Kabinet Rutte3

Van Kwaadaardig ‘Genie’ tot ‘VVD-brokkenpiloot’: corrupte Wiebes raakt verstrikt in eigen ‘Pluk de Massa Kaal-Leugen-web’.

( door AD en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIRWoede in Kamer: Kabinet Rutte heeft weer gelogen met energierekening verhoging(Video) !
Democratie-Buma –ondermijnend(Video):Of het nu gaat om de ‘Wurg-energierekening’, het ‘alle Groningers & Armen aan het Gas dossier’ of de ‘Taxfree- Rutte&Buma -dividendbelasting(Video) de VVD-minister ‘Elite Gangster-Wiebes’ doet telkens grootse uitspraken leugens, waarop hij later nadat hij weer betrapt is op moet terugkomen.Van Kwaadaardig ‘VVD-Genie’ tot ‘Leugen-brokkenpiloot’. Daarbij dient te worden opgemerkt dat de enige die Wiebes een Genie vindt is Wiebes zelfs net als ‘Mad Dog-Child-Killer- Trump’ (Video). Een Leugenaar en een extreem corrupte VVD-Genie Boef’ vindt iedereen Wiebes net als de rest van de VVD-Misdaadgroep, behalve ‘Rutte en zijn billenmaatje-Gordon’, de ‘Nep en Fop Christen- Buma’,de ‘CU-Incest-Bijbelbelt Boss Segers‘, ‘Robot Freakje-Jetten’ en de ‘dr. Goebbels-Staat-NOS’.

Debat over Bedreiging van US-ambassadeur Hoekstra om Russisch gas te boycotten. Van Oijk en Sjoerdsma ontmaskerde zich zelf(Video).

Amsterdam is sinds Burgemeester Van der Laan & Wethouder Asscher een ‘Fraude-Walhalla’ voor corrupte ambtenaren(Video).

Erik Wiebes trots: Nederland grootste belasting en Pedo’s paradijs van EU(Video).
Dinsdagavond 12 februari, het ‘Rutte&Gordon-Billenmaatje-Torentje’ (Video) in Den Haag. In de werk ‘Roof en plunder het Volk-kamer’ van premier de ook altijd liegende ‘VVD- Godfather  Rutte’(Video) zitten zes scholieren om te praten over het klimaatprobleem en de nieuwe Premier van Nederland, nee niet de ‘GroenLinksRechts -CIA Trol- Bram Van Oijk‘, maar hun ‘Volksheld Steve Brown’ . In navolging van de misdadige  erkenning door de ‘US&EU –Killer Elite’ van de CIA Puppet -Gualdo(Video) is de enige echte Premier van Nederland Steve Brown. Ook VVD-minister ‘Elite-Gangster- Wiebes’ van Economische Zaken en Klimaat (EZK) is aanwezig. Die zit wat dromerig met zijn glas wijn te draaien, valt klimaatspijbelaar Stijn Warmenhoven op. ,,Op het bureau lag iets, dat pakte hij op en ging hij bekijken en er doelloos naar staren. Was het een wikkel cocaine. Dat was wel een beetje raar.”De scholieren voelen zich niet serieus genomen door de Liegende Wiebes en Rutte. Dat gevoel bekruipt meer mensen die met VVD’er Wiebes aka” Alle armen aan Het Gas” en Rutte te maken krijgen. De inwoners van Groningen sprongen vorig jaar een gat in de lucht, toen de minister bekendmaakte loog te stoppen met de gaswinning. Nu, bijna een jaar later, weten veel Groningers niet of hun huis wordt versterkt, terwijl de gaswinning pas over elf jaar stopt en het risico op aardbevingen er nog altijd is wat feitelijk een misdaad is. Maar wie in Nederland moet Wiebes en Rutte vervolgen? De Extreem Corrupte Top van de Amsterdamse Politie(Video)? Wat denkt u zelf? Nooit dus!

Dolblij met keiharde ‘Wiebes- Leugens’.’Taxfree-Dividend debat: ‘VVD-Beroepsleugenaars Rutte& Wiebes’ blijven zitten waar zij zitten met hulp van hun ‘Judas-partijtjes’&Slappe motie van wantrouwen(Video).

Verzetsgroep Radeloze arbeiders’ kondigen nieuwe acties tegen ‘Gas Maffia- NAM’.
,,Over het gasbesluit was iedereen dolblij, eindelijk zette een VVD-minister Boef Wiebes  een grote stap”, zegt de toch wel naïeve SP-Kamerlid Sandra Beckerman. ,,Maar toen Wiebes de versterkingsoperatie plotseling stopzette, groeide bij Groningers het onbehagen. Alles wijst erop dat hij een simpele rekensom heeft gemaakt: het is goedkoper de gaswinning af te bouwen dan door te gaan met de zeer kostbare versterking van huizen die vuile ‘VVD Boef’.‘’Dat is  Kwaadaardig kwalijkmisdadig en een zeer sluwe en listige manier van keihard liegen tegen de Groningers , vindt Beckerman. ,,Op basis van een ‘Fraude & Witwas-computermodel’ van de toch al corrupte NAM wordt bepaald welke woningen onveilig zijn en moeten worden versterkt. Maar dat  corrupte NAM-model houdt de VVD-minister Elite-Gangster Wiebes Staats-geheim en dus kunnen de Groningers niets controleren. Zo wordt terecht het wantrouwen dat Wiebes  de Groningers en het Volk oplicht steeds meer gevoed.‘

De MSM prees Wiebes  net als de ‘PvdA-Hoertjes – Burgemeester Van der Laan & PvdA Wethouder Asscher’  de Hemel in.

Amsterdamse ‘VVD-Maffioso Eric Wiebes’: “Alle armen aan het gas”, volgt Imbeciel Frans Weekers op
De VVD Boef-Wiebes (55) aka” Alle armen aan het Gas” werd in 2014 in Den Haag binnengehaald als geniale VVD-wonderboy uit Amsterdam (waar hij verschrikkelijk had huisgehouden tegen de armen, bejaarde en zieken,) waar hij  net als Asscher een succesvol wethouder was volgens de corrupte Gevestigde Orde Pers dan wel te verstaan. ‘Zeer intelligent’, ‘lenig van geest’ en ‘een goudvinkje’ waren valse kwalificaties die hem in de corrupte MSM-media werden toegedicht. Hij mocht aan de slag als opvolger van op fraude betrapte  VVD’er Frans Weekers (die loopt tegenwoordig in St. Maarten te frauderen als Tuan- Besar), die weg moest en o.a. een spoor van ellende bij de Belastingdienst achterliet. Staatssecretaris ‘Boef Wiebes’ zou wel even orde op zaken stellen. Bij de Vrije niet gesubsidieerde Pers zoals Volksnieuws uit Amsterdam-Noir kreeg hij op grond van zijn wan en misdaden tegen de Amsterdammers de bijnaam: Erik Wiebes aka “Alle armen aan het Gas” en  in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV is hij mening maal ontmaskert als een aartsleugenaar en Oplichter  van het gewone Volk en die gaat daarvoor binnenkort op Zwart(Video)

‘Dolblij met keiharde ‘Wiebes- Leugens en misdaden tegen het Volk’.
,,Over het gasbesluit was iedereen dolblij, eindelijk zette een VVD-minister een grote stap”, zegt de toch wel naïeve  SP-Kamerlid Sandra Beckerman. ,,Maar toen Wiebes de versterkingsoperatie plotseling stopzette, groeide bij Groningers het onbehagen. Alles wijst erop dat hij een simpele rekensom heeft gemaakt: het is goedkoper de gaswinning af te bouwen dan door te gaan met de zeer kostbare versterking van huizen die vuile ‘VVD Boef’.‘’Dat is kwaadaardig kwalijkmisdadig en een zeer sluwe en listige manier van Keihard liegen tegen de Groningers, vindt Beckerman. ,,Op basis van een computermodel van de toch al corrupte NAM wordt bepaald welke woningen onveilig zijn en moeten worden versterkt. Maar dat corrupte NAM-model houdt de  VVD-minister Elite-Gangster Wiebes geheim en dus kunnen de Groningers niets controleren. Zo wordt terecht  het wantrouwen dat Wiebes de Groningers en het Volk oplicht  steeds meer gevoed.‘

Vertrekregeling kosten bakken met geld en de beste mensen van de ‘Pluk de massa Kaal-  belastingdienst’ vertrokken
Maar na een paar jaar bleken de problemen bij de Belastingdienst onder Wiebes’ leiding alleen maar groter geworden. Door slechte besluiten aan de top faalde de modernisering van de ict, zo oordeelde de Algemene Rekenkamer in 2017. Ook tuigde Wiebes een vertrekregeling op die zo royaal bleek, dat te veel ambtenaren bij de Belastingdienst vertrokken. Dat kostte bakken met geld met als gevolg dat de beste mensen vertrokken .,,Het was een doodlopende straat”, bralde ‘Genie’ Wiebes later daarover. ,,We zijn gekeerd, maar het is nogal smal. We zijn nog lang niet op de snelweg.” Dat was zacht uitgedrukt, vinden betrokkenen. De verbazing was dan ook groot, toen Rutte in zijn derde  Taxfree-Shell-kabinet’ Wiebes promoveerde tot Minister van EZK, een prestigieuze post met het ingewikkelde klimaatdossier als kers op de taart. Als ‘originele VVD-denker’ is hij daar op zijn plaats, was de sluwe gedachte van de VVD Godfather Rutte.Volgende week komen de doorrekeningen van het voorlopige Klimaatakkoord naar buiten. Wiebes moet dan redden wat er te redden valt, want door zijn toedoen is een van de rekenmeesters van de regering – het Planbureau voor de Leefomgeving – in een slecht daglicht komen te staan. Hij schoof het planbureau vorige maand de schuld in de schoenen van de fout met de energierekening. Tot in december hield het ‘Taxfree-Shell-kabinet Rutte3’ stug vol dat het met de stijging van de energienota wel zou meevallen, maar daar klopte niets van.Door de blunders en het gelieg rijst bij de oppositie de vraag of Wiebes de uitvoering van het klimaatdossier wel in goede banen kan leiden. ,,Hij heeft de mensen totaal belazerd”, zegt PVV-Kamerlid Alexander Kops. ,,Gesjoemel met cijfers, en de mensen thuis maar betalen. Deze VVD-minister is een oplichter.” Vorig jaar lag de aartsleugenaar Wiebes al onder vuur in een ander hoofdpijndossier van ‘Taxfree-Shell-Rutte III’, de afschaffing van de dividendbelasting. Wiebes ontkende stellig iets te weten van memo’s over nut en noodzaak van die maatregel. Later kwamen memo’s boven tafel die hij nota bene zelf had geschreven.Betrokkenen zien steeds hetzelfde patroon bij deze corrupte VVD-politicus: eerst komt hij met grote loze woorden en doet hij beloftes – ‘Ik los het op’, ‘de gaskraan gaat dicht’-, waarna problemen ontstaan en hij op zijn woorden moet terugkomen. ‘Als een spin spant hij zijn web om er vervolgens zelf in verstrikt te raken’, zo klinkt het in Den Haag.Ondanks alles wordt Wiebes binnen zijn eigen VVD-misdaadgroep nog altijd gesteund. ,,Hij heeft meer opgepakt dan menig ander”, bralt de eveneens aartsleugenaar en tot op het bot corrupte VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz. ,,Dat is beter dan op je lauweren rusten en zo alle kritiek vermijden. Vanaf de zijlijn roepen is niet zijn ding.” Volgens zijn partijgenote Bendeleden neemt Wiebes ‘verantwoordelijkheid voor het stelen van de Groningers, de  armen en zieken  en gaat hij er vol voor’. ,,En waar gehakt wordt door onze bende, vallen soms spaanrers, maar alleen bij de Labbenkakken, hahahahhaah.”

5 antwoorden »

 1. Bij het lezen van al dat Wiebes-Gekwiebes haal ik de Bijbel er even bij.

  Wat leert ons de Bijbel over marktwerking, gegraai en gelieg ?

  Jezus en het trieste vertrek van de rijke man:

  17 Toen hij zijn weg vervolgde, kwam er iemand naar hem toe die voor hem op zijn knieën viel en vroeg: ‘Goede meester, wat moet ik doen om deel te krijgen aan het eeuwige leven?’ 18 Jezus antwoordde: ‘Waarom noemt u mij goed? Niemand is goed, behalve God. 19 U kent de geboden: pleeg geen moord, pleeg geen overspel, steel niet, leg geen vals getuigenis af, bedrieg niemand, toon eerbied voor uw vader en uw moeder.’ 20 Toen zei de man: ‘Meester, sinds mijn jeugd heb ik me daaraan gehouden.’ 21 Jezus keek hem liefdevol aan en zei tegen hem: ‘Eén ding ontbreekt u: ga naar huis, verkoop alles wat u hebt en geef het geld aan de armen, dan zult u een schat in de hemel bezitten; kom dan terug en volg mij.’ 22 Maar de man werd somber toen hij dit hoorde en ging terneergeslagen weg; hij had namelijk veel bezittingen.
  23 Jezus keek de kring rond en zei tegen zijn leerlingen: ‘Wat is het moeilijk voor rijken om het koninkrijk van God binnen te gaan.’ …..

  Uit: NT Marcus 10.

  Anno 2019 duikt men bij het duivelse CDA en de ChristenUnie bang weg, bij dit soort openbaringen.

  Like

 2. Men geneert zich nergens meer voor. De rechters in dit land spreken tegenwoordig recht volgens het principe ” wie we aardig en wie we niet aardig vinden”.

  Like

 3. Maandagavond was de laatste aflevering van RTL Late Night uitgezonden. “Het was stormachtig, een wilde achtbaan en heel heftig voor mij, maar ik heb geen moment spijt gehad van dit avontuur”, zei presentator Twan Huys aan het einde van de uitzending.Maar rtl 4 is een kinderachtige spelletjes zender en moet je niet met een talk show er tussen komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.