Kabinet Rutte3

Aftreden VVD-Minister Dekker zou gerechtvaardigd zijn in de zaak Faber /Michael Panhuis , maar ligt niet voor de corrupte hand in land van Rutte &Co ‘

(door RTL Nieuws en bewerkt door onze waarheidscommissie )

AMSTERDAM-NOIR-Wim Faber deed eigen onderzoek naar de moord op zijn dochter:Het Mons,ter van Justitie ‘Groningse Rinus Otto ‘kreeg een gezicht bij Buitenhof(Video).
Gezien de snoeiharde conclusies over ‘Kinderen-Verkrachter -en moordenaar Michael Panhuis.’ ( nee niet samen met de Ex OM Boss& Top VVD-er –Pedo Rapist- Demmink en zijn ‘Rose Pedo- Ed Nijpels- Kliek’(Video))zijn wekelijkse feestelijke verlof uitstapjes zonder begeleiding  met wat zakgeld in het omliggende dorpen meestal in de plaatselijk snoepwinkel en rond (kleuter)-scholen zou er veel te zeggen zijn voor het aftreden van de ‘ VVD-Minister Sander Dekker’ (of beter nog hem te arresteren op grond van Dood door schuld ), bralt  ‘Nep en fop politiek- commentator Frits Wester’ niet ’. “Maar ik zie ook als corrupte Drol verzachtende omstandigheden als ‘Nep en Fop commentator’ ,waardoor het aanblijven van onze (corrupte) VVD-minister ‘Elite-Gangster’ voor de hand ligt. Hij is geen Labbekak die voor het minste geringste keihard word aangepakt, hahahahahahah .

Top VVD-er Nijpels in de ‘EenVandaag-Trekeend’: “Ik ben geen Homo of Pedo en had een relatie met Linda de Mol en niet met John de Mol of Rutte”(Video).

Alles wat er tussen de betrokken diensten en instellingen is misgegaan rondom de reeds eerder veroordeelde kinderverkrachter Michael Panhuis is heel erg ernstig. De overheid Het altijd liegende ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte3’ moet daar ook op overtuigende wijze( geen)verantwoordelijkheid voor nemen“, bralt Wester. “Bij deze snoeiharde conclusies past het aftreden van de verantwoordelijk bewindspersoon: minister Dekker.”(kuch)

Anders gaan lopen als er geen corrupte VVD Ministers a La de Beroeps-leugenaars ‘Bral-Opstelten’  en ‘Fraudeur-Minerva- Van der Steur’ (Video)op Justitie hadden gezeten.

Volgens de ‘RTL-Fake News-journalist Wester’ van de corrupte Gevestigde Orde Pers valt de corrupte Minister als ‘VVD-misdaadgroep-persoon’ niets te verwijten, maar als Dekker de eer aan zichzelf zou houden, zou dat wél een signaal naar de samenleving zijn. Maar vanwege een aantal bijzondere en verzachtende omstandigheden dat hij bijv. prominent lid is van de ‘VVD-misdaadgroep’ zou het volgens hem wel eens anders kunnen lopen.”Dekker was ten tijde van de vreselijke misdaden van Michel Panhuis nog geen Minister, want dat waren de altijd liegende VVD-bendeleden Van der Steur en/of Opstelten en/of ‘Griezel –Teeven’. Tijdens de vreselijke  moord op Anne Faber -die voorkomen had kunnen worden – lag de verantwoordelijkheid bij de VVD-staatssecretaris “Two Face”- Klaas Dijkhoff van Klasse Justitie. Die werd een paar dagen later minister van Defensie, waarna de verantwoordelijkheid werd overgenomen door de ‘VVD -Aasgier & Racist Stef Blok’,(Video) die in die zwarte periode de corrupte altijd liegende VVD-minister van (pedo)- Klasse Justitie was.”

Zie in dit verband Misdaadcentrum Het Binnenhof:

Verantwoordelijkheid ‘VVD-misdaden’ overgenomen.

Dat neemt niet weg dat de corrupte VVD-Minister Dekker alle verantwoordelijkheid van zijn liegende en corrupte  ‘VDD-voorgangers’ heeft overgenomen, bralt Wester. “Zo werken nu eenmaal de regels van het nooit in acht genomen Staatsrecht.“Maar bij zijn aantreden als minister – ongeveer een maand na de vreselijke moord op Anne Faber – heeft Dekker meteen ‘Nep en Fop- maatregelen in gang gezet die herhaling moesten voorkomen(kuch, kuch).

Voor de ’corrupte  hand in ‘Elite-Pedo-Land’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte’(Video).
“Het ligt ondanks de ernst van de zaak dan ook meer voor de hand dat Dekker, die namens  het al jarenlang falende en corrupte VVD-Justitie apparaat hole en beledigende excuus heeft aangeboden aan de ouders en familie van Anna Faber, in hoog tempo doorgaat met het nemen van die extra maatregelen. Inclusief alle aanbevelingen van de Onderzoeksraad.”(kuch)Braller Wester verwacht dat een ruime meerderheid van de corrupte en laffe  Gevestigde Orde partijtjes de ‘Nep en Fop Christen – CDA’, D66 DDR66, GroenLinksRechts , de ‘CU- Incest Bijbelbelt’ en de ‘PvdA-Hoertjes’ van de Kamer hem daartoe, gezien de hele inktzwarte geschiedenis, ook in de gelegenheid stelt. “Zijn al dan niet gedwongen aftreden zou dat proces van verbetering na de harde les alleen maar vertragen en God verhoede het dat ooit de waarheid naar buiten komt, hahahahaahah. Kijk naar ‘RTL-(fake)-News’&’ RTL-Riool Boulevard’  ,want daar geef ik ook politiek ‘Fake- commentaar’ samen met mijn  vals zingende politieke riool commentator Dries Roelvink en onze ‘Geilneef -Junkie Peter R. de Vries’.”

3 antwoorden »

  1. Als een vrouw van 21 jaar al niet eens meer “paf” mag zeggen tijdens een demonstratie in wat voor een dictatuur leven wij dan eigenlijk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.