corruptie

Raybould’s testimony against corrupt Trudeau& SNC Lavalin. Wanzhou van Huawei en het gewone Volk heeft geen schijn van kans.

(van onze Internationale Klasse  Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘US-Killer-Elite- Kidnapping’ van ‘CEO Wanzhou’ in Canada doet verkoop Huawei dramatisch stijgen(Video).Onze volgende I-phone wordt ook een Huawei.

Krijgt CEO Wanzhou’ van Huawei een eerlijk uitlevering Kidnapping proces van ‘Boy Trudeau? Het antwoord is nee en dat is o.a. gebleken  hoe ‘Boy Trudeau’ stiekem achter de schermen in strijd met de wet en de Rule of Law ingrijpt bij Justitie in de zaak van ‘Taxfree-Elite-Crime groupe- SNC’. Maar is het in “Banana-Fraude- Nederland” van ‘Taxfree Shell-Rutte1,2,3’ veel beter gesteld als het gaat om Klasse Justitie? Het antwoord is nee. In Nederland is het nog veel erger gesteld wat Klasse Justitie betreft, want die is gewoon openlijk en heet Schikken: “Na ING & Rabo ‘schikt’ nu ook Uber voor 2,3 miljoen,terwijl feitelijk de ‘Uber-CEO Kroes’ in de cel hoort”(video).

Ezra Levant of The Rebel media reports on Jody Wilson-Raybould’s testimony about  the corrupt and coward ‘Boy-Trudeau’ from ‘Mad Dog Trump’.

The extremely  corrupt  Gerald Butts, the PMO, and the Privy Council Clerk conspiring to pressure her to drop criminal charges against a  crime company called SNC Lavalin.

Maduro expels corrupt ‘SS-German ambassador’ from Venezuela. ‘Columbia is killing indigenous people for US&Candian mining companies(Video).
Maar er is nog veel meer ‘Rat in pak vuiligheid’(Video) achter de schermen bij ‘Boy Trudeau’ net als bij ‘Boy Rutte&Judas- partijtjes CDA, D66&CU’. Zo staan de Body’s Rutte&Trudeau en de corporate crime& Staats media a La  CNNCIA & dr. Goebbels NOS,BBC en France’s television channels— TF1 Antenne 2, and FR3(Video) pal achter de ‘CIA Puppet Guaido’ en de ‘War Crimenal Elliot Abrams ‘aka “the US-Eichmann” van ‘Mad Dog Trump’. En staan ze achter  het  al jaren lang dagelijks uitmoorden van de oorspronkelijke  bevolking door  de ‘US-Killer-Elite’ ‘Vazal-Staat-Narco Columbia in regio’s waar deze extreem arme sloebers al eeuwen wonen en de ‘US&Cananda-Killer-Elite’ ‘Misdaad-Slaven- bedrijven’ Video)‘Bloed –Goud& Kolen’ delven.Maar ook het ‘EU-SS-parlement’ met de corrupte D66 Fractievoorzitter EU Parlement Sophie in ’t Veld staan er achter(Video) staan pal achter de ‘CIA Puppet  Guaido’ en de ‘War Crinemal Elloitt Ambrams’.Tja, de laffe en corrupte  ‘Boys Rutt& Trudeau’& EU Parlement zijn een echt sieraad voor de Mensheid het ‘Fascistisch -Groot Kapitaal’(Video).

Left, Right ( Lees: GroenLinksRechts & ‘PvdA-Hoerjes’& ‘Rent a D66 DDR66-Hoertje en/of schandknaap’&’VVD-misdadgroep’& de ‘Nep en Fop Christen CDA& CU’  zijn een misdadig pot nat )MARCHING TO THE BEAT OF IMPERIAL CANADA and the Netherlands.

De ‘Boy’s Macron en Rutte’ van ‘Mad Dog Trump’ plegen aan de lopende band straffeloos Misdaden tegen de Mensheid & Dieren(Video).

The left is supposed to be opposed to colonialism and at least skeptical of nationalism. However, Left, Right shows that, for decades now, this hasn’t been the case in Canada and The EU and the Netherlands. Yves Engler marshals damning detail on the long, surprising history of support from the New Democratic Party and labor unions for such policies and international interventions as the coup in Haiti, the assassination of Patrice Lumumba, the Bay of Pigs invasion, the Korean War, and much more. The rhetoric of the mainstream left, he shows, has also tended to concede major points to the dominant war-mongering ideology, with prominent commentators such as Linda McQuaig and Stephen Lewis echoing the terminology of right-wing politicians and thinkers. More than simply diagnosing a problem, however, Left, Right offers a path forward, laying out ways to get us working for an ecologically sound, peace-promoting, and non-exploitative foreign policy.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.