Maatschappij.

Tegenlicht legt uit dat de Gevestigde Orde partijtjes de Arbeiders hebben verraden en tot Labbenkakken &Plofkippen hebben gemaakt .

(  door onze Stem van de Straat partij redactie i.s.m. onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Boy Baudet’ Mijnheer de Uil van Fabeltjeskrant & ‘Royal-Elite-Pedo-studentenvereniging-Minerva’ regeert NL.(Video)
Goed betaalde Bullshitbanen & werkloze Labbekakken &‘Plofkippen-Slaven-banen’& extreem goed betaalde Carrousel-banen voor de corrupte ‘Rat in pak- ex politici’. Gisteravond werd in Tegenlicht uitgelegd en aangetoond dat de corrupte en laffe Gevestigde Orde partijtjes CDA,PvdA,D66, GroenLinks,CU de arbeiders hebben verraden en tot werkloze Labbenkakken en slecht betaalde ‘Slaven-Plofkippen’ hebben gemaakt en daarom op ‘Boy Baudet’ en/of de grote ‘Blonde Leider-Wilders’ en/of ‘Mad Dog -Angel-Esther-Trump ‘Video) stemmen. Op wie zouden zij anders moeten stemmen? Op Hitler of Mussolini of op God en/of allah en/of op de ‘(CDA)- Duivel’ ?

Verdeel en heers: ‘Duivelse Buma’ wil Giftige-‘Basis-Slaven-baan’ voor arme sloebers in de ‘Honger-bijstand’(Video).

Uitgebuite Werknemers diep ongelukkig met ‘DDR66-Koolmees-Slaven-Flexplek(Video)’.

Labbekak-alert van de week: Slavenhouder-Frank van Gool’ van Otto Workforce in zijn Slaventransportbusje legt het allemaal uit hoe het nu precies zit(Video).
Het voorgaande feit stellen wij en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV al jaren. Maar  daarnaast wordt vanavond  om 23.00 uur  in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV o.a. uitgelegd  dat de ‘Taxfree-Killer-Elite-Democratie’ ook nog een keer een Farce is voor de Labbekakken en de ‘Slaven-Plofkippen’ en wie weet komt Tegenlicht met dat schokkende onderwerp ook over een paar jaar.

‘PvdA-MH7-Huil Komediant-Timmermans’ met ‘Blubber-hangbuikje’noemt Baudet idioot na zijn ‘Monster-Overwinning’(Video)
Reportage van Roland Duong over zinloze maar goed betaalde banen. Een op de vijf westerlingen voelt zich compleet nutteloos op het werk en voegt voor zijn/haar gevoel niets zinvols toe aan de maatschappij of zijn bezig de maatschappij te beschadigen. Ze hebben een zogenaamde goed betaalde bullshitbaan. Hoewel er miljarden euro’s in rook opgaan aan deze goed betaalde bullshitbanen en veel mensen er een burn-out aan overhouden, blijft iedereen maar meespelen in de goed betaalde ‘VVD-Doeners- bullshitpoppenkast. Betaald werk voor iedereen als ‘VVD-Doeners’, dat lijkt nog altijd het streven van het Fascistische Kapitalisme. Waarom eigenlijk? Omdat anders het verrotte onmenselijke systeem in elkaar dondert van de’ Royal-Taxfree-Killer-Elite-Ultra Rijken’.  De wanhopige  arbeidersklasse voelt zich terecht verraadden, beledigd en vernedert en bovendien kaal geplukt als een ‘Slaven-Plofkip’ door de altijd liegende corrupte Gevestigde Orde Partijtjes met Ratten in pak(Video) als het PvdA-Hoertje de ‘MH17- Huil Komediant  Timmermans’ &’Taxfree-Shell-Rutte &Co’.

Kameraard Joop redt kat van ‘Labbekakken-echtpaar’ dat van  de Voedselbank ellende zelfmoord had gepleegd:

3 antwoorden »

 1. Vrachtwagen chauffeurs, kippenboeren, alles wordt onderbetaald en de producten worden nog duurder ook, wie steekt dat verschil in zijn zak?

  Like

 2. Ik heb de documentaire gezien.

  Waarom eigenlijk? Omdat anders het verrotte onmenselijke systeem in elkaar dondert van de’ Royal-Taxfree-Killer-Elite-Ultra Rijken’.

  Goede analyse.

  Bij de overheid, NPO en in de bancaire sector zitten ook veel bullshit banen;

  “burgertjes pesten, boetes uitdelen, stroomstoringen veroorzaken, schulden maken, mensen saboteren, MKB failliet maken, bejaarden laten verhongeren, oliedollar-immigranten importeren, zakken vullen bij de Vara, hypotheken opblazen, geld witwassen, mensen afpersen, nutsbedrijven verkopen aan Amerikaanse corrupte fondsen, gehandicapten treiteren, treinen niet laten rijden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.