gele hesjes

Tear gas, skirmishes: Yellow Vests in France Act XX en in Amsterdam .’ RTL-Oplichter-Pedo-Kees van der Spek’: Ik sta achter de Politie en eet Tijger-vlees.

( door Russia Today en ondersteunt door onze Wordt Wakker redactie)


AMSTERDAM-NOIR-Boy Macron’ in the foosteps of Hitler& Louis XVI deploy troops too shoot the unarmed Yellow Vest. ‘Derde Wereld- Pedo-Hoerenloper- RTL-Oplichter- Kees van der Spek: “Goede zaak”.(Video)
Thousands of protesters are rallying across France as Yellow Vest demonstrations agianst President’Puppet -Boy Macron’ from the ‘Taxfree- Ultra-Rich-Elite-Gangsters’  show no sign of abating on their 20th week despite Neonazi-authorities banning many locations. A heavy NeoNazi-police presence can be seen throughout the country. In Paris where more than 4,000 went out to the streets, protesters gathered in two locations, forming a joint column and marched towards towards Trocadéro square. De Derde Wereld Pedo-Hoerenloper & extreem laffe  Kannibaal-Kees van der Spek: “Ik sta achter de politie en sla die Gele Hesje terug in hun Hok”. De walgelijke ‘Pedo Van der Spek’ zat onlangs nog te pochen bij corrupte ‘Grachtengordel -Drol Twan Huys’, die inmiddels  van de ‘RTL-Riool-buis’ is gehaald als grote Flop dat hij de met uitsterven bedreigde Tijger had gegeten voor de ‘Riool-Sensatie Kijkcijfers’ waardoor hij voor ons gelijk staat aan een zieke Kannibaal die thuis hoort in een TBS-inrichting en zelfs  niet op de ‘RTL-Riool-Zombie-Buis’.

 ‘Pedo-Kees van der Spek’ ontmaskerd door Steve Brown als lafaard en Gele hesjes Basher(Video).

Heineken 7 miljoen subsidie&Huisjesmelker Prins Bernhard ‘ 4 miljoen ‘Formule 1 –subsidie’& King Willem 300 miljoen subsidie&Rihanna 100 miljoen subsidie!(Video)
Maar  er waren gisteren  ook Demonstraties van de  moedige Verzet ‘s- helden de Gele Hese in Amsterdam bij de Haarlemmerstraat en die krijgen nooit geen aandacht van het ‘Noord Koreaanse- AT5′  en hun het op één haar na failliete Amsterdamse ‘bejaarde-PvdA-mannen-Vod- Het Parool’,  laat staan van de ‘dr. Goebbels- Staat- Fake News-NOS’ met zijn meer dan een miljard subsidie per jaar van ‘Taxfree-Shell-Rutte3’.

Moedige Gele Hesjes blokkeren snelweg Maastricht.‘Oplichter&Pedo- Kees van der Spek’ aka Het Nijlpaard Hoofd woest(Video).

3 antwoorden »

 1. triple face boy Macron met zn ouwe fiets hebben staatsbezoek gehad. China met hun keizer Xi heeft zijn eerste staatsbezoek afgelegd in 2019. De eer was aan Italie, Monaco en Frankrijk. China met zijn BRI (belt & road Initiative) heeft dikke contracten met Italie geschreven als eerste G7 land verder doen er al 13 lidstaten van de EU hier aan mee waaronder Polen en natuurlijk Hongarije van Viktor Orban. De EU als echte nazi diktatuur is alleen maar bezig met machtsspelletjes en vergeet dat te doen wat China en Rusland wel oppakken voor Europa dus ook iets positiefs voor ons!

  Macron heeft het afgelopen jaar een beetje dwars gelegen voor het BRI project want boy Macron wil geen doorgang verlenen voor het treinverkeer via Duitsland naar Spanje vanuit China. RT heeft het artikel al iets aangepast dus wat ik wilde zeggen is niet meer leesbaar maar het komt hier op neer dat Macron niet zo netjes is geweest. lees zelf maar.

  https://www.rt.com/op-ed/454780-china-silk-road-italy/

  En hier een foto reportage vanuit China van het staatsbezoek aan FRANKRIJK met triple face boy Macron.

  http://www.xinhuanet.com/english/2019-03/27/c_137925591.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.