Humor

Stijf van de cocaïne staande ‘Majoor-Fantast Kroon’ doet voor het eerst ‘Heldendaad’ en geeft ‘Gay-agent’ Kopstootje.Nu zwijgt Rutte!

(van onze  Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ’Rambo-Fantast-Blote Kont-Marinier-Kroon’ dikte eigen ‘Heldendaden’ in zijn ‘Sprookjes bos- boek’ aan(Video).

De ‘Fantast-Majoor&Ridder van de Oranje Nassau Bruine Ridder van Oranje Marco Kroon’ was Carnaval aan het vieren en had een dolle tijd met (dronken) vrouwen mannen aan hun billen zitten en stond stijf van de cocaïne en compleet lam Wild te plassen op straat toen een ‘Gay-agent’ van de ‘Vinger-Politie’ (nee, niet Ellie Lust)hem aansprak of hij zijn piep kleine piempetje weer in zijn uniform wilde doen en stoppen met snuiven. ‘SBS Coca Banana-Masmeijer’ gebruikt is voor militairen verboden ook in hun vrije tijd. Dat laatste is wel vreemd want er wordt behoorlijk veel door de militairen van ‘Maarschalk-Taxfree-King Willem’ cocaïne gesmokkeld. Zelf verklaarde ‘Held’- Kroon’  beweert dat hij dacht dat hij weer werd aangevallen in zijn kont door de Taliban en/of een verwarde ‘Islam’- Baardman-terrorist. De agent was wel een echte blonde ‘Gay-Hollander’ met blauwe ogen. Kroon:” Dat maakte mij extreem op mijn hoede. In Afghanistan (lees:‘Kroon’s-sprookjesbos’) ben ik immers ook ontvoerd en verkracht door leden van de Taliban en die waren ook vermomd als blonde ‘Gay-Hollanders’, leest u mijn ‘Helden-Rambo- boek’ maar, mijn Beatrix heeft het in een ‘ruk’  in  haar ‘Royal- Hemel-bed’ uitgelezen”.

Kroon ontkent samen met onderbetaalde Marechaussee van King Willem en/of John de Mol van SBS in de Cocaïne smokkel te zitten(Video).

Wat weet ‘Rambo-Kroon’ voor Misdaden van Defensie en ‘Regiem-Rutte3’(video).

‘Taxfree-Mega-Zakkenvuller-Prinses Shell Beatrix’,toen nog ‘Mega-Zakkenvuller-Taxfree-Koningin-Shell’ heeft laten weten ‘pal achter haar held Kroon te blijven staan en dat zij iedereen aanraadt zijn boek te lezen’.

Opmerkelijk in dit verband is dat Rutte die nog na Oud en Nieuw nog pochte dat hij jongelui uit achterbuurten die volgens hem  dronken en stonded gewelddadig tegen hulpverleners waren geweest persoonlijk met zijn handtasje te lijf wilde gaan. Maar nu het om de favoriete Najoor Kroon van Beatrix gaat hebben wij  nog niets van ‘Gay Gay Rutte’ gehoord en dat zal wel zo blijven.

2 antwoorden »

  1. LS…

    Vermoedelijk is Rutte verwekt gedurende een Satanisch verkrachtingsritueel in het Ronde Huis te Nunspeet. U weet wel dat Koninklijk Bordeel van Prinz Hendrik waar op een verschrikkelijke wijze jonge meisjes en jongetjes werden vermoord gedurende verkrachtings rituelen en jachtpartijen waar de naakt kinderen als prooi dienden… ( Lees Gerard de Boer…)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.