Provinciale Staten Verkiezingen

Kiezer geeft de corrupte Gevestigde Orde Partijtjes een Draai om de oren met ‘Forum voor-(geen)-Democratie’.

( van onze Wakker  geworden redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gevestigd Orde partijtjes vallen als een horde SS-ers ‘Verzet‘s Held-Baudet’ aan omdat hij Rusland niet als een bedreiging van NL ziet(Video). Is gisteravond  met ‘Boy Baudet’ de Nederlandse ‘Mad Dog -Trump’ van het ‘Fascistische- Groot Kapitaal'(Video) in aantocht ? 
Baudet beroofde gisteren Boy Klaver van de ‘Grachtegordel-Bakfiets-Maffia’ van een feestmoment. De leider van GroenLinksRechts ‘Boy Klaver liet lang op zich wachten. Maar toen hij eindelijk aan het woord kwam, duurde wat een overwinningstoespraak voor de tv-kijkers had moeten worden maar kort. Gisterenavond is duidelijk geworden dat de kaal gepukte Kiezers de corrupte en altijd liegende Gevestigde Order-partijtjes en hun ‘Ping Pong Democratie’ zat zijn. Alleen het corrupte Gevestigde Orde partijtje GroenLinksRecht behaalde wat winst en dat is kennelijk te danken aan het goed neer zetten in de markt  van het reclameproduct ‘Yes we can Boy Klaver ‘(zie de docu : Noam Chomsky Requiem For The American Dream is a Nightmare for the People (99%)and Heaven an for The Ultra-Rich( 1%).(Video) als de Grooste ‘Klimaat- Guro’)

#GroenLinks-Oplichters-partij: Klaver, Halsema, Van Oijk en Wassink van Pacifistische Kraakpand bewoners tot ‘Villa-War Monguls-eigenaren ’(Video)

‘Grachtengordel-Drollen Huys &Van Oijk’ begrijpen niet waarom Baudet tegen het ‘Invasie-migratiepact-Marrakesh’is. (Video

Het Vaasje van Rutte: VVD al 7 jaar de partij met de meeste ‘Misdaad-schandalen’ met o.a. nu weer ‘Senator/Doener-Duthler(Video)

Debat over Bedreiging van US-ambassadeur Hoekstra om Russisch gas te boycotten. Van Oijk en Sjoerdsma ontmaskerde zich zelf(Video).

Alle altijd liegende Gevestigde Orde partijtjes CDA, PvdA, D66 op de VVD hebben vet verloren. De ‘VVD-misdaadgroep’ verloor slecht één zetel. Tja, de ‘VVD-misdaadgroep’ vertegenwoordigd gewoon de Ratten in pak in Nederland(Video) en die blijven no matter what en hoe vaak de VVD ook wordt betrapt op misdaden op de ‘VVD-misdaadgroep’ stemmen, al was het maar om er voor te zorgen dat zij en de VVD-Top en hun ‘Taxfree-King Willem & Parasieten-familie’ uit de gevangenis blijven.De nu angstige ‘dr. Goebbels-Staats-NOS’ voelde zich gisteren opeens genoodzaakt (dacht natuurlijk aan zijn jaarlijkse subsidie van meer dan een miljard, die kon Baudet weleens gaan afpakken) om over te schakelen naar Zeist, waar ‘Forum-leider Boy-Baudet van de “Dobberneger-partij”  ‘toevallig’ zijn opwachting maakte. Hij kwam zijn achterban trakteren op een bijzondere toespraak als leider van een in één klap de grootse politieke partij van Nederland. Hij hekelde het beleid van de ‘Taxfree-Shell-kabinetten-Rutte’ en de ‘Kartel-politiek’ met zijn ‘Rat in pak- Banencarrousel’ de Klasse Justitie en de ‘anti-Rusland- Hysterie’ van corrupte types als de GroenLinksRechts-‘CIA Trol-Van Oijk ,etc. waarmee nu afgerekend zou worden. De kaal geplukte kiezers in Nederland hebben hun vleugels uitgespreid en hun ware macht getoond”, glunderde Boy- Baudet. „We zijn naar het front geroepen, omdat het moet. Omdat het land ons nodig heeft.”
 

Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het principe van de ‘Ping Pong Democratie’ uit:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Cafe Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden).

Opmerking: wij hebben op de Partij voor de Dieren en de SP gestemd.

10 antwoorden »

 1. 14 I will ransom them from the power of the grave; I will redeem them from death: O death, I will be thy plagues; O grave, I will be thy destruction: repentance shall be hid from mine eyes.

  Like

 2. En O wee dat jij alex en moeder één haar van BAUDET aan raak geloof me dat zal jullie EINDE
  BETEKEN hoor voor de tijd want, van de brogolio krijgen jullie toch he maxi doet niet voor minder.

  Jullie zijn gewaarschuwd !

  Like

 3. Ik Ben intens gelukkig mens vandaag Hollanders wit en zwart jullie hebben laten zien wat men ons heeft aan gedaan in 2005 halen we terug in 2019 !

  Grote pluim voor Baudet ! En nu nexit !

  En nu gaan we voor President van Holland BAUDET !

  Wat denk je wel trix dat we achterlijk zijn ! U heb niet genoeg Homo’s om rutte in die zadel te houden hoor trix !

  Like

 4. LS…

  Wat zal onze Poep Chinees Fritz Wester op zijn bescheten neus kijken… Deze Zio Nazi Illuminatie Bilderberg Oranje Knecht heeft geen kans voorbij laten gaan om Baudet af te branden ! Daar gaat je bonus pikkemans ! HAHAHA Zelfs de false flag Utrecht beschieting heeft niet mogen helpen !

  Like

  • Beste, sommige mensen zijn eigenlijk niet zo dom als ze lijken, aangezien velen een belang hebben bij de status quo.

   Bijvoorbeeld de grachtengordel die profiteert van subsidies, ambtenaren met zinloze jobs uit de baantjescarroussel (bv Pechtold heeft nu ook weer een goedbetaalde nepfunctie gekregen), industrie en consultancy die leveren aan de overheid/EU, etc.

   Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt. De kartelpolitiek zal altijd blijven.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.