nos

AIVD van ‘Censuur Queen- ‘Ollongren& Schoof’ waarschuwt voor de Chinezen. De Staats-NOS met Fresen & Rutte leggen het uit.

(van onze niet ‘gesubsidieerde(Video)- dr. Goebbels –propaganda’ reactie)

AMSTERDAM-NOIR-De corrupte en laffe propaganda AIVD van D66 ‘DDR66- Censuur-Queen-Minister Ollongren’ & ‘Acadabra Dick-Schoof’ is met een ‘Maak de massa- bang Fake-rapport’ gekomen namens de CIA dat Nederland nu naast de Russen ook moet oppassen voor het Gele Gevaar de Chinezen. ‘Toevallig’ twee  landen die niet naar de Pijpen dansen van de ‘Taxfree-US-Killer-Elite’. De propaganda dienst wordt dagelijks  geleid  door ‘Acadabra Dick Schoof’ en heeft nog steeds niet uitgelegd waarom hij en zijn dienst niet een negatief reisadvies hadden afgegeven ten tijden van de MH17 slachting , want dan waren er geen slachtoffers geweest. Mocht dan niet van de CIA?

 

De grote ‘Bliksem afleiding –Show’ van de corrupte ‘Heersende- Royal Taxfree- Klasse’ met hun ‘Puppet Rutte’  en hun  ‘dr. Goebbels MSM’.
Nu worden wij al jaren bang gemaakt met het Rode Gevaar de Russen, terwijl wij als Volk dagelijks al jaren lang  compleet worden kaal geplukt door ‘Taxfree-Shell Rutte1,2,3’. Die bangmakerij van het Volk is eigenlijk al sinds de Russische revolutie aan de gang en nadien met de Nazi’s nog een schep er boven toen Hitler aan de macht kwam( jaren ’30 .En na de Tweede Wereld Oorlog  door de ‘Taxfree-US-Killer-Elite’ PresidentenPuppets. Het gaat maar door: De Geschiedenis blijf zich maar herhalen: de Taxfree- Royal-Ultra-Rijken(Video) worden Rijker en de armen worden armer: “Meldpunt voor Geschiedenis vervalsing:Otto Workforce de grote Held van de Kaalpluk & 24/7-uitpers-economie & Timmermans de ‘Huil-Held van MH17’.(Video)

Zelfs over de grens staat de NOS berucht als Dutch State propaganda.Gökmen Tanis van de ‘Tram-Moordpartij- Utrecht’ moest voorkomen om verkrachting. AIVD weet weer van niks(Video).

 

From scaremongering to direct threats: US intel may be denied to countries that buy Chinese 5G.Werkloze Labbenkakken opzettelijk jarenlang vergiftigt&uitgebuit(Video) door corrupte Ratten in pak(Video) de Tilburgse Burgemeesters Vreeman & Noordanus& Opstelten is geen punt voor de Staats-NOS.

De Staats-NOS met ‘Fake News ‘-Journalist Oplichter -Ron Fresen: “Mijnheer Rutte wanneer komen ze De Chinezen en Russen, brbbrbrbrbrbrb” Gisteren was het de  Pas op voor de Chinees hysterische dag van de corrupte Gevestigde Orde en hun corrupte en laffe ‘Gevestigde  Orde-Fake news-Pers’. De altijd liegende Premier ‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD-Doeners-misdaadgroep’ maakte gisteren dan ook weer de massa samen met ‘Staat-NOS- oplichter Ron Fresen’ in zijn wekelijkse  ‘bral- propaganda  interviews’ bang voor de Chinezen. De altijd liegende Rutte en zijn ‘NOS-Keffer Ron Fresen’:”  Pas op de Chinezen luisteren mij en u af en ga niet meer Chinees eten, want dat wordt u vergiftigd en gehersenspoeld“. De Staats-NOS parlementaire  interviewer   ‘Ja-Knikker Fresen’ knikte hevig schuddend met zijn hele verwrongen lichaam angstig Ja,Ja, Ja en bralde: ik wil niet door de Chinezen en de Russen worden afgeluisterd en vergiftigd en ik stop gelijk met Chinees eten en Wodka drinken. Ik eet vanaf aleen nog maar Big Mac met cola”.

NSA kills phone spying program exposed by Snowden… to replace it with something better

Steve Brown ontmaskert’ NOS-Moskou-Correspondent David Jan Godfroid’ als Frankenstein-Mafkees van de Killer-Elite(Video)

‘Joke de Allesdeskundige& Alleskunner’ van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV  ontmaskert  de NOS-AIVD- Trol Marc Bessems in Venezuela.( zie: Stem van de Straat van deze week)

Corrupte Woningcorporaties doen ‘Proef’ met huisinspectie door ‘Big Brother-Micro-Vliegjes- drones’(Video). ‘Ollongren & Rutte’ verrukt.

Dat de ‘Taxfree-US&EU-Killer-Elite’ met de NSA& CIA&AIVD letterlijk de hele Wereld dag in dag uit afluistert is helemaal geen gevaar en/of punt voor Rutte en zijn ‘Staats-NOS- Ja-knikker-Fresen’. Nee, pas op voor de Russen en Chinezen!  Maar hoe zit het met de Aapjes die dagelijks worden dood gemarteld in het grootse ‘dr. Mengele- Martel- centrum’ in Europa van de Sadistische- D66-Minister Engelshoven’(Video)? Daar komt geen Rus of Chinees aan te pas. Daar vroeg die Staats-NOS corrupte& laffe ‘Nep en Fop parlementaire verslaggever Fresen’ niet na, kan hem met de Staats-NOS wat schelen dat Aapjes dagelijks worden dood gemarteld, zolang zij maar hun jaarlijkse subsidie van meer dan een miljard houden! Voor die walgelijk psychopaten- misdaden aan de kaak stellen moet u a.s. maandagavond om 23.00 bij de Stem van de Straat –Amsterdam-Noir /SaltoTV zijn.

 

 

3 antwoorden »

  1. Klopt dat de bevolking via massamedia angst wordt aangejaagd en zo wordt klaargestoomd voor toekomstige wetswijzigingen of regeringsbesluiten.

    Dit staat bekend bij de CIA als de strategy of tension.

    Ook is er strategie van smoke and mirrors (afleiding), zoals uitgelegd wordt aan het einde van de film JFK.

    Fijn weekeinde iedereen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.