Kabinet Rutte3

Het land van Rutte: Vijfhonderdduizend mensen kunnen tandarts niet betalen, maar Pas op voor de Russen & Chinezen.

( Door Yolo en ondersteunt door onze wordt Wakker  redactie)


AMSTERDAM-NOIR-Corrupte Gevestigde Orde Kamerleden eisen bescherming tegen Chinese spionage, maar niet tegen ‘US & AIVD spionage(Video).
Gisteren waren de corrupte en laffe Gevestigde Orde partijtjes(en de Staats-NOS) in de ‘Tweede-Bral-Kamer‘ zwaar opgewonden en op stoom: Pas op voor de Chinezen, zij bespioneren ons(kuch)en koop geen G5 van hun en geen Gas van de Russen bralde o.a. de beruchte D66 DDR66 Sjoerdsma in deze ‘Elite- Rat in pak-misdaad -zaken'(Video). Terwijl diezelfde dag bekend werd dat er 500 duizenden mensen al jaren de tandarts niet kunnen betalen. Ook werd verleden week bekend dat in Nederland het grootste ‘dr. Mengel-Apen- Martelcentrum’ van Europa is met 1500 gevangen weerlozen aapjes. Dat valt onder de misdadige eindverantwoording van de Sadistische – D66 DDR 66 Minister Engelshoven en alleen daarvoor hoort zijn per direct te worden aangehouden en opgesloten in een TBS-kleniek en/of gevangenis.

AIVD van ‘Censuur Queen- ‘Ollongren& Schoof’ waarschuwt voor de Chinezen. De Staats-NOS met Fresen & Rutte leggen het uit(Video).
Maar daar hoorde wij deze kleine ‘dr. Goebbels-Oorlog- Hitser-partijtjes’ het Nep en Fop Christen-CDA, de ‘VVD-misdaadgroep’, ‘D66DDR66′, de ‘PvdA-Hoertjes’ en GroenLinksRechts niet over in de Tweede Kamer. Nee, de boodschap van de corrupte en altijd liegende en Angst & Haatzaaiende Gevestigde Orde partijtjes was: ‘Labbekakken'(Video)( Zo worden deze arme sloebers genoemd door de ‘VVD-misdaadgroep’) zonder tanden of eten pas op voor de Russen en Chinezen en laat ons de Aapjes dood martelen:

In het ‘Mooi Land’ van ‘Doener -Rutte & Co’ heeft de Massa pijn in de leeg geplunderde portemonnee(Video).
In het Mooi ‘ChristelijkDuivels ’Liberale’ Fascistische-Doener-Land van Rutte: Vijfhonderdduizend ‘Labbenkakken’(Video) kunnen de tandarts niet betalen, maar Pas op voor de Russen & Chinezen.

US& EU- Taxfree-Killer-Elite’ ‘Blood-sucking’ there People dry& Raping there Children& Torture animals(Video) .
Vijfhonderdduizend mensen in Nederland kunnen de tandarts niet betalen en 300 duizend mensen zijn werkenden arme en 500 duizend kinderen krijgen geen normale maaltijd per dag en 3 miljoen mensen verkeren op de rand van financieel omvallen. Dat zorgt voor schaamte, pijn en uiteindelijk isolement en soms zelf moord ( zie a.s., maandag de  Stem van de Straat-Amsterdam-Noir ) De  organisatie Dokters van de Wereld echte’ Menschen'( ( Hebrew/Yiddish: מענטש‎ mentsh, cognate with the German word Mensch meaning a “human being “,a person of integrity and honor) vindt dat net als wij misdadig en onacceptabel en daarom trekken tandartsen met speciale bussen door het land om duizend mensen gratis te behandelen. Die tandartskaravaan der Armen MondzorgprojectKiezen voor Elkaar” vertrok donderdag vanuit Waddinxveen.

 

Kameraad Joop’ van de Straat stelt  het schokkende feit aan de Kaak dat een  ‘Honger-Bijstand- echtpaar’ van uitzichtloosheid zelfmoord pleegde(Video)

A.s. maandag geeft de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV uitgebreid schokkende aandacht aan het misdadige feit dat 500 duizend mensen al jaren de tandarts niet kunnen betalen en arme sloebers na aftrek van de vaste lasten van 80,- euro per maand moeten zien te overleven in het Mooi –‘Christelijke’ Duivelse Liberale– Fascistische-Land van ‘Taxfree-Shell-Rutte&’ zijn ‘Judas-partijtjes- CDA, D66 en CU’.

10 antwoorden »

 1. Ik voorzie geen grote problemen als per 2020 alle dierproeven verboden worden”
  Op de website van het Nationaal Kenniscentrum Alternatieven voor Dierproeven staat een artikel van Huub Schellekens met bovenstaande titel!

  Nadat EDEV dit artikel bij verschillende politici onder de aandacht had gebracht, en het door Dion Graus (PVV) tijdens het Algemeen Overleg op 20 november jl. is besproken, is EDEV zelf in gesprek geweest met de heer Schellekens. De heer Shellekens is verbonden als hoogleraar aan de Universiteit Utrecht (UU), farmaceutische wetenschappen en innovatieve medische biotechnologie. Ook was hij in het verleden plaatsvervangend directeur van het apencentrum in Rijswijk!!

  Like

 2. PvdD heeft onlangs vragen gesteld aan DDR66 om apenhel te sluiten zonder resultaat:
  https://rijswijksdagblad.nl/algemeen/pvdd-roept-opnieuw-op-tot-sluiting-bprc-rijswijk-na-geheime-opnames

  WAARSCHUWING!!! MINDERJARIGEN EN DIERENLIEFHEBBERS NIET VERDER LEZEN

  De gepubliceerde undercoverbeelden uit het Biomedical Primate Research Centre (BPRC) in Rijswijk waarin misstanden in het apentestcentrum werden aangetoond, hebben de wereld geschokt.

  De stress, angst en pijn bij de apen is goed te zien. Apen reageren, ondanks een verdoving, op injecties in het hoofd en het tatoeëren van een nummer op de borst. Dieren die bijkomen uit hun verdoving zijn gedesoriënteerd en worden alleen achtergelaten waardoor zij zich kunnen verwonden. Apen worden afgemaakt voor het oog van andere apen die doodsbang zitten opgesloten in hun krappe kooien.”

  Boos maakt Weterings ook over de houding van medewerkers. “Te zien is hoe een aap met een gapende hoofdwond niet wordt behandeld. De BPRC medewerker reageert laconiek op de hoofdwond: ‘Ik denk dat het uit zichzelf wel heelt.’ Verder zie je een dansende en zingende BPRC medewerker tijdens een dierproef. Het besef dat er met levende wezens wordt gewerkt is ver te zoeken.

  Like

  • Aan het gedrag van de BPRC medewerkers is te zien dat ze apen martelen ‘gewoon’ vinden, net als de politici door het smeergeld van BIG PHARMA

   Dit gaat niet veranderen zonder dat de burger zich hier nog veel meer tegen verzet. De stukjes op deze site zorgen voor bewustwording. Maar hoe verder?

   Ik moet nu denken aan de Hitler Jugend die zich in Berlijn als laatste van alle Duitse troepen overgaven. Ze waren opgegroeid onder het regime en dachten dat de wereld zou vergaan zonder hun leider.

   Net als de medewerkers en de minister momenteel met het apencentrum

   Like

   • BRAKING NEWS de farmaceutische industrie liegt, bedriegt, fraudeert, manipuleert de wetenschap en doet aan omkoping om haar handel te beschermen.

    De beschuldigingen van Peter Gøtzsche aan het adres van Big Pharma in zijn boek ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad’ zijn keihard. Verontrustend genoeg onderbouwt Gøtzsche deze claims haarscherp.

    En de bedrijfscultuur binnen de farmaceutische industrie, heeft sinds de jaren tachtig steeds sterker in het teken gestaan van de jacht op ‘blockbusters’, zoals de medicijnen genoemd worden die meer dan 1 miljard dollar per jaar opleveren.

    Gøtzsche laat vervolgens aan de hand van een groot aantal voorbeelden zien hoe groot invloed is die de industrie, binnen en buiten de wet, op onderzoeken, wetenschappers, artsen en toezichthouders uitoefent.

    Een van de meest schrijnende: psychiater Martin Keller, die als auteur verantwoordelijk was voor een onderzoek naar ‘gelukspil’ Paxil, ontving persoonlijk tonnen op zijn bankrekening van fabrikant GlaxoSmithKline, naast dubbele reiskosten en onderzoeksgelden van Glaxo voor zijn faculteit. De bewezen dienst: het schrijven van een inmiddels berucht onderzoek waaruit zou blijken dat het middel ‘opmerkelijk’ werkzaam en veilig was als antidepressivum voor kinderen en adolescenten. Tijdens het onderzoek waren acht jonge deelnemers suïcidaal

    Like

  • Hiermee heeft u ook de aard van Mark Rutte direkt goed weergegeven. Want dat is namelijk iemand die op laffe wijze weerloze aapjes neerschiet waarbij andere aapjes alleen mogen toekijken omdat Mark Rutte moet laten zien hoeveel macht hij heeft over hen. Mark Rutte is niet alleen een laffe dierenbeul. Ook gewone mensen kan hij laten afslachten en opsluiten in kooien.

   Like

  • Het is allemaal te triest voor woorden. Als je je ziektekosten niet kan betalen komt de deurwaarder met politie om je het ziekenhuis in te slaan en als je ziek bent trappen ze je het ziekenhuis uit omdat zij vinden dat je weer beter bent. Wat een apenland ja zelfs die worden hier gemarteld.

   Like

   • Zo iets heet in Nederland: verdienmodel.

    Hans de Boer, Frank van Gool en Henry Keizer weten er alles van. 24/7 geld verdienen.

    Labbekakken moet je zien als een soort basisgrondstof, groente of fruit waar je aan kan verdienen,

    Net zoals tomaten, appels, olie en ijzererts.

    Van ijzererts maakt men staal. van olie maakt men benzine en plastics. Van tomaten maakt met groentesoep. rotte tomaten zijn weer geschikt om puree van te maken.

    Net zoals men rotte labbekakken kunstmest kan maken, of de labbekakken met chroom-6 bewerken tot een soort basisgrondstof voor de Praxis.

    Like

  • Na de ontelbare kansloze protestacties tegen het apencentrum kom ik tot de slotsom dat BIG PHARMA in Den Haag geld rondstrooit naar de kartelpolitiek.

   Een andere verklaring is er namelijk niet.

   De politiek geeft vervolgens ieder jaar een miljard belastingzwijggeld aan de Nederlandse Propaganda Onderneming (NPO). Raad van de journalistiek en Claudia de Breij (oudejaarsconference lol) zijn al omgekocht.

   Zijn er nog klokkenluiders met een geweten?

   Anyone?

   Ik neem zelfs genoegen met Penthouse Pechtold!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.