President Donald Trump

‘ Supreme Pussygrabber- Trump’ benoemt ‘Kruisengrijper Kavanaugh’ en nu weer ‘Kruisengrijper Cian’. Van Jole en De Mol feliciteren Cain.

( van onze ‘Internationale- #Metoo –Elite-Gangster’ redactie)

Supreme Pussygrabber- Trump’: I only Hire the Best Pussygrabber- Like Kavanaugh and “Uncle Tom”-Herman Cain.

AMSTERDAM-NOIR- #Metoo Kavanaugh & Trump in de aanval op zijn slachtoffers(Video).
De ‘Taxfree-US-Killer-Elite’  met hun ‘#MeToo-Puppet –Trump’  is aan de lopende band ‘#MeToo- Kruisengrijpers’ a La Kavanaugh  en nu Cian aan de macht te helpen, Waarom? Daar zijn wij nog niet uit. Mischien om te laten zien dat de ‘US&EU-Taxfree-Killer-(pedo)-Elite’  straffeloos kan doen wat zij wil( Video).
‘Kruisengruiper Trump’ maakte zijn voordracht van &#MeTooCain bekend tijdens een bejaarde Demente vieze mannetjes Bral-persconferentie. ,,Ik heb mijn mensen Slaven& “MeToo-vrouwen verteld dat vieze Herman Cain de juiste man voor deze Kruisengrijpers- job is,” aldus Trump. Sinds  Mad Dog-Trump in het ‘Grazy- War Mongul- Witte Huis zit(Video) als een Rapist lopen alle vrouwen met een Kuisheidsdgordel om, behalve Sarah Sanders (en zijn vrouw First Lady Callgrill  the Eatsblock Whore Melania’(Video) ), want die vindt Trump, zijn woorden:een dikke lelijke Koe die alleen maar  zijn infantiele  en vaak beledigende Leugens loopt te mekkeren(Video).

#me-not Weinstein’ slaat na maanden stilte terug.VARA-#metoo-Coryfeeën Franciscus van Jole en Mathijs van Nieuwkerk muisstil(video).

 “Metoo Franciscus Van Jole aka “de Joop.nl -Subsidievreter” en  ‘Coke Junkie-Johnny  De Mol ‘aka de zelfverklaarde “Alles Neuker” (Video) feliciteren Herman Cain.

De extreem corrupte en compleet Krankzinnige& Rapist- “Uncle Tom”-Republikein was in 2012 kandidaat voor het Amerikaanse presidentPuppetschap, maar trok zich terug na heel veel aantijgingen van seksueel ongewenst & #Mettoo-gedrag in de jaren negentig. Eerder stond hij aan het roer van pizzaketen Godfather’s Pizza. Ook was hij voorzitter bij de ‘Federal Reserve- Misdaad- Bank’ van Kansas City. En waarom ook niet?

US& EU- Taxfree-Killer-Elite’ ‘Blood-sucking’ there People dry& Raping there Children& Torture animals(Video)
De Corrupte Stephen Moore, die door ‘Mad Dog-Trump’ eerder was voorgedragen voor dezelfde corrupte bestuurszetel Reserve, moet afzien van de nominatie omdat hij verwikkeld is in een misdaad-schandaal rond niet betaalde alimentatie aan zijn ex-echtgenote en een belastingschuld van 75.000 dollar en geen vrouwen in de Kruis had gegrepen,. Dat laatste is een minimale voorwaarde om door Trump te worden benoemd. ‘Mad Dog-Trump’ uit regelmatig Bral- en beledigende liederlijke infantiele kritiek op Fed-voorzitter Jerome Powell. De president Puppet heeft zich fel uitgesproken tegen het verhogen rentetarieven, een van de belangrijkste taken van de Fed. ‘Mad Dog-Trump’ wil dat zijn ‘Taxfree-Killer-Elite- bazen’ in crime poen (Miljarden) kunnen lenen zonder rente te betalen net zoals in de EU en die tegen een Woekerrente uit lenen aan ‘Jan met Pet’.

Johnny de Mol doet zijn ‘Potloodventer-naam’ eer aan in het kader van de Roast en zet foto met zijn ‘grote’ LUL online(Video).

1 antwoord »

  1. Als president is Donald Trump verkozen als de opvolger van Uncle Tom..Daar is de Amerikaanse bevolking steeds armer van geworden, komen er steeds meer daklozen bij en verkeren de meeste zwarten in Amerika in een situatie van uitzichtloosheid.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.