Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Promo: Meet The General & Outlaw Grinders Rappers & Top 6 energie verslindende & Milieu vervuilende Elite-Villa’s: King Willem op no. 1!

 (van onze niet gesubsidieerde en binnenkort door GroenLinks(Video) op zwart gezet Stem van de Straat-Amsterdam-Noir /SALTO redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vanavond om 23.00 uur :  Meet The General & Outlaw Grinders Rappers met als primeur nieuwe nummers.En schokkende beelden & onthullingen: Stijf van de cocaïne staande ‘Majoor-Fantast Kroon’ doet voor het eerst ‘Heldendaad’ en geeft ‘Gay-agent’( Niet Ellie Lust) Kopstootje. Nu zwijgt Rutte! ‘Alles deskundige Joke’ wordt tijdens de uitzending gebeld door de AIVD van ‘DDR66-Censuur- Queen Ollongren’. Stem van de Straat uitgeroepen tot de ‘No -Fake News- Leader of the World’!!!!!!!!!!! En exclusief en explosief: De Top 6 energie verslindende & Milieu vervuilende Paleizen & Villa’s in Nederland: Paleis den Bosch van King Willem met Stip op no 1 en GroenLinks Rechts- ‘ “Deep-State”-Burgemeester Halsema'(Video) op no.4 . En nog veel meer straat news dat u nergens ander ziet.

Ma 11 maart 2019 vanaf 23.00 uur, wo 22.00 uur, vrij 22.00 uur , zo 0.00 uur live te zin via onderstaand link.

3 antwoorden »

    • Maak je maar niet ongerust, de kranten beweren dat de inflatie niet hard gestegen is en dat de rente, van de spaarders laag tot nihil blijft, waarvan moeten de schoorstenen van de multinationals en banken dan van roken?

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.