Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Hoogbejaarde Ouwehoeren ook slachtoffer van de NL daklozenhandel. Killer Queen Rechter irriteert zich aan muisstille Brown.

(Van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV redactie, Power to the People)

 AMSTERDAM-NOIR-Afgelopen maandagochtend  om 9.30 waren wij onbetaald aanwezig bij de mensonterende rechtszaak aangespannen door een misdadigeWoningbouw cooperatie  NV Velsen, die onze Kameraden van de Straat de hoogbejaard, maar uiterst strijdbare Ouwehoeren Martine & Louise Fokkens met wat kwaadaardige roddels en achterklap, waar zelfs ‘Riool- Privé ‘zich voor zou schamen de straat op te smijten. Maar de ‘Killer-Queen-Rechter’ vondt het allemaal houd snijden wat Damens names de Woningbouw aan leugens bralde blijken haar walgelijke Hautaine-Killer-Queen’s gedrag- jegens ing S. Brown en Fokkens&zoon en haar mannier van ‘Sluw&Listig-  in de val lokken-vragen’ stelen aan de Fokkens.

Critical Legal Studies Movement legt uit waarom de Fokkens en over het algemeen alle mensen Labbenkakken uit de Laagste Klasse kansloos zijn bij (‘Killer-Queen’)-Rechters

Tijdens die ‘Smijt -de Hoogbejaarde Fokkens-op straat rechtszaak’ ( zie de beelden hierna van moedige Klokkenluider Nico van der Ham) fluisterde ik af en toe wat in de oor van onze editor en regisseur en moest veelvuldig niet hoorbaar lachen om de ‘kwaadaardige-zwart makerij- Riool-achtige-Lynch-de Fokkens- wijze’ van de corrupte Privé detective en uiterst domme ‘Zakkenvuller-Damstra’,  die optrad als een louche  liegende ‘Nep en Fop advocaat’ zonder opleiding van Woningbouw-misdaadgroep. Dat irriteerde de Haarlemse  Killer-Queen Rechter uit de school van de Straf de arme maatschappij dat zij onbeschoft uitviel tegen Steve Brown.   Moedige Volk-journalist  Nico van der Ham :Hoe een woningbouwvereniging ook de wereldberoemde Martine Fokkens dakloos probeert te maken. Luister vooral goed naar de man die het woord voert voor de misdaadgroep. Een openbare voorspelling betreffende de afloop doe ik niet. Wel heb ik aan Martine verteld wat mijn voorspelling is. Ik hoop dat ik het eens een keer mis heb! Start de video en bekijk de door mij integraal audiovisueel opgenomen rechtszitting”.: 

Brown: “Ik fluisterde  niet hoorbaar voor niemand achter mijn hand .Net zoals vele advocaten dat onderling ook tijdens een rechtszaak doen. Ik deed dat op een wijzen die voor niemand hoorbaar waren. De Killer Queen Rechter die overduidelijk op de hand was van de Woningbouw NV zat dat kennelijk dwars dat ik niet hoorbaar moest lachen, maar wel zichtbaar en schoot uit haar slof en sneerde mij onbeschoft toe dat zij zich aan mij irriteerde waarmee zij haar ware gezicht liet zien: de’ Killer Queen Rechter Nieke de Waele(Video) van de rechtbank van Haarlem”.

A.s. maandag zijn van der Ham en de Ouwe Hoeren te gast de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV, Power to the People  om verslag te doen van deze ‘Maak de Fokkens& Zoon -dakloos -Lynch- Killer Queen-rechtszaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.