Elitaire Misdaad

Labbekak-alert van de week: Slavenhouder-Frank van Gool’ van Otto Workforce in zijn Slaventransportbusje legt het allemaal uit hoe het nu precies zit.

(door Toedeledokie   en ondersteun door onze  Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het ‘Mooie Land’ van Rutte: Groeiende groep werkenden heeft geen cent te makken en bejaarde zitten in de kou zonder eten en steeds meer arme sloebers worden te werk gesteld als moderne Slaven(Video).
Volgens de moderne ‘Slavenhouder Van Gool’ zijn de tijden veranderd, we leven nu in een globale 24/7-labbekak-uitpers-economie. Eerst kaal plukken, daarna uitpersen als een citroen en dan hopsa de verbranding ‘s oven in van de Mega-VVD Fraudeur ‘de ‘bolle -veelvraat- Henry Keizer ‘is de beste en winstgevendste Elite-Maffia-bedrijfsstrategie-Labbkenkakken-  Endlösung ‘.En daar zijn  premier ‘Godfather Rutte’(VVD-misdaadgroep) en zijn corrupte ‘dr. Goebbels- NPO- Pr.- Vatje-Jort Kelder’’ en D66‘DDR66- Flex-Slaven-Minister Koolmees’ het volmondig mee eens.

Steve Brown ontmaskerd ‘Viespeuken Jort Kelder & Mark Rutte’: De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

Alle ‘Slaven-bedrijfsgeheimen’ van het uitpersen van arme sloebers zonder keus zoals het ‘UWV-draaideurvolk’, Oost-Europeanen, Zuid-Europeanen, Aziaten, arbeidsmigranten, studenten, gehandicapten ( o.a. van de Koppelbaas Tweede Kamerlid Moorlag(PvdA-hoertje), bejaarden en andere labbekakken (volgens van Gool zijn dit Nederlanders die teveel verplichtingen hebben) worden lachend van dolle ‘Bloed-poen–pret’ toegelicht. De ‘Psycho Van Gool’ lijkt wel de Duivel him self.De Levensgevaarlijk psychopaat ‘Slavenhouder-Frank van Gool’ van en zwaar onderbetalende ‘Otto -Slaven-Workforce’ in zijn Slaventransportbusje legt het schaamteloos en tros allemaal uit hoe het nu precies zit dat uitbuiten en straffeloos Slaven exploiteren en huisvesten.Als de Rule of Law in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte 1,2,3.’  zou bestaan was hij per direct gearresteerd door het arrestatieteam. Zeer leerzaam maar schokkend en walgelijk  fragment van een moderne ‘Slaven-Houder’-Van Gool ,zie hierna:

Het Zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk.Wie goed doet is de LUL in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’(Video).
Huiver(niet geschikt voor kinderen):Kijk ook in dit verband naar het walgelijk een EenVandaag ‘sluikreclame- filmpje’ voor hun Tv-Boss de ‘Top -VVD-Bendelid& Voorzitter van AVROTROS- ‘Rose Pedo- Ed Nijpels‘ in de ‘Trek-eend’. Die ‘Pedo Nijpels’ behoort al minimaal een kwart eeuw geleden te worden gearresteerd!  Het is allemaal pure ‘VVD&CDA- Klasse Justitie’!

 

 

3 antwoorden »

  1. Het despotische leiderschap van Mark Rutte heeft veel burgers de ogen geopend voor wie de bewindslieden werkelijk zijn, onze onderdrukkers van het Haagse Binnenhof. Een schandalig zooitje dat zich leiders van dit land mogen noemen. Hoe heeft het zover kunnen komen, vraag je je dan af. Als Adolf Hitler nog geleefd zou hebben, dan zou hij toch met veel jaloezie kijken naar datgene wat dit kabinet Rutte allemaal tot stand heeft weten te brengen, zo door de jaren heen. In ieder land, god zij geloofd, staat er een snijboon aan het hoofd.

    Like

  2. Die triljoenen, die de crisis jaren alleen toegestopt zijn bij banken en multinationals, moeten per direct tegen hoge rente terugbetaald worden!
    Daar hebben de burgers geen toestemming voor gegeven?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.