War Crime

‘IS-Moordenaar & Pedo-strijder”: ’Chloorgas gebruikt in opdracht van de CIA ’. Kabinet Rutte & NOS beroepen zich op zijn zwijgrecht.

(van onze ‘Internationale- US&EU -Taxfree-Royal-Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Altijd liegende Blok betrapt op liegen inzake steun ‘Islam’ –(CIA)-Terroristen in Syrië(Video)

Iraakse autoriteiten hebben maandag de bekentenis vrijgegeven van een ter dood veroordeelde Belgische ‘IS- strijderMoordenaar&(pedo)-Verkrachter’, die met zijn domme Nederlandse vrouwSlaaf naar Syrië vertrok. Hij geeft toe dat de jihadistische groepering waartoe hij behoorde  vaak Chloorgas en ander chemische wapens en chloorgranaten heeft gebruikt en dat de CIA&MI6& AIVD daar van afwisten en dat hij vaak samenwerkte met de White Helmets om Sadam en de Russen de schuld te geven. Dat meldt als enige het Nieuwsblad op basis van de Koerdische nieuwssite Kurdistan 24 en uiteraard wij ook.

UK-Killer-Elite’ paying Fake White Helmets to produce Syria ‘chemical weapon’ PR as cover for ‘CIA&MI6-Jaish Al Islam’?(Video)
Het corrupte en altijd liegende  Kabinet regiem ‘Taxfree-Shell Rutte 3′ en hun dr. Goebbels-Outlet de Staats-NOS beroepen zich nu op hun  zwijgrecht, want die moeten van de ‘US&EU Taxfree-Killer-Elite& CIA’  de ‘Massamoordenaar Sadam’ de schuld geven van chemische aanvallen in Syrië o.a. op kinderen en baby’s. De Russen en wij  hebben altijd al gesteld dat niet de ‘Massamoordenaar-Assad’  , maar de door de Massa moordende CIA, MI6&AIVD en de regeringen regime ‘Taxfree-Shell- Rutte 2,3,’ gesteunde  ‘Islam’- Baardmannen & Pedo-Moordenaars de White Hemelst  terroristen (Video) de chemische aanvallen pleegde in opdracht van de Massa –Moordende& drugs dealende CIA.

AIVD van ‘Censuur Queen- ‘Ollongren& Schoof’ waarschuwt voor de Chinezen. De Staats-NOS met Fresen & Rutte leggen het uit(Video).

Taxfree-US-Killer-Elite’ announces more support for ‘Heroic’ actors and Terrorist-White Helmets in Syria. Rutte beroept zich op zijn Zwijgrecht(Video) 

Moordende White Helmets worden stiekem als ‘Royal- VIP-emigranten’ Nederland en de EU Firts Class ingevlogen(Video).

Een Iraakse rechtbank heeft de 25-jarige ‘Moordenaar&verkrachter –Pedo- Bilal Abdoel-Aziz’ tot ophanging veroordeeld voor lidmaatschap van ‘Islamitische- Moordenaars& Pedo-Verkrachters- Slaven- Staat’(Video)en voor het deelnemen aan gevechten tegen het Iraakse leger in Mosul. Niet voor ‘werken’ voor de CIA.

‘islam’-Radicalisering is  CIA-‘Pompeo & Bolton&  Pence- psychopatisering'(Video).

‘Sadistische- D66-Minister Engelshoven’ laat ‘dr. Mengele-Martelen’ op Apen doorgaan(Video).

Toen de Syrische revolutie uitbrak( aangejaagd door de CIA) , las ik op internet over de acties van het  ‘CIA-Nasra Front- misdaadgroep’ en het corrupte Moordende ‘CIA-Vrije Syrische Leger’, en hun gevechten tegen de Syrische strijdkrachten, de Russen ,de Turken, de Koerden, Iran en Irak, de bevrijding bezetting met het ‘Massa- Moorden &Martellen’& (pedo)- verkrachten en het houden van vrouwen als slaven en kind bruiden  in die gebieden en de Godsdienstwaanzinnige  Levensomstandigheden van de  ‘Pedo-Baardmannen’ en slaven daar”( video), zo klinkt het in zijn verwarde bekentenis. Hij probeerde zich nog enigszins te verdedigen  door te stellen dat hij nooit mensen had gemarteld zo als de Aapjes dagelijks straffeloos in Nederland worden gemarteld onder leiding van  de ‘Sadistische D66 DDR66  -Minister Engelshoven’ (Video).  Ook liet hij de Rechter weten spijt als haar op zijn hoofd Baard te hebben dat hij niet bij de White Helmets was gaan moorden en verkrachten, want dan hij  nu als een King in Nederland of Engeland gewoond met een riante uitkering. De Iraakse rechter moest wel overgeven toen hij de  vreselijke beelden zag van de Marteling van de opgesloten en kansloze en weerloze aapjes en dacht dat het Fake beelden waren De rechter: “ik geloof niet dat deze beelden echt zijn, want dat laat men nooit toe in het ‘Mooie Nederland’ van’ Doener-Rutte‘”.

 

 

De Belgische IS-strijderMoordenaar&pedo voegde zich bij het door de CIA gerunde en door de CIA& M16& AIVD gefinancierde’ Nusra -Pedo-Moordende- Front ‘samen met zijn Nederlandse kind- vrouw slaaf , die ook van Marokkaanse herkomst is en compleet de weg kwijt is. Zie de walgelijke ‘dr. Goebbels- Staats-BBC- propaganda’ hierna hoe de Moordenaars& derderangs acteurs de White Helmets van de ‘CIA&MI&AIVD’ de Hemel in worden geprezen  als ‘Model –Vluchtelingen’, die als ‘Rode Kruis-  VIPs’ zijn binnen gehaald en direct gehuisvest , terwijl de echte vluchtelingen (en Engelse uit de Laagste Klasse) behandelt worden als een hond en vaak zelf worden opgesloten in Vluchtelingen- gevangenissen :

‘GroenLinks Rechts Wethouder Rutger Groot-Wassink’ compleet de weg kwijt:Uitgeprocedeerde Vluchtelingen gaan gratis Luxe wonen als Expats in Amsterdam(Video). 

En  vergist u zich niet deze ‘CIA- Moordenaar & Pedo-verkrachters’  en derderangs-acteur zitten nu ook als ‘VIP- Vluchtelingen’  in Nederland  naast u als buurman (zonder baard) waar de echte vluchtelingen (en Nederlanders uit de Laagste Klasse) ook net als in Engeland  jaren moet wachten voordat zij een Verblijfsvergunning  krijgen en dat zegt op zich al genoeg.  De ‘US&EU Taxfree- Royal-Killer-Elite’  zijn als de doods dat deze White Helmets de waarheid gaan spreken, want dat is het leed niet te overzien voor  de ‘US&EU- Taxfree-Royal-Killer Elite met hun Puppet  ‘Mad Dog Trump’ en  zijn loopjongens de  Beroepsleugenaars en uitbuiters van hun eigen Volk  Rutte& May

 

 

1 antwoord »

 1. Grafdelvers graven eigen graf

  “It Belongs To The People, Not The Bankers” – Italy Moves To Seize Gold From Central Bank

  Two weeks ago, somewhat out of the blue, ECB President Mario Draghi issued an odd statement confirming that the European Central Bank needs to approve any operation in the foreign reserves of euro zone countries, including gold and large foreign currency holdings. Lees meer: https://www.zerohedge.com/news/2019-04-05/it-belongs-people-not-bankers-italy-moves-seize-gold-central-bank

  US House Speaker To Be Impeached
  Lees meer: https://www.simonparkes.org/single-post/2019/04/08/US-House-Speaker-To-Be-Impeached

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.