Kabinet Rutte3

In het ‘Mooi Land’ van ‘Doener -Rutte&Co’ heeft de Massa pijn in de leeg geplunderde portemonnee.

( van onze Wordt Wakker redactie)


AMSTERDAM-NOIRExtreem corrupte en laffe VVD-staatssecretaris Tamara van Ark:Geen Miljoenen subsidie voor Kinderarmoede van arme werkenden en werklozen labbekakken(Video).
De reeds jaren kaal geplukte  consument Labbekak is in het ‘Mooie-Doeners-Land’ van ‘Taxfree Shell- Rutte 2,3’,  extreem meer kwijt aan vaste lasten en boodschappen en in leven blijven. Inmiddels gaat 41 tot 60 procent van hun over het algemeen karige loon en/of honger AOW en/of bijstand uitkering (die zijn tot 80% tot 90% kwijt aan vaste lasten en plegen vaak Zelfmoord) op aan te dure ‘Huisjesmelkers -Prins Bernhard &VVD –Tweede Kamerbendelid Haga wonen, te dure voedingsmiddelen, te dure en vaak ook nog slechte zorg en de extreem dure   ‘GroenLinksRechts &PvdA-Hoertje-Waste Management -Maffioso Samsom -‘Wurg-energie-rekening’, het watergeld en schoolgeld voor hun kinderen. Is sommige schrijnende gevallen houden de bejaarde arme sloebers slechts 85,-  euro per maand over om eten en kleren te kopen. Nou, doe dat maar eens, Rutte & Co( zie de schokkende reportage van Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTOTV van aankomende week)

Kameraad Joop’ van de Straat stelt  het schokkende feit aan de Kaak dat een  ‘Honger-Bijstand- echtpaar’ van uitzichtloosheid zelf moord pleegde(Video)

US& EU- Taxfree-Killer-Elite’ ‘Blood-sucking’ there People dry& Raping there Children& Torture animals(Video) . Zie Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTOTV van deze week)

Labbekak-alert uit de ‘VVD-Slaven—katoenplantages’ en de ‘D66-killing fields’ van het Westland& Apen dood gemarteld door D66&Rutte!(Video)

Steve Brown betrapt King Willem in zijn ‘werkpaleis’ op tellen van zijn €300 mln Taxfree-Staats-uitkering(Video).

Royal-NSB-Telegraaf’ blij: Máxima draagt ‘Hoerig-pronkstuk-Stuart-Diamant’ en kinderen hebben nog steeds honger!(Video)
Dat blijkt uit onderzoek van het economisch bureau van ING. „Voor heel veel dingen geldt dat ze extreem duurder worden en zeker voor basisbehoeften, met name huur, zorg ( zorgmijders) energie, water en voeding en dat is feitelijk een schande en wellicht zelf een misdaad tegen het Volk. U moet weten dat deze rekensom natuurlijk voor de Machthebbers in Nederland de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken’ niet opgaat , die besteden nog 0,0000000001 van hun ‘Bloedzuigers-inkomen’ aan vaste uitgave. Bovendien gaan die  ‘Duivelse -Taxfree-Parasieten- groep’ veelal uit eten peperdure restaurant en doen hun peperrdure ‘Patser-kleren’ inkopen in New York , Parijs, London en Milaan net als de Parasieten de ‘Ultra-Rijken- Taxfree King Willem& Koningin Maxima en Kids’ , ”, zegt ING-hoofdeconoom Marieke Blom.

Tweedeling van ‘Taxfree-Shell-Rutte2 en 3′ slaat nu ook misdadig toe in Onderwijs &Gezondheid zorg(Video).’Rutte &Co’:”Pas op voor de Russen”.


Tien jaar geleden ging nog 20 tot 36 procent van de bestedingen naar basisbehoeften als wonen, eten en zorg en scholing voor de kinderen. „De ruimte voor een menswaardige bestaan is dus zeer beperkt geworden en de arme sloebers moeten nu zien te overleveren als Labbekakken en we verwachten dat dit de komende jaren nog veel erger wordt met ‘Rutte en Co’ aan de macht, maar zeker zo blijft ”, stelt ING. „Dit helpt verklaren dat mensen Labbekakken vinden dat ze nog niet  profiteren van de economische ‘Rat in pak- groei’ en alleen maar de ‘Taxfree Royal- Elite-gangsters- Miljardairs’ profiteren als parasieten van de kaal geplukte massa, en dan vonden die voor met merendeel laffe corrupte politici in Den Haag het nog gek dat ‘Boy Baudet’ en die Demente Hiddema de corrupte Gevestigde Orde partijtjes CDA, D66, GroenLinks, CU, VVD en PvdA een draai om hun oren heeft gegeven bij de laatste Verkiezingen (Video) .”Dit jaar zijn die basisuitgaven alleen maar duurder geworden door de verhoging van de btw (boodschappen) en de verhoogde Groen-LinksRechts& &PvdA-Hoertje-Waste Management -Maffioso Samsom -Wurg-energiebelasting, enz, enz..

De Underground Presentator van de Stem van de Straat/SALTOTV ing Steve Brown legt in de reportage hierna uit waarom de meeste succesvolste misdaadgroep van Nederland het Koningshuis nooit zal worden vervolgd:

Categorieën:Kabinet Rutte3

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.