pvda

PvdA-MH7-Huil Komediant-Timmermans’ met ‘Blubber-hangbuikje’ noemt Baudet idioot na zijn ‘Monster-Overwinning’.

( door Toedeledokie en only you en ondersteund door onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM- Noir – dr. Goebbels -Volkskrant propaganda’: ‘MH17-Huil-komediant Timmermans’ onze nieuwe EU Führer(Video).
Ons schaamteloze ‘PvdA Hoertje’ de ‘MH17 –Huil-komediant & EU Zakkenvuller- Fransje‘ wil de strijd aangaan met ‘Boy Baudet’& ‘Demente Hiddema’ en alle door hem en zijn arbeidersverraders partij kaal geplukte Labbekakken en ontmaskert zichzelf. Kom maar binnen zegt de goedheiligman, met zijn salaris van 6 ton en zijn al jaren leeg staande zwaar bewaakt energie slurpende peperdure villa in Nederland ?
Hij lijdt aan identiteits stoornis, als iemand anders denkt dan hij zijn ze in één keer fascisten?
Zo heeft zijn partij die vier jaar land de reet heeft gelikt van Boy Rutte met zijn zielige 6zetels uiteindelijk toch aan het langste eind getrokken?’

Boy Baudet’ Mijnheer de Uil van Fabeltjeskrant & ‘Royal-Elite-Pedo-studentenvereniging-Minerva’ regeert NL(Video). ( zie a.s. maandag de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV)

Labbekak-alert’ over de ‘GroenLinks/Rechts- Klimaattransitie & MH17 Huil-Show van EU-Zakkenvuller Timmermans(Video).

New Zealand mosque attacks. Trump: Ik had New Zealand nog gewaarschuwd de grenzen te sluiten voor Moslims en onze Wapens te kopen(Video).
Het ‘PvdA-Hoertje& veelvuldig Miljonair Frans Timmermans’ koppelt gedachtengoed van ‘Boy-Baudet’ aan aanslag Christchurch.Tijdens de aftrap van de PvdA ‘Hackaton voor de 99%’ ging de corrupte ‘EU-Killer-Elite-commissaris & Zakkenvuller’ los op “die idioot” ‘Boy-Baudet ‘die volgens hem een inspiratiebron kan zijn voor ‘mensenLabbekakken die niet goed sporen bralt hij in een reportage van WeAreChange.Nou, WeareChange klopt wel, want ze laten hem kritiekloos zijn corrupte Gevestigde Orde PvdA leugens spuien en maken niet eens een opmerking over zijn opvallende ‘Blubber-hangbuikje’.

( let op zijn Volgevreten ‘Blubberhangbuikje in de  Hysterische reportage hiervoor)

Steve Brown Undercover als ‘Bennie-Boerka’ en krijgt luxe woning van GroenLinks Rechts -“Deep State”-Burgemeester Halsema(Video).

‘Ping Pong democraat Asscher’ probeert zijn arbeidersverraad weg te poesten in Groningen(Video) .
Maar vergist u zich nou niet in onze politieke opvattingen, want wij staan pal achter de Multiculturele samenleving, met die aantekening dat de Lasten en lusten eerlijk worden verdeeld en niet zo als nu door de corrupte Gevestigde Orde partijtjes alle ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ in de Volksbuurten en op de ‘Zwarte’-Scholen worden gedumpt. En Banana-Fraude-Nederland van ‘Boy-Rutte & PvdA-Hoertje-Timmermans’ overspoelt met Middeleeuwse ‘Islam’ en/of ‘Joodse’ en/ ‘Christelijke’ Godsdienstwaanzinnige a La Pompeo(Video) en dat er wellicht over een paar decennia op ieder vrijdagmiddag tientallen Ongelovige en/of Homo’s en/of Lesbos op de Dam worden onthoofd, zoals in Saoedi  Arabië van de ‘Massamoordenaar-Crown Prince Salman’. Laat die hypocriete  ‘PvdA-Arbeidersverrader& EU- Zakkenvuller-Miljonair Timmermans’ zijn  loze ‘PvdA- Hoertjes-woorden’ bij daden voegen en een stuk of 30-50 Vluchtelingen en/of Nederlandse Dak en Thuisloze arme sloebers  opvangen in zijn al jaren zo goed als leegstaande Mega-Villa in Nederland(Video) .

Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het principe van de ‘Ping Pong Democratie’ uit:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Cafe Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden).

10 antwoorden »

 1. Dat regeren, dat elke persoon door referendum mogelijk gemaakt kan worden, scheelt heel wat nodeloze bureaucratie?
  Laten we dat vanuit de IVOREN-TOREN-REGEREN eindelijk eens verlaten!

  Like

 2. Labbekak-alert uit Westland/Rotterdam:

  D’66 slaat de plank mis met het importeren van nog meer Poolse labbekakken.
  Polen komen namelijk hun bed niet meer uit voor Nederlands dumpwerk.

  Daarom nu labbekakken uit Moldavië en Letland gehaald.

  Voorzitter LTO Sjaak van der (Labbe)Tak legt het uit dat jonge Nederlandse labbekakken nog steeds gevraagd zijn.

  Dat robotisering en automatisering dit dumpwerk binnen enkele jaren achterhaald maakt, interesseert wellicht Frank van Gool van Otto Workforce geen ene ruk, want hij kan nu nog cashen met Bulgaren, Roemenen en Oekraïners.

  Fransje Timmermans vindt het allemaal geweldig om nog meer diverse nationaliteiten binnen te halen en deze helemaal uit te buiten en uit te persen.

  Dat men met het importeren van Oost-Europese labbekakken de samenlevingen in Oost-Europa helemaal ontwricht en vergrijst, interesseert niemand.

  Like

 3. bruinhemd fatman Timmermans is ridder in de orde van Oranje Nassau, ridder in het legioen van eer, ridder in de orde van Malta, grootkruis bla bla bla en dan ook nog eens een ere doctoraat van de universiteit van Maastricht. Is dat aanzien of niet.

  Frans Timmermans als onbenul en nitwit is niet eens in staat om als een echte ridder op een paard te klimmen. Frans Timmermans heeft al hoogtevrees als hij op de donald duck staat.

  In Polen kunnen ze hem wel schieten maar daar heeft ons Fransje ook een fantastische titel, namelijk officier in de orde van verdienste van de republiek Polen.

  En juist daarom gaat de EU naar de klote met dank aan ons Fransje Timmermans. Wie weet wie de vader is van Frans Timmermans? ik kan dit niet vinden.

  Like

 4. Ze doen niks liever dan wijzen naar andere, die er een andere mening op na houden.
  De geschiedenis heeft legio voorbeelden, Centrumdemocraten! , DIE NOG VROEGTIJDIG AAN EEN EINDE GEKOMEN IS, PIM FORTUIN, JA DE KOGEL KWAM TOEN VAN LINKS..?

  Like

  • Er was al aanslag op centrumdemocraten met brandbom, waardoor de echtgenote van de voorzitter in rolstoel terecht is gekomen.

   Net zoals de branden van RaRa, is hier nooit iemand voor opgepakt. Zonder de chauffeur van Pim Fortuyn zou dat weer gebeurd zijn (evenals bij de millieu-ambtenaar).

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.