usa

Genocide Survivors Demand ‘War Criminal Elliott Abrams’ aka the “US- Eichmann” from Trump Leave Holocaust Committee Board

( van onze US-Killer-Elite redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Genocide survivors and family member of victims call on the U.S. Holocaust Memorial Council to remove ‘War-Criminal- Elliot Abrams’ aka”The  Eichmann” from a ‘Mad Dog Trump’ from its Committee on Conscience.
De ‘US-Killer-Elite’ laat iedereen zoals CEO Wanzhou van Huawei(Video) die hun ‘Fascistische Groot Kapitaal’ belangen schaadt op niks arresteren Kidnappen, weigert willekeurig mensen de toegang to de USA en EU( zie: “VVD-Neonazi Van Balen’& ‘Rent a D66’ kiest Macron als Führer voor de EU in de strijd tegen de Gele hesjes(Video)),maar o wee wie hun CIA Puppet Gualdo’ die een ‘Steel de Olie-Staatsgreep’ aan het plegen is in Venezuela de toegang tot Venezuela  ontzegd, die wordt door de oude Levensgevaarlijke ‘SS-Psychopaat John Bolton’ bedreigt met zware maatregelen , waarmee hij impliceert Genocide, Moord en Oorlog. Tja, hel lijkt wel of de oude dagen van Hitler ,Stalin en Mousseline met de ‘corporate crime media- CNN’& ‘dr. Goebbels-Staats NOS& BBC’ zijn wedergekeerd met Puppet ‘Mad Dog Child-Kliller-Trump’ en zijn ‘Nazi-bende Pompeo& Bolton van twee’.

2 antwoorden »

  1. Did Russia ever attack the Clinton’s, the Bushes or the Obama’s ? That should speak volumes. Elliot Abrams als Assistant Secretary of State for Inter-American Affairs en John Bolton als National Security Advisor voeren gewoon de agenda van Trump uit. Was Bush43 een neo-conservative zo waren toen ook Bolton en Abrams. Trump is geen neo-conservative, dus in hun huidige rol mogen Bolton en Abrams netjes het Neo-Con clubhuis, clubboek en agenda links laten liggen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.