Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Vanavond om 23.00 in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV : ‘Willem Holleeder’ bedreigt door D66 Wethouder en Mocro Park met Primeur

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vanavond om 23.00 uur in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV : ‘Willem Holleeder’ bedreigt door D66 Wethouder en Mocro Park met Primeur. Vlogger Vadimir Hornicek doet uitleg na Vrijspraak op corrupte, dronken en agressieve Ex wethouder (video) D66 Gemeente Steenbergen.Gele hesjes Kameraad van de Straat “Joop geeft Hoop” (Video)die verteld het schokkende verhaal dat een ‘PvdA-Kapo Jette Klijnsma-Voedselbank- echtpaar’(Video)dat naast hem woonde zelfmoord heeft gepleegd van doffe ellende o.a. omdat zij niet eens meer voor hun katten konden zorgen. Explosief; De Generaal van Outlaw Grinders kondigt overleg aan met de enige echte Premier van Nederland Steve Brown.  En nog veel meer straat News wat u nergers anders hoort en ziet.Tenminste totdat we (lees Salto TV) op zwart worden gezet door de ‘Grachtengordel -Maffia-censuur-subsidie- bende’ van  corrupte Wethouder Meliani(Video). 

Zie live vanaf 23.00 uur via onderstaande link

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.