demonstranten willen onder meer btw-verlaging op voedsel, water en het afschaffen van de extreme verhoging van de energie rekening, opheffing van het eigen risico in de zorg en dat de AOW-leeftijd teruggaat naar 65 jaar. Allemaal redelijke en menselijke eisen, maar niet voor het ‘Taxfree-Shell-Rutte-Kabinet 3’ en  zijn Boss ‘Taxfree-King Willem’ en zijn Parasieten Familie. De Gele hesjes komen uit verschillende delen van het land en dragen vlaggen van onder meer Drenthe en Noord-Brabant en Amsterdam. Een man uit Limburg, met een hoed van een kip op en een sjaal om in de carnavalskleuren rood, geel en groen: “Ik ben hier omdat ik het niet eens ben met de regering van die ‘VVD Boef Rutte’ en zijn ‘Christelijke-Judas partijtjes CU en CDA’ en die (Pedo)-smeerpoetsen van D66 DDR66(Video) en dat er zo meteen voor onze kleinkinderen niks meer is.” De vrouw naast hem, ook met kippenhoed: “Het geldt voor alle in sommige gevallen zelfs hongerende kinderen in Nederland, behalve die van de ‘Taxfreee-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ het misdadige ‘Taxfree-Koningshuis’(Video) en hun laffe en corrupte maar bovenal egoïstische ‘NSB-dienaren’ de Ratten in pak(Video). Er moet een betere en eerlijkere toekomst komen, dit gaat helemaal stuk zo voor de kaal geplukte massa.

Kees van der Spek aka” het Nijlpaard Hoofd” ontmaskerd door Steve Brown als lafaard en Derde Wereld- Pedo-Hoerenloper en Gele hesjes Basher(Video).

Protest Gele Hesjes hardhandig gestopt door laffe Politie in opdracht van corrupte Haagse VVD Burgemeester Krikke(Video).

Een man en een vrouw uit Amsterdam lopen in versleten kleren en stukkende schoenen:” Wij voelen ons niet langer nog een mens. Weet u dat 30% van de Amsterdamers onder de armoegrens moet zien te overleven. Kijkt u aankomende week maar naar de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV met Gele hesjes Kameraad van de Straat “Joop geeft Hoop”; die verteld daar het schokkende verhaal dat een ‘PvdA-Kapo Jette Klijnsma-Voedselbank- echtpaar’(Video) dat naast hem woonde zelfmoord heeft gepleegd van doffe ellende en o.a. omdat zij niet eens meer voor hun katten konden zorgen”. Volgens de gemeente doen er zo’n 3000 mensen mee aan de demonstratie. “Het gaat er relatief rustig aan toe“, bralt een woordvoerder opgelucht. “Er zijn twee vuurwerkbommen afgegaan, daarover heeft de  extreem corrupte politie gezegd dat dat niet de bedoeling is en daarna(Video) gedreigd met de ‘SS-Knuppel .”

Uitgebuite Werknemers diep ongelukkig met ‘DDR66-Koolmees-Slaven-Flexplek’( Video).
Bij het‘dr. Goebbels Staats-NOS-gebouw’ in Hilversum kwamen vorige maand naar schatting ruim 1000 man op af.

Tear gas v flowers: Yellow Vests march through Paris for 16th week in a row.
In de Friese hoofdstad net als in Brussel, Amsterdam en Maastricht waren in het najaar ook al protesten van Gele hesjes. De betogingen Opstanden tegen het ‘Fascistische-Groot Kapitaal’ zijn overgewaaid uit Frankrijk, waar ze begonnen als ‘wanhoop-acties’ tegen extreme verhoging van de benzineprijzen en de mensonterende omstandigheden voor ‘Jan met Pet’ in het algemeen. In Frankrijk  gingen de ‘gilets jaunes’  gisteren voor de zestiende zaterdag op rij, deze keer ten minste 40 duizend mensen de straat op tegen ‘Boy Macron’ de Puppet van de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ en werden wederom  massaal  in elkaar geslagen en beschoten met kogels en traangas door zijn ‘Nazi-politie'(Video).

4 antwoorden »

  1. Ik snap niet waarom mensen niet socialistisch stemmen, kennelijk is het plaatje socialisme door internet verwrongen en mensen hierdoor er een verkeerd beeld bij gekregen hebben.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.