Venezuela

Maduro expels corrupt ‘SS-German ambassador’ from Venezuela. ‘Columbia is killing indigenous people for US&Candian mining companies.

( van onze ‘US&EU- Canadian- Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Battle for the mother land: indigenous people of Colombia fighting for their lands. 
The ‘US-Killer-Elite-Vazal- Narco-State- Colombia’ (Video) is ‘Mass-killing’ the indigenous people  for ‘US &Canadian-Killer-Elite’ Taxfree-mining companies . That’s what they also want in Venezuela and the rest of the World. Dood aan de Labbenkakken!

Psychopatht Bolton’ Threatens to Kill or Send Maduro to ‘Guantanamo Bay Prison’. Het ‘EU-SS-parlement’ met de corrupte D66 Fractievoorzitter EU Parlement Sophie in ’t Veld staan er achter(Video).
De’ EU-Führer Merkel’ heeft zich Pal achter de ‘War Criminal Elliott Abrams’ aka the “US- Eichmann” (Video) geschaard in het kader van de ‘Good-Old-SS- day’s er back again’ en dat was de reden voor Maduro om haar ‘Nazi-ambassadeur’ het land uit te zetten. Hij was niet zo dom om de Ambassades Gehaktmolen van ‘Massa-Moordenaar-Crown Prince Salman van Saoedi Arabië  en persoonlijke ‘Gabber in crime’ van’ Mad Dog Trump’ binnen te vluchten, want dan had  niemand hem ooit nog terug gevonden.

Elected Venezuelan President Nicolas Maduro banned the corrupt ‘SS-Germany’s ambassador’ and ‘CIA Trol ‘from Venezuela. In response, opposition leader ‘CIA Puppet Juan Guaido’ has called for more economic sanctions against his own country. ‘CIA-Monster-Guaido:” Let them Die from starvation” to get me in power, Heil Elliott Abrams’ aka the “US- Eichmann” !” Author and human rights professor Dan Kovalik joins In Question to discuss the latest out of Venezuela with RT America’s Manila Chan.

1 antwoord »

  1. Maar wie heeft trumps puppetmasters dan ook al eens x door de gebroeders k o ch uit Rotterdam en delft . Nu in america groter als tr ump zelf denk in deze aan ilse k o c h kampbewaarster een vvan de ergere en tis nog familie ook nah

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.