Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Uitnodiging bijeenkomst Handen af van SALTO & De Stem van de Straat & VeteranenTV, Mocro Park, etc.

(Door De Stem van de Straat Amsterdam-Noir/SaltoTV)

AMSTERDAM-NOIRBeste niet gesubsidieerde programmamakers van SALTO en kameraden van de Straat van elke kleur, seksuele geaardheid  en geloof:De Zwijger spreekt met Joris van de Sande van de in Regio Amsterdam best bekeken TV-zender SALTO(Video).
Zoals iedereen, die Wakker is weet zijn het spannende tijden voor de lokale ‘Vrije-(sociale) – Media’ in Amsterdam: De Stem van Amsterdam van ‘Links’ tot ‘Rechts’.  Nu moet de corrupte ( GroenLinksRechts)-politiek met Burgmeester Halsema & Wethouder Meliani(Video) beslissen over de vergunning voor de Publieke Omroep. De GroenLinksRechts Grachtengordel- Maffia(Video) i.s.m. of voor de door het corrupte Justitie gedoogde ‘Maffia Boss & Mega drugsdealer- John de Mol’& SBS6-Bende(Video) is dus nu bezig een Coup te plegen met hun Trollen de ‘Subsidievreters -“Uncle Tom”- Mildred Roethof & Guru Anne Mieke Semmeling met hun ‘inclusive- bla, bla, bla- 5 miljoen-subsidie’ per jaar in de ‘Grachtengordel-pocket’ van het ‘Censuur –Vehikel’, de nog nooit één uitzending gemaakte C-Omroep om SALTO de nek om te draaien. En daarmee het enige echte Multiculturele Vrije geluid van Amsterdam op zwart willen zetten. De’ Subsidie-Strijkstok-Oplichters Roethof & Semmeling’ van de  ‘Nep en Fop-C(ensuur) -Omroep‘ hebben inmiddels de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTOTV vals ‘Judas-beschuldigd’ dat zij bedreigd worden door de Stem van de Straat( zie de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV van heden avond.)Daarom organiseren SALTO samen met Pakhuis de Zwijger een bijeenkomst voor alle Top-programmamakers, betrokkenen en belangstellenden. Iedereen is welkom! Ook mensen van buiten SALTO die ons een warm hart toedragen.  Binnenkort zal het programma ook op de website van Pakhuis de Zwijger worden gepubliceerd. (www.dezwijger.nl). Uiteraard zijn jullie als onze makers de belangrijkste gasten!

 

De bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 7 mei om 16 uur in de grote zaal (op de 2e etage) van Pakhuis de Zwijger. We eindigen met een hapje en een drankje!
Graag aanmelden via onderstaand link die je doorstuurt naar een formulier voor de aanmelding van de bijeenkomst.Dit is de definitieve bevestiging dat we op je komst kunnen rekenen!

AANMELDEN: https://forms.gle/NDF1JmQKDksjhKfU6

Ik zou het namelijk wel heel fijn vinden als iedereen van alle SALTO kanalen  hierbij aanwezig kan en wil zijn.  Mochten er nog aanvullende vragen zijn: je kan me altijd bellen of mailen!

Met vriendelijke groet,Joris van de Sande, Accountmanager ProgrammeringT: +31 (0)20 638 638 6M: +31 (0)6 546 630 26,E: joris@salto.nl

Zie hierna hoe vaak de uitzendingen van De Stem van de Straat Salto tv op youtube worden bekeken.

Teken hier de petitie: SALTO moet blijven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.