geschiedenis

Meldpunt voor Geschiedenis vervalsing:Otto Workforce de grote Held van de Kaalpluk & 24/7-uitpers-economie & Timmermans de ‘Huil-Held van MH17’.

(door Toedeledokie en ondersteund door onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Wie hetzelfde anders zegt, zegt iets anders(Paul Scholten).Hypocriet & Corrupt-UvA’ neemt Forum van Democratie de maat en maakt zich schuldig aan Smaad en Laster tegen de Stem van de Straat partij(Video).
Het meldpunt onderwijs bij Forum voor (geen)democratie is denk ik nog maar een druppel op de gloeiende plaat van de dagelijkse Geschiedenis vervalsing door de ‘Taxfree-Royal-VOC-Killer-Elite(Video):” Noord Koreaans- Koningsdag’: 25.000 euro boete voor Wie praat over de voorbereidingen van Koningsdag”(Video). W.b.t. indoctrinatie in het ‘Elite -Witte & Zwarte Labbekakken- onderwijs’ (Video)is het wachten op nieuwe politiek-correcte ‘Taxfree-Oranje Boven’ en Leve de ‘VVD-Doeners-VOC’- studieboeken‘ voor de middelbare school.

Schandvlek van het socialisme Timmermans:PvdA-MH7-Huil Komediant-Timmermans’ met ‘Blubber-hangbuikje’(Video) noemt Baudet idioot na zijn ‘Monster-Overwinning’.(zie vanavond de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV)

Taxfree-Shell-Kabinet Rutte2′ met zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’  beloont ‘MH-17-Huil -Fransje Timmermans’ met nieuwe Europees –Graai-Commissaris.

Zo zal ons Fransje in de Taxfree- Royal-VOC-geschiedenisles te boek komen te staan als nationale ‘PvdA-Held’ wegens zijn weergaloze walgelijke ‘SBS-Tokkie-huilbui’ over MH17 en wegens zijn bewering leugen dat Nederland een “ongelooflijk goed-(Rutte-Doeners)- land is” waarmee hij beloond is met zijn ‘EU Graai & Naai Lieg en Bedrieg baan’(7 ton per jaar, ex onkostenvergoeding en bolide met chauffeur. Zijn voor het merendeel leegstaande energie verslindende villa in Nederland staat inmiddels bekend als ‘Ford Knox-Timmermans’ één van de zwaarst bewaakte villa’s in NL.Dat Nederland in dienst van de Wetenschap ‘Farmaceutische-Bloed-Winst Maffia’ het grootste en walgelijkste misdadige  ‘dr. Mengele-Apen–martelcentrum’  heeft van Europa met goedkeuring van de ‘Sadistische- D66DDR66-Minister Engeslhoven( Schokkende Video’s) .

Rutte: Maximaal 6 ‘Migranten-Slaven-Sea Watch’ welkom bij ‘Otto Work-Slaven- Force’ om geplaatst te worden bij Post.nl en koop loten ‘Nationale Postcode /Staats Loterij-Misdaadgroep’(Video)
In de ‘Fake-Oranje Boven-leerboeken’ economie zullen scholieren lezen dat Labbekakken niet meer mogen verdienen dan het minimumloon en dat zij moeten doorwerken tot ze er dood bij neervallen. En dat de moderne ‘Slavenhouder-Frank van Gool’ van ‘Otto-Poolse-Plofkip arbeiders – Workforce’ de grote ‘VOC-held ‘en uitvinder was van de Kaalpluk- en 24/7-Uitpers-economie.

Arbeiders verrader Wim Kok de Vader van de ondergang van de PvdA.

In de ‘Fake-economieles’ zal verder de ‘Heroïne -Junkie Neuker &Groot verzamelaar in ‘Commissariaten-Zakkenvuller’ van de Taxfree-multinational misdaadgroepen  ‘PvdA-hoer- Wim Kok’ standaard leerstof worden over hoe je het beste de arbeiders kan verraden en tegelijkertijd kunt mee graaien als commissaris bij ‘ING-Witwas-misdaadgroep’(Video) en ‘Taxfree- Shell–misdaadgroep’ met corrupte politieke D66 DDR66 trollen als de corrupte
‘Zakkenvuller-Paul Rosenmoller‘  legt uit waarom de ‘Graai & Naai- managers’ meer moeten verdienen dan de Balkenende-norm.

‘Beroepsleugenaar-Rechterhand Miss-Zeeland van ‘Fractieleider’ ‘Freakje Jetten’ vertrekt naar Shell’ om het Milieu te vervuilen en haar Zakken te vullen(video).


In de ‘Fake-boeken’ van godsdienst zullen de scholieren leren dat ‘Freak Rob Jetten’ heilig is verklaard wegens zijn Klimaat-evangelie(Video).In het lesmateriaal Scheikunde zal worden onderwezen dat je van bejaarde labbekakken de beste grondstof hebt voor kunstmest, ideaal te verhitten in de smeltovens van Shell Chemie en DSM.In de biologieles zal worden onderwezen dat de euthanaesiepil, het pilletje van de ‘Elite-Schandknaap-Penthouse- Pechtold'(Video), een oer-Nederlands exportproduct is om van lastige labbekakken af te komen. Bij sexuele voorlichting zal worden onderwezen dat Pedo-misdadig gedrag OK is mits men zich vergrijpt aan arbeiders kinderen en wezen en een voorwaarde voor een maatschappelijke carrière in de corrupte ‘Taxfree-Killer-Elite-Kartel-politiek’.

Tegenlicht legt uit dat de corrupte en laffe Gevestigde Orde partijtjes de Arbeiders hebben verraden en tot Labbekakken &Plofkippen hebben gemaakt(Video)

Welke Duistere’ Deep State- krachten’ zitten achter Klaver& Burgemeester Halsema &’ Peetvader-Rosenmöller’(Video).

Heineken 7 miljoen subsidie&Huisjesmelker Prins Bernhard ‘ 4 miljoen ‘Formule 1 –subsidie’& King Willem 300 miljoen subsidie&Rihanna 100 miljoen subsidie!(Video)
In de ‘Fake-lessen’ Natuurkunde zal onderwezen worden dat het schone en relatief goedkope Russisch gas niet geschikt is en wij dus het 40% duurdere en zwaar milieuvervuilende ‘US-Killer-Elite- Fracking Gas’ moeten kopen van ‘Groene Bram’ en  D66 ‘DDR66-Sjoersma ‘.  En dat men gratis gesubsidieerde energie uit windmolens haalt en dat je Olie uit olie-dollar-immigranten kunt halen, want de ‘CIA-Trol’ de oude Bram van Ojik van GroenLinksRechts weet alles van ‘US-Killer-Elite-Oliewinning’ en heeft dit bewezen met zijn zwarte loonstrookje bij de CIA & AIVD van de D66‘DDR66-Censuur-Queen Ollongren.

Let op:ook alle lessen in het onderwijs zullen er zijn er om de Labbekakken helemaal “zu vernichten”.

7 antwoorden »

 1. Wereld wordt geregeerd door despoten die alleen aan het stelen zijn voor wie vraag u zelf af wie woont als koning in frankrijk kijk goed om u heen en voor het laten voor komen dat ze ge-lief zijn
  betalen ze met uw belasting geld de zaagsel langs de weg die aan het zwaaien zijn en de boete
  € 25.000,00 dan is rusland en china vrijer dan nederland terwijl hij een schop onder zijn reet van de ridder verdient !

  Like

 2. He Hollanders de man die lubbers heet heeft de bank opdracht gegeven om in ons pensioen geld te spelen is nooit terug gestort en volgen mij philips ook en ga zo maar door dus de rijk bemoei ook met pensioenen van werknemers dat is één en van APB geen enkel biljet heeft voetjes dus het kan niet verdampen het is een gezegde, en precies de regering ook ze hebben altijd over spel regels maar houden zich zelf niet aan wat belet u om ook de zelfde spel regel te negeren ?

  Dan zal u zien dan stuur alex de militaire op u af maar de militair vergeet dat het volk zijn salaris betaald dat is één en de militair moet altijd slikken van de opdrachten die hij moet doen maar, kan ook de kant van zijn volk kiezen want, leuk hebben zij het niet hoor geloof me als je de wacht moet gaan houden voor mensen die je moet beschermen terwijl men mekaar af maak wat voor rare bescherming is dat ?

  Like

 3. Toedeledokie Hoe kan je ABN AMRO VERGETEN DAAR ZIJN DE GROTE BENDE DESPOTEN !
  Geloof me daar werk de medewerker keihard krijg een schop onder zijn reet de de Top die is op tour of met zijn poppetjes van alle afdeling is erger dan dynastie !

  Like

 4. Wereld geregeerd door verbeeldingsloze boekhouders

  Wat ze aan verbeelding ont-breken compenseren de cijferfetisjisten ruimschoots met creatief boekhouden.

  De Grote Hypnose show: 32 miljard verdwenen uit ABP pensioenfonds

  Na 10 jaar bevriezen inflatiecorrectie (inflatie=diefstal) kondigen de monetaire heilprofeten korting op pensioenuitkeringen aan.

  Like

  • Het Rijk heeft zijn achterstallige rekening van bijna 33 miljard gulden niet voldaan. Premiegelden ter grootte van dat bedrag zijn voor de begroting gebruikt

   Like

  • Toch wel sneu voor de labbekak die meer dan 45 jaar krom heeft gelegen voor zijn pensioenopbouw.

   Maar dit korten op pensioenen is nog maar het begin.
   De volgende stap is het afpakken van de laatste spaarcentjes van de labbekak, beetje bij beetje.

   De gemiddelde labbekak heeft het nog steeds niet in de gaten dat spaargeld, bezit, inkomen, vermogen, pensioen, eigen huis e.d. geen enkele betekenis meer hebben in een wereld van digitale witwassende banken, corrupte digitale bestanden en internet-fop-bankieren, waar de duivelse bankiers van de FED, ECB, ING, Rabobank, Deutsche Bank en Goldman Sachs e.d. met een muisklik alles kunnen doen wat ze maar.willen. Alleen zij mogen aan de knoppen zitten van de voorgeprogrammeerde computers en digitale robots die de labbekak op geraffineerde elektronische wijze helemaal zullen leegzuigen, kaalplukken, uitbuiten en beroven, zonder dat de gemiddelde labbekak ook maar iets in de gaten heeft, totdat het voor de labbekak te laat is om te kunnen ontsnappen aan dit web van digitaal satanisch fascisme.

   De labbekak van het tijdperk na 2030 zal helemaal gereduceerd worden tot digitale grondstof, tot lastdier met een ingebakken RFID-chip, tot bezitloze zombie, tot werkslaaf die met Wifi-ketenen en 4G/5G-smartphone-radioverbindingen is vastgebonden aan de digitale bestanden van Google, Facebook, Apple en Goldman Sachs, d.w.z. de corrupte corporate krachten met hun duivelse uitbuiters van het menselijke ras.

   De labbekakken zullen als offer dienen op het satanische altaar van de linkse groene klimaatreligie en ter glorie van de bandeloze profeet van de graai-kapitalistische marktwerking van liegen en bedriegen in de kartel-ping-pong-politiek van Fransje Timmermans.

   De duivel (= Hans de Boer met zijn hofnar Rutte) wil de labbekak met heel zijn lijf, met heel zijn hart, met heel zijn ziel; zijn hele pensioen, zijn hele huis, zijn hele DNA, zijn hele bankrekeningsaldo en alles wat er bij hoort.

   Like

   • Inderdaad, een labbekak is niets meer dan een proefdier in het apencentrum.

    Mag uit zijn hok om te stemmen om dit alles legitiem te maken onder het Motto van VVD:

    Veel beloven en weinig geven, doet de gek in vreugde leven lol

    Ik kan mij de blik van President Bush tijdens toespraken herinneren na 9/11: trappen de mensen hier ook nog in? Tijdens het voorleesuurtje dacht hij nog, gaat dit wel goed.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.