Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

SvdS: Baudet geeft Gevestigde Orde partijen draai om hun oren & ‘Elite-Pedo’s & Taxfree-Bankier-Gangsters’ staan boven de Wet.

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Stem van de Straat afl 12, 2019 :‘Elite-Pedo’s & Bankier-Gangsters’ staan boven de Wet & Democratie is een Farce. De kleine man wordt altijd afgeslacht en soms tot zelfmoord gedreven door het ‘(CDA&VVD)-Klasse Justitie- systeem met Killer-Queen Rechters a la Nienke de Waele &’OvJ Wouter Bos -altijd trefzeker’ uit de ‘SBS-Judas–Raadkamer’ van ‘Joker &Junkie-Peter R. de Vries’ wat o.a. blijkt uit de schokkende rechtbank reportage van Klokkenluider & Verzet ‘s held Nico van den Ham die het Zwarte Tuig in Toga zijn graf in jagen. Prof. Luc van Harvard met schokkend news hoe de ‘Ultra- Rich Kids’ zich zwart met miljoenen inkopen op de Prestigieuze Universiteiten. En nog veel meer Nieuws dat u nergens ander ziet en/of hoort met een lach en een traan. De Stem van de Straat de News Leader in The World van No Fake News.

 

 

3 antwoorden »

  1. Dit bedoelen ze met “een Franse slag”, om een rustige Franse labbekak in geel hesje, zomaar een klap voor zijn hoofd te geven. Zeer laffe en vreselijk onbeschofte actie.

    Niet geschikt voor jeugdige kijkers.

    Fransje, waar ben je ? Er valt iets te huilen…..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.