Kabinet Rutte3

Verzet tegen korten( =Stelen van) pensioenen metaal door D66 Minister Koolmees& ‘Labbenkakken-King-Hans de Boer’.

(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Max pakt Graaiende & Pensioenfonds ‘Mafioso-BOBO’s’ van D66 DDR66 Minister Koolmees aan(Video).
De al jaren leeggeroofde pensioenfondsen door ‘Rutte1,2,3’ voor de metaalsector verzetten zich met hand en tand tegen de zoveelste aankomende pensioenkortingen diefstal van in dit geval D66‘DDR66 Minister Koolmees’. Ze vinden het misdadig, idioot en onverantwoord’ dat in deze tijd dat de ‘Rat in pak economie’(Video)draait als een tierelier ze straks weer de pensioenen van 2 miljoen keihard werkende mensen moeten korten(Bestelen),die ook nog eens een keer jaren langer moeten doorwerken dan 65 jaar tot ze er dood bij neervallen voordat zijn met hun kaal geplukte Pensioen mogen gaan.

Terwijl Rutte mooie sier maakt in de ‘NSB-Telegraaf‘ met ‘Oud en New-Hulpverleners’ laten zijn ‘Side Kicks- Koolmees &Van Ark’ hun ware gezicht zien(Video).

Tegenlicht legt uit dat de Gevestigde Orde partijtjes de Arbeiders hebben verraden en tot Labbenkakken &Plofkippen hebben gemaakt(Video) .

Schokkende video Labbekak-alert:Pas op voor de ‘Super-VVD-Rat in Pak’-VNO Voorzitter Hans de Boer& Elite-Kinderlokkers(Video).

FNV geen arbeidsmarktakkoord met VVD-ers’ Labbenkakken King Hans de Boer’&‘Shell&Bank Rutte’.
Jos Brocken en Eric Uijen, voorzitters van metaalfondsen PMT en PME, vinden het onbegrijpelijk en ronduit misdadig dat hun hardwerkende deelnemers, bijvoorbeeld loodgieters en lassers volgend jaar een pensioenverlaging Diefstal voor de kiezen krijgen van 10%, terwijl de onderhandelingen voor een nieuw pensioenstelsel met die ‘Ratten in pak- D66 DDR66-Koolmees’ de loopjongen van ‘Taxfree-Shell- Rutte’ en de ‘Elite Crime Boss’ van Rutte de ‘VVD-VNO-NCW- Labbenkakken-King -Hans de Boer’ nog in volle gang zijn.

“Denk maar eens na over het effect, als we straks 2 miljoen mensen in de pensioenen gaan kortenbestelen. In best goede economische( Rat in pak)-tijden”, zegt Brocken. „Knallen we die mensen even lekker in de koopkracht naar beneden, die toch al niet zo best is, En hoe kun je verwachten van mensen dat ze vertrouwen hebben in een nieuw  pensioenstelsel, als je eerst de oude toch al karige pensioenen met 10% gaat korten bestelen? En dan maar de boel afleiden met Pas op voor de Russen en Chinezen en  ‘Boy-Baudet& Demente Hiddema, Wilders & Willem Holleeder & Mocro Maffia,etc. ”

Het land van Rutte: Vijfhonderdduizend mensen kunnen tandarts niet betalen, maar Pas op voor de Russen & Chinezen(Video). “

In een groot gezamenlijk interview roepen Brocken en Uijen de voor met merendeel laffe en corrupte politiek op om in actie te komen. Uijen: „Wij verwachten van de (corrupte) politiek dat ze nu echt een stap zet om te voorkomen dat we moeten verlagen onze leden weer moeten bestelen met de ‘Haagse- pluk de massa- kaal wet in de hand. Onze mensen worden keer op keer beroofd door dat ‘Haagse Rat in pak- Tuig’ en die (VVD)-Labbenkakken -King Hans de Boer en daar komt geen Holleeder en/of Mocro Maffia en/of de Russen en/of Chinezen(Video) aan te pas.”

Categorieën:Kabinet Rutte3

9 antwoorden »

 1. Klopt helemaal, dit komt ook omdat deze zogenaamde transferunie officieel nog niet bestaat.

  Het loopt namelijk niet via ‘Brussel’, maar via Frankfurt (ECB).

  Er is nooit ‘democratisch’ over gestemd, maar is besluit van ECB die een eigen mandaat heeft zonder enig toezicht.

  I rest my case

  Like

 2. De mensen hebben kennelijk nog steeds niet door dat hun pensioenen worden gebruikt om Italiaanse, Spaanse, Griekse, Portugese en Franse staatsschulden mee af te betalen (tot Sint-Juttemis).

  Zonder de Nederlandse labbekak was er allang geen Euro meer.

  Like

 3. Ouderen worden inderdaad al sinds jaar en dag bestolen van hun pensioengeld (geen indexatie oftewel geen compensatie voor inflatie).

  50plus heeft keer op keer de overvolle pensioenfondsen van 1600 miljard bewezen maar wordt weggelachen. Deze partij is door elite (kartelpolitiek en massamedia) succesvol tegengewerkt en belachelijk gemaakt.

  Wouter Bos heeft bovendien de belastingen verhoogd voor ‘rijke’ ouderen en dit bleek achteraf voor het grootste deel te gelden, is dus eveneens diefstal.

  In de media wordt gewerkt met de strategie van ‘verdeel en heers’: jongeren worden opgehitst tegen de gierige oudjes die het pensioengeld van de jongeren zouden verbrassen.

  Dit is een 100% procent LEUGEN en ook strategie van ‘af- en misleiding’, want het Nederlandse systeem is opgezet zo dat iedereen voor ZICHZELF inlegt. De ‘vergrijzing’ wordt gebruikt om labbekakken nog meer uit te buiten.

  Net zoals het apencentrum is de pensioenroof algemeen bekend en alles blijft zoals het was.

  Like

  • Banken zoals Goldman Sachs berekenen 100en miljoenen beheerskosten.

   De Europese Centrale Bank houdt verder rentes op 0% om overheden en banken in zuid-europa overeind te houden. Dit verlaagt onze pensioenen ook.

   Vroeger werd er nogal neergekeken op de pensioentjes zonder inflatiecorrectie in Oost-Europa, maar dit heeft elite blijkbaar op een idee gebracht.

   Like

 4. Mensen weten nog maar half hoe ze bestolen worden.

  In de pensioenfondsen zit zo’,n 1600 miljard Euro. Een jaarlijks normkorting van 1% is dan al 16 miljard Euro per jaar voor de ratten in pak, lees: graai-bonus voor de pensioenmanagers, pensioenconsultants, pensioendirecteuren, banken, verzekeraars, accountants etc etc.

  Maar niet voor de 65+ Opa- en oma-labbekakken, die de pensioenpremies hebben betaald !!!

  Echt duivels.

  Het pensioenakkoord voor 2040 zal betekenen dat mensen straks hooguit 1 jaar een klein pensioentje mogen krijgen en een gratis D’66-Pechtold-pilletje en dan een gratis ticket naar de verbrandingsoven van VVD-oplichter-fat-man Henry Keizer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.