ongelijkheid

Labbekak-alert uit Westland/Rotterdam: ’Plofkippen-Slaven-arbeiders’ uit Moldavië en Letland.

( door Toedeldokie  en ondersteunt door onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Tegenlicht legt uit dat de Gevestigde Orde partijtjes de Arbeiders hebben verraden en tot Labbekakken &Plofkippen hebben gemaakt(Video)
D’66  DDR66 met corrupte ‘Freakje-Robot Rob-Jetten’ en de ‘PLO Minister Kaag ‘en de ‘Censuur Queen-Ollongren’ slaan weer eens de plank mis met het importeren van nog meer Poolse ‘Plofkippen-Slaven- labbekakken’. Polen komen namelijk hun bed niet meer uit voor Nederlands ‘Slaven- dumpwerk’. Daarom nu ‘Labbekakken&Slaven-Plofkippen’ uit Moldavië en Letland gehaald. De Corrupte en onmenselijke  Voorzitter LTO Sjaak van der (Labbe)-Tak legt het uit dat jonge Nederlandse labbekakken nog steeds gevraagd zijn.Dat robotisering en automatisering dit moderne  ‘Slaven-dumpwerk’ binnen enkele jaren achterhaald maakt, interesseert ‘Slavenhouder- Frank van Gool’  van ‘Otto- Plofkippen- Workforce misdaadgroep geen ene ruk, want hij kan nu nog ‘Bloed-cashen’ met zwaar onderbetaalde Bulgaren, Roemenen en Oekraïense ‘Plofkippen-Slaven’.

D66 Top 7 Rent een “Schandknaap en/of Hoerlijst” van Nep en Fop-Fractievoorzitter- ‘Robot-Freakje Rob Jetten’.

Boy Macron’ in the foosteps of Hitler& Louis XVI deploy troops too shoot the unarmed Yellow Vest. Kees van der Spek: Goede zaak(Video).

PvdA-MH7-Huil Komediant-Timmermans’ met ‘Blubber-hangbuikje’ noemt Baudet idioot na zijn ‘Monster-Overwinning’(Video).
De walgelijke PvdA-Hoer de ‘EU-Zakkenvuller- Mh17-Huil -Komediant Fransje Timmermans’ vindt het allemaal geweldig om nog meer diverse nationaliteiten binnen te halen en deze helemaal uit te buiten en uit te persen tot op het bot. Dat men met het importeren van Oost-Europese extreem wanhopige  ‘labbekakken & Plofkippen-Slaven’ de samenlevingen in Oost-Europa helemaal ontwricht en vergrijst, interesseert niemand van de verrote en extreem misdadige Heersende Klasse als er maar ‘Taxfree-VOC-Bloed-poen’ verdient wordt voor en door de ‘Taxfree- Royal-EU-Killer-Elite'(Video) met hun Puppets de ‘Boys Macron & Rutte.

4 antwoorden »

 1. De boeren en mkb worden letterlijk uitgezogen onze boeren wil men niet meer ,al de bedrijven worden op een sniekie manier langzaam op gedoekt ,,al het goedkoop opgekochte land zet men de klimaatvriendelijke co2 zuurstofrijke met Eu subsidie … zon en wind horizonvervuilde mens en dier onvriendelijke gore teringzooi neer alle boeren moeten dus weg ! of wil je ook nog je melk en kaas uit China Kuch lekker ,, o nee het vlees word straks in een schaaltje gekweekt en melk en kaas word ook niet meer uit de koe gehaald Goed bezig koe allergie is straks verleden tijd gelukkig maar

  Like

  • Er moet heel wat rechtgezet worden, dat door het bestaande bestel gemolesteerd is.
   Anders dicteren de banken en multinationals het beleid?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.