Kabinet Rutte3

Dekker heeft gelogen: Emoties lopen hoog op bij debat Moordenaar&Pedo-Verkrachter Michael Panhuis.

AMSTERDAM-NOIR-Aftreden VVD-Minister Dekker zou gerechtvaardigd zijn in de zaak Faber /’Pedo-Verkrachter-Michael Panhuis’ , maar ligt niet voor de corrupte hand in land van Rutte &Co (VIDEO
De Minister  ‘VVD Gangster- Minister Dekker’ ( alleen Rechtsbescherming voor de ‘Taxfree- Elite’& ‘Elite-Pedo’s’ a La Demmink & Nijpels & Kliek(Video), zie stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto tv deze week )is in de Tweede Kamer zwaar onder vuur komen te liggen in het ‘Bral-debat’ over de fouten rond de detentie van Michael Panhuis, de moordenaar van Anne Faber. Alleen de VVD-misdaadgroep en de ‘Rent een D66 Hoer en/of Schandknaap'(Video) en de Nep& Fop Christen-CDA en de ‘CU- Incest-Bijbelbelt’ blijven pal achter hun Dekker staan tijdens het debat. Dekker begon de ochtend sowieso al onder hoogspanning, nadat hij moest toegeven dat hij de Tweede Kamer vorige week verkeerd had geïnformeerd, m.a.w. keihard had gelogen als een Ras VVD-er. Nadat de inspectiedienst hem had gewezen op de misdadige fouten in de gevangenschap van Michael Panhuis liet de corrupte VVD-Minister nog eens ‘Nep& Fop’ nagaan of alle Psychopathische Moordenaars&Pedo-Verkrachters gedetineerden op vrije voeten terecht op verlof waren gestuurd. Woensdagochtend moest hij melden dat hij niet 21 ‘Feest&Pedo Rapist-verloven’ had ingetrokken, maar 24.

‘Demente Hiddema’: het ‘Dobberneger-beest’ niet in de ogen gekeken.

SvdS: Baudet geeft Gevestigde Orde partijen draai om hun oren & ‘Elite-Pedo’s & Taxfree-Bankier-Gangsters’ staan boven de Wet(Video).

SP-Kamerlid Van Nispen noemde de misdadige fouten in het gevangeniswezen eveneens VVD-structureel. „Waarom was de dood van deze jonge vrouw en God wie weet hoeveel verkrachtingen van arbeiders kinderen en wezen nodig om deze misdadige ‘VVD Ministers a La Elite-Gangster Dekker’ en nu ‘CDA-Minister Gestapo-Generaal Grapperhaus’ fouten aan het licht te brengen?” Volgens hem zijn de fouten terug te voeren op bezuinigingen de afgelopen ‘VVD& PvdA-Taxfree-Shel’-Rutte1,2,3,-kabinetsperioden’, waarbij de forensische zorg ernstig is uitgekleed.

Volgens Forum-Kamerlid ‘Demente Hiddema’ hebben de misdadige fouten ’met geld niks te maken’, maar eerder met ’het menselijk tekort’, stotterde hij af en toe onsamenhangend,Waar ben ik”’.Over Michael Panhuis werd gerapporteerd via ’een collectie holle teksten uit de stencilmachine, rondgepompt door corrupte en laffe ambtenaren.’ „Zij zagen de patiënt, niet zoals wij het ‘Dobberneger-beest’.” Waarop Hiddema tot in detail de gruwelijkheden opsomde over de verkrachting van twee minderjarige meisjes waarvoor Panhuis was vastzat en die vergeleek met hoe de ‘Sadistische-D66-Minister Engelshoven’ Aapjes vanaf baby dagelijks laat ‘dr. Mengel- martelen'(Video) .

Labbekak-alert uit de ‘VVD-Slaven—katoenplantages’ en de ‘D66-killing fields’ van het Westland& Apen dood gemarteld door D66&Rutte!(Video)

Andere laffe en corrupte Kamerleden maakten bezwaar tegen de beschrijving van die ‘Pedo-Verkrachting ‘van 2 meisjes en de Martelingen van de Aapjes  in details. „Ik wil u erop wijzen dat we hier niet in de rechtszaal staan van bijv. de ‘Killer- Queen Nienke de Waele’ uit de geflopte ‘SBS-Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R de Vries'(Video) dat er nabestaanden in de zaal zitten en wellicht dierenliefhebbers ”, bralde de altijd liegende en dieren & Labbenkakken mishandelaar VVD-Kamerlid bendelid Van Wijngaarden. Hiddema, van huis uit advocaat, wilde daar niet van weten. „Als u mij gaat aanspreken op de toon van het debat, bent u bij mij aan het verkeerde adres, uw partij heeft ik weet niet hoeveel Eite Pedo’s die altijd  met verkrachtingen van kinderen mee weg gekomen zijn ” Hij betoogde dat ’een beetje rechter’ door al die details had moeten weten dat hij tbs had moeten opleggen, ook voor de Ministers en onmensen die verantwoordelijk zijn voor het martelen van de Aapjes. Enkele nabestaanden en dierenliefhebbers waren toen al kostend en walgend de zaal uit gelopen.

Het ‘Nep en Fop debat ‘eindigde weer zoals gebruikelijk na een goedkoop ‘Huil &Lieg VVD-Showje ‘van Dekker: Alle corrupte en laffe Gevestigde Orde partijtje de ‘Nep en Fop Christen-CDA’, de VVD-misdaadgroep,GroenLinksRechts, ‘PvdA-Hoertjes’, D66 DDR66 en zelfs de SP en het Forum voor (geen)Democratie  (die wij niet echt rekenen tot de Gevestigde Orde kliek) steunde niet de moeite tot aftreden van DENK. Alles de PVV steunde die motie. Tijdens het debat waren er inmiddels al weer 12 Apen vreselijk gemarteld.

12 antwoorden »

  • Ik kijk alleen studio sport op de staatszender, en zag daardoor tevens de aankondigingen van de programma’s om de bevolking verder te hersenspoelen.

   De uitspraak van Malcolm X geldt nog immer en is dan ook approved by Yolo zucht

   Het voelt toch als leven in de “1984” – Matrix en ik wens de Wordt wakker Redactie dan ook alle succes!

   Like

 1. Hulde dat er weer over de dierproeven op apen wordt geschreven.

  Niemand wil dit en er zijn tegenwoordig alternatieve methodes.

  Maar dan raken 110 sadisten in het apencentrum in Rijswijk hun dikbetaalde baantje kwijt.

  Big pharma heeft hier ook belang bij, anders was het apencentrum al lang opgeheven.

  Like

  • Er wordt steeds gezegd dat het testen verminderd wordt, alleen is het aantal apen sinds 1993 niet lager geworden

   Deze excuses zijn voor de bühne en om de gemoederen tot bedaren te brengen

   Like

 2. De tranen in de ogen krijg je ervan?
  Valt het geval van terreur ook onder zijn departement?
  Eindeloos debatteren, dan blijven ze ook aan de gang?

  Like

 3. Minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker (VVD) wil niet opfietsen vanwege de fouten die zijn gemaakt in de kwestie Michael Panhuis, de verkrachter en moordenaar van Anne Faber. Hij wil ‘de maatschappij beschermen tegen figuren’ als Panhuis. “Ik wil deze klus gewoon afmaken.” PvdA Kamerlid Attje Kuiken gelooft de minister niet op zijn blauwe ogen. Ze verwijt Dekker een tekort aan urgentie. “Dit is niet een probleem van gisteren.”Daar de vvd een crimenele homo partij is zal hij ook het pedo gevaar van zijn partij beschermen.

  Like

 4. sander dekker kwam in september 2013 ten val met zijn racefiets door een loslopende hond. Hij brak daarbij een sleutelbeen, elleboog, rib en pols en was een week uitgeschakeld.

  Like

  • en zijn achter wiel had 6 gebroken spaken,en de voorste remhendel was gekneusd en zijn fiets pomp stak in zijn hol,toen de ambulance arriveerde.

   Like

 5. Duizend domme en/of corrupte en/of bange en/of volslagen incompetente en/of liegende en/of onbetrouwbare en/of ondeskundige academici schrijven (bang als ze zijn) in een groep van duizend, een open brief om te proberen Boy Thierry Baudet te stoppen en te muilkorven.

  https://www.nu.nl/politiek/5824845/duizend-academici-achter-brief-tegen-uitspraken-baudet-over-universiteiten.html

  https://openbriefacademici.wordpress.com/

  Helaas, pindakaas corrupte academici (vooral in dienst van Big Pharma en Oliedollars $$$), de ware Nederlanders zijn jullie gelieg, gedraai, valse MSM en zelfgenoegzaamheid meer dan zat.

  Tijd voor een frisse wind op onze scholen, in onze journalistiek, in de politiek, in onze zorgcentra en bij de huisarts.

  Like

 6. Het enige wat Minister Dekker nog weet uit te kramen is: “maar, pas toch op voor Poetin met zijn schone gas, die is veel gevaarlijker voor uw kinderen dan al die pedo’s!”

  Wat is tegenwoordig niet wegbezuinigd ?

  Antwoord: de onkostenvergoeding van Fransje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.