Kabinet Rutte3

Het ‘Mooie Land’ van Rutte: Groeiende groep werkenden heeft geen cent te makken en bejaarde zitten in de Kou zonder eten.

(van onze Wordt Wakker redactie i.s.m.  de Stem van de Straat partij)

AMSTERDAM-NOIR-  Bejaarde compleet kaal geplukt door de ‘Omgekeerde-Robin Hood-Rutte’ en zijn’D66 & Christelijke bende’. Nibud legt het niet uit(Video).
Veel ‘Ouderen-Labbenkakken’ met alleen ‘Honger-AOW’ of een klein aanvullend pensioentje worden extra hard misdadig getroffen nu de ‘Wurg-energierekening’ en de BTW op gezond voedsel en de huren ,etc.  fors stijgen met dank aan ‘Taxfree-Shell-Rutte 3’. Zij zien hun energiekosten dit jaar met honderden euro’s extra stijgen. … maar volgens ‘Pinoccio Rutte & ‘Judas-partijtjes’ CDA,D66 en CU en zijn Staat CPB gaat toch iedereen er toch op vooruit al vriezen sommige bejaarden dood, omdat ze hun gasrekening niet meer kunnen betalen.

De ‘Boy’s Macron en Rutte’ van ‘Mad Dog Trump’ plegen aan de lopende band straffeloos Misdaden tegen de Mensheid & Dieren(Video).

Corrupte Brandweercommandant & Ex Politiecommissaris Schaap weer geschaakt op misdadig gedrag. Halsema het is Oké(Video) .
Sinds de ‘Roof-kabinetten Rutte1,2,3’ aan de macht is zijn de ouderen steeds al gepakt en leeg geroofd. En hij blijft daar mee doorgaan, want hij krijgt vrij spel van de ‘CDA & VVD- Justitie’. De VVD- ‘Godfather Rutte’ praat als een malafide verkoper van tweede hands auto’s, met garantie tot de hoek, die na u er eentje heeft gekocht en weg rijdt het om de hoek het begeeft. Hij is in staat en volkomen een wrak aan te prijzen en te verkopen als ware het een juweeltje. Datzelfde doet hij al decennia met zijn misdadige ‘Pluk de armen en zieken kaal-wanbeleid’. Hij werd bij die misdaden tegen het Volk en Dieren zelfs gesteund door de  ‘Ping Pong- Democraat & NSB-er Asscher(Video)( PvdA-Hoertje) ’ in Rutte2.

Onmenselijke ABP steelt na fout miljoenen aan pensioengeld illegaal terug van de bejaarde ‘Jan met de Pet’(Video).

Woningnood. Niet voor King Willem want die heeft drie gratis Paleizen in NL en een Staats-uitkering van 300 miljoen euro per jaar en’ Nazi kunst’ in de verkoop(Video).

Rutte heeft van ‘ons’ land een ‘Rat in pak-puinhoop’ gemaakt met een ‘Mega-Graaiende-Zakkenvullers-King Willem & Queen Exotica-Maxima’ aan het hoofd die 300 miljoen euro per jaar Taxfree vangen ; kijk naar de politieorganisatie waar inmiddels de corruptie welig tiert, het leger met ranzige ‘Junkie-types’ als‘ Fantast-Majoor Kroon(Video), de uitgeholde belastingdienst van de ‘VVD Boef Wiebes’ aka “Alle armen aan het Gas”(Video), de gezondheidszorg en de gehele publieke sector en de Laagste en Lage Midden Klasse. Kijk naar de toenemende kloof tussen arm en rijk. Hij is het symbool van de leugen die ons land regeertuitlevert aan de ‘Taxfree- Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’, de ‘Taxfree- multinationals’ en de ‘Taxfree-Bankier-Gangsters’. De ‘ECB-Crime Groupe’(Video) is trouwens al weer begonnen met geld bij te drukken om dat gratis aan de Witwas &Fraude-Misdaadbanken (Video) te geven, omdat de volgende  ‘Economische Jan met de Pet -Crisis’ alweer voor de deur staat.

D66 Top 7 Rent een “Schandknaap en/of Hoerlijst” van Nep en Fop-Fractievoorzitter- ‘Robot-Freakje Rob Jetten’(Video).
Zo’n 188.000  keihard werkenden Labbenkakken leven in Nederland onder de armoedegrens. Werk is niet langer de remedie tegen armoede. En een oplossing lijkt ver weg. Daarnaast overleven tegen de 3 miljoen mensen op het randje van de Financiële afgrond. Die leven letterlijk van maand salaris tot karig maand salaris en er hoeft maar iets fout te gaan bijv. een stukkende wasmachine of men moet een paar schoenen kopen voor de kinderen of ze vallen in de armoede afgrond. Het is donderdagmiddag: over een paar uur krijgt orderpicker Marit (26)* te horen hoeveel uur ze volgende week bij onlinesuper Picnic mag werken als moderne Flex-Slaaf. Ze is een beetje nerveus en ziet al witjes, want weinig werk betekent (te) weinig geld en niet de hele week te eten of de kachel aan. Het is lastig rondkomen van de gemiddeld 1000 euro die ze per maand verdient. Marit wil graag 40 uur in de week werken, maar krijgt elke keer maar tussen de 22 en 30 uur toebedeeld. ,,Van het geld dat ik verdien, kan ik mijn vaste lasten betalen en eten kopen. Verder niets”, vertelt Marit. Nadat ze te horen heeft gekregen hoeveel ze mag werken, bedelt ze altijd nog bij collega’s om extra uren. ,,Meestal levert dat weinig op, want iedereen wil meer werken”, vertelt Marit. Ze verbaast zich er dan ook over dat Picnic alsmaar nieuwe mensen blijft aannemen. ,,Soms staan we daar met twintig man, terwijl er maar werk is voor ongeveer de helft. Dan moeten we allemaal een paar uur eerder naar huis.”
Een grote groep werkende Nederlanders verdient te weinig om rond te komen, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Van de werkenden in de leeftijd van 15 tot 75 jaar maakt 2,5 procent deel uit van een huishouden dat onder de armoedegrens leeft. Dat komt neer op 188.000 werkende armen. Die armoedegrens was in 2017 voor alleenstaanden 1040 euro  per maand, voor een alleenstaande ouder met één kind 1380 euro en voor een stel met twee kinderen 1960 euro.

Verplaatsbaar en altijd vervangbaar :Uitgebuite Werknemers diep ongelukkig met ‘DDR66-Koolmees-Slaven-Flexplek’(Video).

Voorrang ‘Otto-(Slaven)-Work Force -Huisvesting’ voor 20.000 ‘Arbeidsmigranten-Slaven’ en 40.000 ‘Oliedollar -Vluchtelingen’(Video).
Leo van der Geest, directeur van economisch onderzoeksbureau Nyfer, spreekt van ‘Slaven-polarisering’ op de onmenselijke Labbenkakken-arbeidsmarkt van Rutte & Co. ,,De kloof tussen extreem slecht betaald flexibel werk en goed betaalde ‘Rat in pak- banen’ wordt steeds groter. Een groeiende groep keihard  werkenden profiteert niet mee van de welvaart”, stelt Van der Geest. Volgens de Nyfer-directeur is dat een gevolg van de  ‘Taxfree-Elite-Gangster-mondialisering.’ ,,Eenvoudig, laaggeschoold werk is gemakkelijk verplaatsbaar, waardoor werknemers Slaven niet alleen concurreren met andere Nederlanders Slaven maar ook met mensen( Lees: Slaven) uit lagelonenlanden (Video) aan de andere kant van de wereld waar de arme sloebers voor een dollar per dag als ouderwetse Slaven worden misbruikt.” Van der Geest verwacht dat de misdadige Rutte trend nog verder doorzet.

De Straf de Armen Maatschappij van het Neo Liberale ‘Fascistische  Groot Kapitaal’ met Puppet Mad Dog Trump en loopjongens Boy Macron& Rutte.
Van de werkende armen werkt 90 procent in deeltijd. Lang niet altijd vrijwillig: een deel van hen werkt relatief weinig uren per week vanwege flexcontracten, zoals Marit. ,,Steeds meer moderne ‘Slaven-bedrijven’ werken met contracten die gericht zijn op de pieken. Wij willen af van die kleine flutcontracten, omdat je er niet van kunt leven”,zegt cao-coördinator Zakaria Boufangacha van vakbond FNV. Ze leiden bovendien tot stress. ,,In die paar uur dat mensen wel mogen komen opdraven, wordt vaak veel werk gepropt. Bovendien zijn ze vaak gedwongen om banen te stapelen, wat ook veel onrust oplevert. Alleen al omdat je vaak veel langer beschikbaar moet zijn dan de uren die je echt werkt’’, aldus Boufangacha. Het lijken ‘Amerikaanse Killer-Elite’  toestanden: meer dan 7,5 miljoen Amerikanen hebben twee of meer ‘Slaven-banen’ nodig om rond te komen. In Nederland zijn dat er zo’n 600.000, aldus cijfers van het CBS. ,,In de VS zijn er al decennialang werkende armen. Die extreem misdadige trend is nu door Rutte1,2,3, definitief overgewaaid naar Nederland”,beaamt Van der Geest.

Flexcontracten  zijn moderne  Slaven contracten: Tulsi Gabbard for President Wants Big ‘Elite-Maffia-Pharma’ Punished Instead Of Marijuana Consumers(Video).

Die misdadige D66 ‘DDR66 Minister Koolmees-flexcontracten’ zijn onderdeel van de ‘Slaven-platformeconomie’: als de klant op afroep kan bestellen, dan moet het personeelsbestand ook flexibel zijn. FNV wil voorkomen dat werknemers de dupe worden van deze nieuwe manier van onderbetaald werken als een soort van oproep slaaf en vindt dat  ‘Slavenhouders-bedrijven’ meer loon en vastigheid moeten bieden. FNV kondigde vorige week aan naar de rechter te stappen, omdat de vakbond vindt dat Misdaadgroep-Picnic zich aan de supermarkt-cao moet houden, met de bijbehorende hogere lonen waar men trouwens ook niet normaal van kan leven. Eerder bond FNV al met succes een rechtszaak aan tegen Deliveroo, omdat de maaltijdbezorgdienst haar werknemers inzette als zzp’er.

Complot denkers gelijk Multi Nationals de bazen van de wereld & Schuldbewindvoerder jat straffeloos  tonnen  €€ van arme (Video)

Incest–Bijbelbelt-Boss-Segers’ wil Time-out voor misdragende Kamerleden die de waarheid spreken(Video).

Is strijden tegen Slaven-flexibilisering van ‘Taxfree-Sheel-Rutte1.2.3’ uiteindelijk geen achterhoedegevecht? ,,Wij doen er als vakbond alles aan om af te dwingen dat mensen met flexibele-Slaven- contracten meer rechten krijgen – en soms met succes. Maar als het om de toekomst van de werkende armen gaat, ben ik inderdaad niet heel hoopvol gestemd met misdadigers als Rutte aan de macht die ook nog eens keer min of meer bij de afgelopen 12 jaar bij toerbeurt wordt gesteund door de corrupte en laffe Gevestigde Orde Partijtjes de Nep en Fop Christen- CDA, D66 DDR66, de Godsdienst waanzinnige –SGP,, GroenLinksRechts met “Deep State”- Burgemeester Halsema(Video), de’ CU-Incest Bijbelbelt’ en de ‘PvdA-Hoertjes’ ”, zegt Boufangacha. Een forse verhoging van het ‘Honger-minimumloon’ zou, volgens de vakbondsbestuurder, wel helpen bij het bestrijden van armoede onder werkenden. Het minimumloon voor een maand werken is 1615,80 euro. ,,Dat is geen vetpot, zeker niet als je partner niet werkt en je ook nog kinderen hebt. Als we iedere werknemer in Nederland een goed leefbaar inkomen willen bieden, dan zou het minimumloon met 30 procent moeten worden verhoogd. Ik vind dat goed verdedigbaar, want het minimumloon is de laatste decennia flink achtergebleven bij de economische groei en dan laat ik maar buiten beschouwing wat de Ratten in pak(Video) vangen en vooral straffeloos stelen van het Volk en hun symbool van ongelijkheid bij geboorte  ‘Taxfree- Koning Alexander en Koningin Maxima’ (Video).” Dorien (*) werkt al bijna twintig jaar als verkoopster Slaaf bij de Bijenkorf en verdient net iets meer dan het minimumloon en is altijd weer blij als de hele week eten kan kopen. De afgelopen tien jaar is haar hongerloon bijna gelijk gebleven. Ook zij heeft een ‘flex-Slaven-contract’ waarbij ze zes dagen in de week beschikbaar moet zijn. ,,Ik voel sterk de kloof met onze klanten. Dan verkoop ik een tas van 1500 euro aan zo’n Rat in pak en doe ik alsof dat heel normaal is. Maar ondertussen denk ik: dat is voor mij bijna een heel maandsalaris. Klanten denken misschien dat ik goed verdien omdat ik er zo netjes uitzie. Maar wat mijn Honger-salaris betreft, pas ik beter bij een Slaven markt.

Bodemtarieven van Rutte&Co zijn onmenselijk .
Zzp’ers zijn de andere grote groep kwetsbare werkenden. Onder zelfstandigen zonder personeel groeit de armoede, ondanks de economische voorspoed. Tussen 2016 en 2017 steeg het aantal zzp’ers onder de armoedegrens van 8,1 procent naar 8,6 procent. Het probleem zit bij hen niet alleen in het aantal gewerkte uren, maar ook in de bodemtarieven.Zzp’er Raymond Zachariasse (49) weet daar alles van. Hij is kinderboekenuitgever en biedt zich daarnaast aan als webmaster, grafisch ontwerper, schrijver, illustrator en filmproducent. En dan heeft zijn vrouw ook nog twee parttime banen, in de thuiszorg en in de schoonmaak. Toch verdienen ze samen minder dan 1000 euro per maand. En daarvan moeten ze ook hun 6-jarig dochtertje onderhouden. Raymond ligt vaak wakker van zijn geldzorgen. ,,Het is een constante bron van zorg: met een gezin rondkomen van 1000 euro is niet te doen.”Een minimum uurtarief voor zzp’ers lijkt een logische oplossing, die ook is opgenomen in het ‘Nep en fop-regeerakkoord’. Het tarief zou tussen de 15 en 18 euro per uur moeten liggen, gelijk aan het minimumloon plus de premies voor verzekeringen en pensioen. Zo’n minimum uurtarief blijkt echter lastig in de  ‘Pluk de armen en ziek kaal misdaad-praktijk’. Het Lieg en bedrieg kabinet bralt te worstelen onder meer met de stukprijzen, die in sommige sectoren worden betaald. Bovendien kunnen zzp’ers vaak niet al hun gewerkte uren factureren.

Sterkste man van Amsterdam-Noord ‘Kameraad Joop’ geeft Hoop en red kat van ‘Zelfmoord-Voedselbankechtpaar’.(Video)

Dat geldt ook voor Raymond. Hij wil graag leven van zijn kinderboekenuitgeverij en investeert daar veel tijd en geld in. Om de rekeningen te kunnen betalen, doet hij daarnaast duizend-en-een andere ‘Slaven-klussen’. ,,Toch ben ik blij dat ik werk en geen uitkering ontvang. Ik heb jarenlang in de Honger-bijstand gezeten. Dat voelde heel slecht. Ik ben toch trots dat ik eruit ben gekomen, maar veel ben ik er niet mee opgeschoten, want om te kunnen eten moeten wij nog steeds die mens onterende gang maken naar die vreselijke PvdA-Kapo-Jetta-Klijnsma voedselbanken .”Orderpicker Marit probeert een uitweg te vinden door te zoeken naar een baan met meer uren en zekerheid. ,,Ik vind het jammer om weg te gaan, want ik heb leuke collega’s. Maar als ik niet meer uren krijg, dan kan ik niet bij Picnic blijven werken. Dat levert me te veel stress op. Daarom ben ik toch maar gaan solliciteren.”Tot nu toe vergeefs overigens in het Mooie lan van Rutte, want ze nemen allemaal die goedkope Polen, want die worden nog zwaarder uitgebuit dan de Nederlandse labbekakken slaven.

Tot slot: Partijleider van de Stem van de Straat Steve Brown legt hierna uit hoe de ‘Ping Pong democratie’ in ‘Slaven-Nederland van Rutte & Co misdadig werkt(Video) om de Status qua van de Rijken worden rijker en de arme worden armer te handhaven:

Categorieën:Kabinet Rutte3

7 antwoorden »

 1. Labbekak-alert van de week:

  Frank van Gool van Otto Workforce in zijn slaventransportbusje legt het allemaal uit hoe het nu precies zit.

  Volgens Van Gool zijn de tijden veranderd, we leven nu in een globale 24/7-labbekak-uitpers-economie. Eerst kaalplukken, daarna uitpersen als een citroen; is de beste bedrijfsstrategie.

  Alle bedrijfsgeheimen van het uitpersen van UWV-draaideurvolk, Oost-Europeanen, Zuid-Europeanen, Aziaten, arbeidsmigranten, studenten en andere labbekakken (volgens van Gool zijn dit Nederlanders die teveel verplichtingen hebben) worden toegelicht.

  Zeer leerzaam fragment.

  Like

 2. Hoe kan dat nou. Alle werkenden 1000 euri erbij. Maar de VVD/ALDE deelt ook poen uit met een heuse straatprijs. En wie was er weer bij? Frits Huffnagel legt uit dat alles een gore leugen is bij de VVD.

  En verder ook nog goed nieuws om de week mee af te sluiten.

  https://sputniknews.com/europe/201903081073055414-finland-government-resignation/

  Dit is weer een naar eng nazi VVD/ALDE mannetje minder. Juha Sipila wie? nou deze die ook de afspraken niet waar kon maken. Het zit ze kennelijk in het bloed

  https://www.aldeparty.eu/news/keskustas-juha-sipila-finlands-new-prime-minister.

  Like

 3. Heeft “Stichting Ons Geld” zich laten strikken? Het heeft er alle schijn van!

  Stichting ons geld met Arnold de Boot ingenomen

  Voor de uit de monetaire ruif volgevreten kaste van belang hebbende academici, is handhaving van de status quo heilig. De fake wetenschappers van de WRR kussen de elitaire kont van onze machthebbers met wat loze cosmetische bla bla.

  De adviezen van de wetenschappelijke raad voor het regeringsbeleid zijn voor Rutte & Co een doelbewust geplande voor sortering om stichting ons geld overladen met complimenten en al het ravijn in te manoeuvreren.

  Like

  • Terugblik met één van de oorspronkelijke geestelijke vaders Ad Broere: Congres Ons Geld en het WRR rapport.

   Aantal fundamentele elementen “ons geld” ten onrechte terzijde geschoven

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.