CDA

Verdeel en heers: ‘Duivelse Buma’ wil Giftige-‘Basis-Slaven-baan’ voor arme sloebers in de ‘Honger-bijstand’.

 ( Van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het ‘Mooie Land’ van Taxfree- King Willem’, Rutte& Buma: Groeiende groep werkenden heeft geen cent te makken en bejaarden zitten in de Kou zonder eten(Video).
De Democratie ondermijnende CDA-leider Buma aka “de Nederlandse  Mussolini” (Video) wil dat arme sloebers die in de ‘Honger-bijstand’ zitten gedwongen een ‘Basis-Slaven-baan’ krijgen voor zo’n twintig uur in de week bij voorkeur als gratis huiselijk hulpje bij zijn ‘gabbers in crime’ de Ratten in pak(Video). Hun ‘Honger-uitkering’ wordt dan met 15 procent ‘verhoogd’ naar 85 procent van het ‘Honger-minimumloon’ en dat ‘Flut-extraatje’ wordt dan weer gekort op hun huur en Zorg toeslag. Hij denkt dat ze hierdoor gemakkelijker doorstromen naar de gewone  moderne ‘Slaven-arbeidsmarkt’ en/ of vergiftigd kunnen worden zoals in Tilburg: “Werkloze Labbenkakken opzettelijk jarenlang vergiftigt & uitgebuit door Tilburgse Burgemeesters Vreeman & Noordanus& Opstelten”(Video).

Uitgebuite Werknemers diep ongelukkig met ‘DDR66-Koolmees-Slaven-Flexplek’. (Video)

De Top 6 energie verslindende & Milieu vervuilende Paleizen & Villa’s in Nederland: Paleis den Bosch van King Willem met Stip op no 1(Video) en’  “Deep State”- GroenLinksRechts -Burgmeester Halsema’op no 4(video).
De radeloze en wanhopige bijstandsgerechtigden moeten wat de ‘Duivelse  Buma’ betreft in deeltijd ondersteunende ‘Labbenkakken- functies’ gaan vervullen in bijvoorbeeld de onderbetaalde zorg,het onderwijs en de plantsoenendienst en bij voorkeur als schoonmakers in de energie vretende Paleizen van King Willem en/of de Villa’s van zijn corrupte en laffe politiek Lakeien. Het gaat om ‘Honger-banen’ “waarvoor je minder opleiding nodig hebt en geen eten of kachel thuis hoeft te stoken“, bralt de schaamteloze ‘Nep en fop Christen Buma’ in interview  ‘dr. Goebbels-sluikreclame -artikel’ van de corrupte ‘Gevestigde Orde Krant VOD- AD’. “Dan heb ik het dus niet over  de onderbetaalde en overwerkte verpleegkundigen en onderwijzers en lage politie medewerkers .” De ‘Honger-basis-Slaven-banen’ moeten gecreëerd worden door ons en onze bazen het ‘Taxfree-Slaven-bedrijfsleven’, Prease The LordDuivel, Halleluja”.

De Straf de armen maatschappij van Rutte&Buma is een Gevangenis.
Volgens de Duivelse CDA-leider Buma begint de Hongerbijstand op een gevangenis te lijken. Te lijken? Dat is het al jaren met dank aan ‘Taxfree-Shell-Rutte1,2,3’.  Wie er eenmaal in zit, komt er volgens hem heel moeilijk levend en bij zijn volle verstand  weer uit. “De ‘Rat in pak- economie’ gaat op dit moment heel erg goed”, bralt de Duivelse  Buma, die een ‘Judas- campagne’ voert op de markt in Gouda. “Maar nog steeds hebben we meer dan 450.000 mensen in onze ‘Honger- bijstand’ en dat aantal neemt maar heel langzaam af. Het Duivelse CDA wil dat die Honger-bijstand’ mensenSlaven weer (geen) perspectief gaat bieden met een ‘Fex-Slaven- DDR66 Rent een Hoer- Koolmees-baan’ bijv. als (Labbenkak)-schoonmaker bij onze fantastische (taxfree)- King Willem zijn Paleizen.”

Sterkste man van Amsterdam-Noord ‘Kameraad Joop’ geeft Hoop en red kat van ‘Zelfmoord-Voedselbankechtpaar.(Video)

Onmenselijke ABP vordert steelt na fout miljoenen aan pensioengeld terug van ‘Jan met de Pet’(Video).

Telegraaf blij: Máxima draagt ‘Hoerig-pronkstuk-Stuart-Diamant’ en kinderen hebben nog steeds honger!(Video)
De ‘Duivelse –Buma’ wil beginnen bij mensen die al meer dan twee of drie jaar in de ‘honger-bijstand’ zitten en nog in leven zijn, want die kijken inmiddels allemaal scheel van de honger en kou met dank aan Rutte& Buma. Hij denkt dat zij gemakkelijker een gewone onderbetaalde moderne ‘Slaven- baan'(Video) vinden als ze weer een werkritme krijgen. Hij wil dat mensen niet langer dan twee à drie jaar een ‘Honger-Slaven-basisbaan’hebben en hoopt o.a dat het gros dan is omgekomen van de Honger, Kou en/of zelfmoord heeft gepleegd en naar de  ‘Hemel’ zijn. Buma zelf laat off the record weten dat hij wel weet dat hij niet naar de Hemel gaat en dat vint hij wel best, want die zit propvol met Labbekakken die hem tot op het bot haten en minachten.Het ‘misdaad-plan’ van de Duivelse Buma komt uit een ‘Endlösung-de Labbenkakken- rapport (.pdf) ‘van het  ‘dr Goebbels- Wetenschappelijk Instituut’ van het ‘Nep en Fop Cristen CDA’, dat vorig jaar is gepresenteerd. Daarin staan ook andere misdadige  voorstellen om langdurige werkloosheid tegen te gaan. Het misdaad-plan van het ‘Duivelse CDA’ is anders dan de al bestaande ‘PvdA-Kapo-Jetta Klijnsma’ mensonterende tegenprestatie zoals de hele dag zinloos op een Hoek staan als  ‘Gele-Lantarenpaal’. Die extreem vernederde tegenprestatie moeten bijstandsgerechtigden leveren als hun gemeente hun daartoe dwingt.Sommige extreem reactionaire corrupte ‘Rat in pak-gemeenten’waar de’Judas-partijtjes  VVD & CDA & D66’ de ‘Elite-Maffia- Baas zijn’ verplichten mensen wel om een tijdje, onbetaald, iets maatschappelijk nuttigs zinloos en vernederends  te doen in ruil voor hun ‘Honger-uitkering’ en andere niet.

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.