Provinciale Staten Verkiezingen

Red SALTO TV-Amsterdam en de armen, bejaarden, zieken en dieren en ga stemmen: Stemadvies voor de Provinciale Staten.

( van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Ons Stemadvies voor de Provinciale Staten was voor de’ Grachtengordel – Coup’ met ‘GroenLinks Rechts Wethouder xxx’(Video) op SaltoTV :

1.Partij voor de Dieren

2.SP

3.Denk ( is zeer sociaal gebleken en vecht  o.a. voor de Laagste en midden Klasse en tegen Taxfree-Shell -Rutte&Co(Video) en de corrupte  Gevestigde Orde-  Fake News-Media ).

4.PVV ( we zijn het niet eens met hun opvattingen inzake onze Turkse en Marokkaanse Brothers, maar voor de rest pakt de grote blonde leider Wilders de verrotte  Gevestigde Orde Kliek van Rutte(Video) bijzonder en humoristisch en keihard  aan en komt hij en zijn partij op voor de armen, bejaarden en dieren en strijden net als ons  tegen de ‘dr. Goebbels- Staat-NOS’ en de ‘Grachtengordel-Subsidie-Maffia-Media ‘a La de C-(Censuur)Omroep van “Uncle Tom”-Roethof’ &‘ Guru Semmeling).

5.Forum voor Democratie. (Wij zijn het met veel punten niet eens met het Forum voor Democratie, maar Thierry Baudet nam als een van de weinigen moedig  afstand van de ‘Anti- Rusland- hysterie’ (Video)van de corrupte Gevestigde Orde Partijtjes CDA D66,VVD, PvdA GroenLinks en CU en dat waarderen wij zeer).

6. 50Plus& Wil van Soest/Partij voor de ouderen.

Maar nu SALTO Tv en dus de enige Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTOTV op zwart gezet wordt door het Amsterdamse  ‘GroenLinks-Maffia-Bakfietsen- College’ (Video) moeten wij helaas de SP van die lijst halen, want die zijn in Amsterdam gecapituleerd voor de corrupte ‘Gevestigde- Orde-Grachtengordel-Subsidie-Maffia’.

Stem uit Wanhoop.Alles is beter dan de corrupte en laffe Gevestigde Orde Partijtjes met hun ‘Ping Pong Democratie’.  

Ons Stemadvies is gebaseerd op pure wanhoop dat alle corrupte en laffe Gevestigde Orde partijtjes van zogenaamd Links tot Rechts in dienst zijn van het ‘Fascistische-Groot Kapitaal’ , die (mede) verantwoordelijk zijn voor o.a. Massa- Moorden(Video) en extreme armoede(Video) en de jaarlijkse ‘Kinder Genocide’ (16 miljoen kinderen die jaarlijks sterven van de honger) in de Wereld en daar moet ieder Weldenkend mens tegen in verzet komen. Kort geleden verscheen er een ‘dr. Goebbels-artikel’ in het gluiperige ‘oude- PvdA- Mannen-Vod- Het Parool’(Video) waarin “Uncle Tom”- Roethof helemaal hysterisch liegend mocht leeglopen en zich zelf de Hemel in prijzen en de 300 niet gesubsidieerde programmamakers van SALTO TV mocht beledigen tot op het bot en triomfantelijk aankondigde dat zij SALTO TV en het ‘Noord Koreaanse AT5’(die laatste zal niet worden gemist)gaat vervangen net haar ‘Nep en Fop -C-(ensuur)-Omroep’ en de jaarlijkse subsidie van 4-5 miljoen in haar zakken gaat steken.

Noot: Left, Right ( Lees: GroenLinksRechts & ‘PvdA-Hoerjes’& ‘Rent a  DDR66-Hoertje en/of schandknaap’&’VVD-misdadgroep’& de ‘Nep en Fop Christen CDA& CU’  zijn een misdadig pot nat )MARCHING TO THE BEAT OF IMPERIAL CANADA and the Netherlands(Video).

 

 

 

 

 

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.