D66

‘Sadistische- D66-Minister Engelshoven’ laat ‘dr. Mengele-Martelen’ op Apen doorgaan.

( van onze Wordt Wakker redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Het aantal proeven ‘dr. Mengele-martelingen’ met Apen zal in de komende jaren worden teruggeschroefd mag gewoon doorgaan van de ‘Rent een Hoer D66-Hoer- Sadist’ Minister Engelshoven(Video).De  Sadistische Minister Ingrid van Engelshoven (dr. Mengel-Wetenschap& Martelen van dieren )heeft met het ‘Biomedical Primate Research- dr. Mengele- Martel-Centre’ (BPRC) in Rijswijk afgesproken dat het aantal proeven in 2025 met 40 procent is teruggebracht. Er vinden in het centrum nu nog jaarlijks gemiddeld 200 tot 250 proeven martelingen met weerloze apen plaats. Dat wordt de komende jaren stapsgewijs teruggebracht tot gemiddeld 120 tot 150 tests martelingen per jaar. Verder is de  ‘dr. Mengele-martel-instelling’ al begonnen om het aantal gefokte apen bestemd voor de proevenmartelingen terug te brengen.

‘GVB-Top-Gangsterin-Van Huffelen’ voor ‘Rent een D66-Hoer ‘naar de Eerste Kamer(Video).

Eerste stap zou zijn dat ‘D66-Sadist Engelshoven’ en dat Sadistische zooitje’ dr. Mengele-Tuig’ van ‘Biomedical Primate Research Martel-Centre (BPRC)’ zou worden gearresteerd wegens hun Martelpraktijken op apen en levenslang opgesloten in een TBS-kliniek ‘De Sadistische bewindsvrouw had vorig jaar juni al duidelijk gemaakt dat het aantal proeven ‘dr.-Mengele-martelingen’ met weerloze apen moet worden gereduceerd(kuch, kuch) en dus gewoon door kan gaan. „Helemaal zonder proeven martelingen op apen kunnen we nu nog niet, maar dit is een wezenlijke eerste stap”, laat de psychopaat Engelshoven nu weten. De apen worden gebruikt voor testen( martelingen) van medicijnen voor de ‘Bloed- Winsten’ van de ‘Farmaceutische-Taxfree-Maffia’ .

Het BPRC is het grootste’  ‘dr. Mengele-Martel- Apentestcentrum’ van Europa(Video). Er worden ook in het’ Erasmus Medisch -Martelcentrum’ en het ‘Nederlands  Martel-Herseninstituut’ (NIN) ‘Sadistische -dr. Mengele- proeven’ met apen gedaan. De drie Sadistische ‘dr. Mengele-psychopaten- instituten’ gaan nauwer samenwerken met Martelen van Apen en het eerste wat ze zouden moeten doen is hun eigen hersens laten nakijken.

 

 

9 antwoorden »

 1. Haar collega wil wel voorop gaan in deze, is pas weer eens gereprogrammeerd!
  Kunnen beter hun mond houden anders blijven met Europese verkiezingen geen enkele zetel meer over? Dag referendum!

  Like

 2. DE Realiteit ze zijn allemaal één pot NAT ! Brexit = de koningshuizen van Europa hebben al uw shit in Brussel overgedragen want, dan kan u niet zien wat er allemaal op u af komt en dan kunnen ze baby’s blijven eten en normale mensen hun ziel laten verkopen voor papier geld denk over na ?

  Om aan de macht te blijven Henry VIII liet hun hoofd af hakken als het om occult gaat !

  Like

 3. Bestaat dit apencentrum nog steeds?

  Onvoorstelbaar.

  De Partij van de Dieren zit namelijk sinds 2006 in het Parlement. Dus deze partij is ook nep, en dient zoals altijd ter verdere uitbuiting van de labbekak (dit is de one-issue politiek van de gevestigde orde partijtjes).

  Ook handig voor het verdeel en heers principe, weer een splinterpartij erbij.

  Over de nieuwe vergunning voor de dierproeven: verontwaardiging ebt weer weg en alles blijft zoals het is.

  Dit gebeurt namelijk om de zoveel jaar bij iedere verlenging zucht

  Like

  • Zit wat in.

   Partij voor de Dieren is er om de lastige boeren op het platteland te pesten en ze in te perken, en dan al hun rechten af te nemen en deze aan het Europa van Frans Timmermans door te verkopen.

   Handig voor Rutte, hoeft die niet zijn handen vuil te maken.

   Like

   • Klopt helemaal, dit was daarvoor de specialiteit van iemand anders (rechtzaken leverden voor de eisers veel geld op):

    Van der G. was zeer succesvol, hij won drie van de vier zaken (waarvan er honderden werden aangespannen bij de Raad van State). Dit werd via de stichting DOEN gesubsidieerd met geld van de Nationale Postcodeloterij.

    Like

 4. Hoe erg moet het nog worden! .doneer op de farma industrie en laat je vooral injecteren met rotzooi .oja help er heerst mazelen .hu? vroeger kregen alle gezonde kinderen de mazelen! ps gaat verder! ze zijn al bezig op de mens om alles te verplichten hu? de zieke wereld is gemaakt door juist kleine babys te injecteren met gif ! verrotte industrie en hun zieke kabinet Kabinet =geldwolf industrie!! walgelijk zooitje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.