War Crime

US-Airstrikes Kill at Least 50 Civilians in Syria. De NL F-16 ‘Piloten-Moordenaars’ weten er ook alles van en de ‘Staats-NOS’ zwijgt weer.

(By Jason Ditz / Republished with permission / ANTIWAR.COM  en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM- NOIR –Wat u nooit ziet bij de ‘Fake News-Staats-NOS’ en/of leest in corrupte en laffe Gevestigde Orde Kranten(Video): Puppet -‘Mad Dog Trump’ : My America First in working Pour, Alcohol& Drugs addicts, Suicide and Wars! Rutte: Trump is een echte ‘VVD-Doener’! (Video) Amid talk of a never-ending exodus of civilians from underground in the Syrian village of Baghouz, the Kurdish SDF is waiting on a final push into the last ISIS-held village. The ‘US-Killer-Elite’ with there Puppet’ Mad Dog Child-Killer Trump’, however, is not so patient.

Omar Blasts Obama for “Caging and Mass Raping of pour Kids” and “Getting Away With Mass Murder” just like Trump(Video).

Amnesty International accuses ‘US-Killer-Elite -coaltion’ Of Trump of War Crime in Syrië. Rutte:” Het is de schuld van Poetin”(Video).‘Als F-16 piloot moet je af en toe een hufter Serie-Moordenaar zijn’

War -(Crime)-propaganda- National Geographic’: Missie F-16: onze strijd tegen terrorisme voor de Koninklijke Shell Olie van o.a ‘Taxfree- King Willem'(video)en zijn Parasieten Familie en de ‘US-Killer-Elite-Wapenhandel’ ( een vierdelige dr. Goebbels propaganda serie over ‘F-16 piloten( o.a. Kinderen en vrouwen)- Serie- Moordenaars’. National Geographic: In Missie F-16 volgen we de dagelijkse gang van zaken van én interviewen we Nederlandse ‘Monster F-16-piloten’ in het relatief veilige US-Killer-Elite-Vazal Staatje -Jordanië die IS targets vanuit de lucht ‘uitschakelen’. Deze interviews zullen de rode draad vormen door de serie, geflankeerd met interviews en scènes over de dagelijkse gang van zaken op het kamp. In de tweede aflevering praat een aantal F-16-piloten openlijk over hun laffe en markant risicoloze ‘strijd’ tegen ISIS, hun ‘Serie-Moordenaars’- leven als laffe en psychisch gestoorde F-16-piloot, broederschap  ‘Elite-Huurmoordenaars-misdaadgroep’ onderling en de ontzettend lastige keuzes die zij soms in dit  ‘Serie-Moordenaars-beroep’ moet maken als zij weer eens onschuldige mensen inclusief vrouwen en kinderen en baby’s vermoord hebben met hun US-bommen en vliegtuigen. Pikant:  De Pilotem vermoorden straffeloos veel meer onschuldige mensen dan bijv. de  veroordeelde Moordenaars van de zg. Passage-Liquidatie -zaak’ en die zitten allemaal levenslang en maken ‘Monster’- Holleeder tot een Padvinder

2500 F-16-missies, maar hoeveel burgerdoden? ‘Moordenaars  Rutte&Co’  niet transparant over ‘Shell- Olie-missie’ tegen IS. Ontelbare  Burgerslachtoffers door ‘Rutte&C0- wapeninzet’.
Het Openbaar Ministerie onderzocht (niet) vier gevallen waarbij mogelijk heel veel  burgerslachtoffers zijn gevallen als gevolg van wapeninzet door ‘Taxfree-Shell-Rutte1.2.3 ‘ in de strijd tegen IS. In één geval concludeert het OM: “Bij deze aanval zijn burgerslachtoffers gevallen.” Hierbij ging het om een bom op een vermeend hoofdkwartier van IS wat achteraf een woonhuis bleek te zijn vol met kinderen. In twee andere gevallen is de conclusie dat er ‘zeer waarschijnlijk’ of ‘mogelijk’ burgerslachtoffers zijn gevallen. De Nederlandse vliegers Moordenaars valt niets te verwijten volgens het corrupte ‘VVD-CDA-OM’. Er is dan ook geen aanleiding voor een vervolgonderzoek en dus houden wij naar goed ‘Hollands-VOC’ gebruik alles in de Doofpot.

‘Moordenaars-Rutte&Co moet verantwoordelijkheid nemen’
Volgens Maike Awater van Airwars is het openbaar maken van de informatie rondom deze vier gevallen nog lang niet genoeg: “Door gebrek aan transparantie is het moeilijk om verhaal te halen voor nabestaanden en slachtoffers. Ze weten niet waarom zij het doelwit waren. Ze kunnen niet achterhalen wie er verantwoordelijk was voor de actie en we weten allemaal dat er veel meer onschuldige doden zijn gevallen .” Daarnaast richt Airwars zich ook tot de Nederlandse burgers. “Wij als burgers weten niet welke oorlog uit onze naam gevoerd wordt en tegen welke prijs. Het blijft moeilijk om de publieke controle uit te voeren. Als ontwikkelde democratie kun je daar niet mee weg komen. Je moet als overheid verantwoordelijkheid nemen voor de fouten die zijn gemaakt. Want die zijn er absoluut gemaakt.”

‘VVD-Aasgier & Racist Blok’: ‘We kennen geen precieze aantallen van burgerslachtoffers’, hhihihihhih.
Volgens de altijd liegende VVD Minister Blok van Buitenlandse Corrupte Zaken is het niet uit te sluiten dat er duizenden burgerslachtoffers zijn gevallen. Dit is volgens hem mede doordat terroristen zich vaak bewust tussen burgers verschuilen. “Het is waarschijnlijk dat er burgerslachtoffers te betreuren zijn, maar er is echt tot het uiterste geprobeerd om dat te voorkomen, hahahahahah”. The’ Coward-Mass-Murder- attack’ came after the latest deadline set by the SDF for ISIS to surrender passed on Sunday, but with many thousands having left the village in the past few days, the SDF seemed fine just extending the deadline and getting more people out. In the past few months,’US&UK&Dutch-Killer-Elite -airstrikes’ backing the SDF offensive have killed hundreds, if not thousands, of civilians. With thousands of civilians still believed to be in Baghouz, the ‘US&UK&Dutch-Killer-Elite- strikes’ are undermining the SDF’s effort to convince them to leave, by showing that those who try to leave may be targeted.

 War Crimes: The New American Way from the ‘Killer-Elite-Ultra-Rich’ with Puppet ‘Mad Dog Trump’(Video).

Redt de Wereld en help Tulsi Gabberd het Witte huis in : Tulsi Gabbard’s Presidential Campaign to Challenge ‘US-Killer-Elite-Military-Industrial Complex’ with Puppets Trump&.Clintons&Obama, etc.(Video)

(Once again Tulsi Gabbard was smeared by War Friendly Agents this time it was The View’s Meghan McCain. Tulsi Gabbard explains her positions on a series of issues)

 

4 antwoorden »

 1. Onze fat Willy krijgt natuurlijk weer een extra medaille in de Orde van de Leeggezopen Bierkrat.

  Na een zoveelste geheime missie in Syrië mag Marco Kroon dan worden beloond en tot ridder worden geslagen in de Orde van Nepnieuws tot Kontebonk.

  Like

 2. Kijk ze nou stoer kijken(foto)met hun zonnebrilletje en die moordmachine op de achtergrond.Ik heb 1 advies voor dat tuig jullie zullen aan het eind van de rit verantwoording afleggen en ik weet nu al dat het er niet best uit ziet voor jullie!Dus geniet er nog maar even van met die bommen gooien.You pieces of SHIT!!!

  Like

  • Inderdaad, “Tets-” daar staan zij dan met hun beentjes wijd; de angst straalt van hun gezichten af.
   En Ankie heeft al evenmin problemen met het vermoorden van haar medemensen; hoort dat bij een christelijke levensvisie misschien?

   Iedereen komt vroeg of wat later de muur tegen (want waarom ben je anders mens geworden?) en dan kaatst de bal de andere kant op. Het zij zo.

   Waar zit het normale gezonde verstand, het zelf nadenken, bij deze mensen? Waar is het gebleven???
   Om deze reactie te eindigen met een collega van die wijd benige mannen: https://www.youtube.com/watch?v=vi-IPe1T40A
   Kippenvel??? Mijn kop kan er niet bij.
   Manja en Ankie, samen volkomen Mankie? (Net zo iets als: wie goed doet, goed ontmoet?)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.