Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Vanavond in gesaboteerde Stem van de Straat: “Grootste ‘dr. Mengele Martel-Apencentrum’ in de EU ontmaskerd in NL & Poolse Arbeiders behandelt als Plofkippen”.

( van onze Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTO TV redactie )


AMSTERDAM-NOIR- Afgelopen maandag was helaas door weer een duistere storing ( computer programma atack-crash) deze aflevering van de Stem van de Straat niet uitgezonden. Dat is niet de eerste duistere keer en zal ook wel niet de laatste duistere keer zijn. Kosten nog moeite worden gespaard door de  corrupte ‘Rat in pak -Heersende Klasse’ om De Stem van de Straat monddood te maken. Heeft het misschien te maken met de ‘Judas-Zussen -Holleeder bedreig-kaart’  die nu tegen ing.Steve Brown die wordt ingezet door C(ensuur)-Omroep oplichters “Uncle Tom” Mildred Roethof en ‘Guru Anne Mieke Semmeling’ die Salto de nek om wille draaien en daarbij 5 miljoen euro per jaar subsidie opstrijken ‘Grachtengordel-Maffia- Strijkstok’ ? Maar al met al is deze aflevering  een tijdloos  juweeltje van de Straat geworden met o.a. explosieve informatie over uitbuiting van ‘Poolse -Plofkippen-arbeiders’ met onze Kameraad van de Straat Joop die daarover schokkende onthullingen doet. Het dagelijks ‘dr. Mengel- martelen van Apen in Nederland (extreem schokkende beelden), onderleiding van de D66 DDR66 Minister-Sadistische Engelshoven (Video). Allesdeskundige Joke gaat van  de  ‘CIA Puppet Guaido’ in Venezuela naar Datingshotel en haalt door in café Corso. En de Censuur in Amsterdam door GroenLinksRechts & D66-Yuppie & PvdA-Hoertjes B&W en College discrimineren Legale Woningzoekenden & Dak en thuislozen. Onze editor en regisseur ‘Lady Sorry What’ heeft nog onbetaald  tot 4 – uur  maandag in de ochtend  geprobeerd deze aflevering  op tijd uitzend klaar te maken voor maandag avond 23.00 uur , maar dat was niet gelukt. Maar we laten ons niet tegenhouden door de ‘AIVD-Kliek’ van de D66 ‘DRR66- Censuur Queen- Ollongren’ dus vanavond  onze uitgestelde ‘Oscar-  premiere’: “Grootste  ‘dr. Mengel- Martel-Apen-centrum’ ontmaskerd in de  EU in NL & Poolse Arbeiders behandelt als Plofkippen”.   U kunt vanavond  weer lachen& huilen en vooral Wakker worden, Power to The People!

te zien via onderstaand link SALTO 1

4 antwoorden »

  • De eerste keer dat ik van het apencentrum hoorde, was toen Willibrord Frequin jaren geleden daar met camera protesteerde. Mijn eerste reactie was inderdaad dit is fake news en onmogelijk in Nederland. Mijn tweede reactie was, goed gedaan Willibrord (dat was ook voor het eerst lol), nu wordt het snel gesloten.

   Dit jaar kwam toen de verbazing, dat de martelingen bij het BPRC te rijswijk gewoon doorgaan (is het trouwens echt afgestoten door TNO want even verderop testen ze wapens onder andere naam maar is gewoon TNO)

   Ik hoop dat de dansende aap in het filmpje ons protest levend houdt. Dit keer moeten we doorgaan!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.