Elite -Pedofielen

Laffe en corrupte Gevestigde Orde Pers & VVD Minister Dekker & ‘PvdA-Tweede kamer Voorzitter Arib’ verdraaien woorden Familie Faber.

(Door Yolo en ondersteunt door onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Aftreden VVD-Minister Dekker zou gerechtvaardigd zijn in de zaak Faber /Michael Panhuis, maar ligt niet voor de corrupte hand in land van ‘Taxfree-Shell-Rutte &Co'(Video).
Nu blijkt het verhaal opeens heel anders dan in de omgekochte( meer dan een miljard subsidie per jaar van Rutte&Co) ‘Gevestigde  Orde-Fake News-journalistiek Staats-NOS : Familie Anne Faber geeft Hiddema gelijk over ‘gruwelijke details’ in debat.In het Bral-debat over Anne Faber kreeg Tweede Kamerlid Theo Hiddema ten onrechte kritiek van de corrupte en laffe ‘Gevestigde-Fake News- Orde Pers’ en de altijd liegende corrupte en laffe ‘Gevestigde Orde Kamerleden’ dat hij details benoemde uit de eerdere verkrachtingszaak tegen de ‘Pedo -Moordenaar- Michael Panhuis’.

Paniek: Volgens de ‘RTL-Fake News-journalist Wester’ van de corrupte Gevestigde Orde Pers valt de corrupte Minister als ‘VVD-misdaadgroep-persoon’ niets te verwijten. (Video) 

Incest–Bijbelbelt-Boss-Segers’ wil Time-out voor misdragende Kamerleden die de waarheid spreken(Video).

Nep-parlement’ verdient ‘Nep-socialist & Mocro-Spion Arib’ als Lieg &Bedrieg-Voorzitter(Video).

Dekker heeft gelogen: Emoties lopen hoog op bij debat Moordenaar&Pedo-Verkrachter Michael Panhuis(Video).

De moeder van Anne liep uit de zaal van de Tweede Kamer weg toen dat gebeurde. ,,Hiddema had gewoon moeten zeggen wat hij wilde. Hoe pijnlijk ook, alles wat hij zei, klopte. Het allerergste vind ik wegkijken en doen alsof het allemaal maar een abstract gebeuren is. Zo geef je iedereen de mogelijkheid om het niet te hoeven weten. We moeten het beest in de bek kijken,” zegt Wim tegen De Volkskrant. ,,Je zag meteen de shock in de Kamer, toen ze dit hoorden. Het was bijna paniek. Dat is een teken dat er iets niet in de haak is, dat de corrupte en laffe politici onvoldoende geïnformeerd zijn en dat zo willen houden. Zelf ben ik niet naar het Kamerdebat gegaan omdat ik al wist wat er zou gebeuren. Dat er niet genoeg doorgevraagd zou worden en dat de echte verantwoordelijken misdadigers VVD-Minister Dekker en zijn altijd liegende en corrupte ‘VVD- Voorgangers Opstelten, Van der Steur en Teeven’  en de ‘Rat in pak- Bestuurders'(Video)  ermee weg kwamen: de Ratten in pak Bestuursvoorzitter van Fivoor (de  ‘Feest-Pedo-&Moordenaars-kliniek’ in Den Dolder, red.), de directeur van de gevangenis in Vught, de walgelijk  Killer-Queen- rechters.'(Video)’ De oom van Anne, Hans, zegt ook: ,, Ik zat in de Kamer en voelde het ongemak bij de aanwezigen, het gros van die corrupte en laffe lieden in de Tweede Kamer willen gewoon niet de waarheid horen” . De Demente Hiddema kreeg tijdens zijn inbreng forse kritiek van andere laffe en corrupte Kamerleden van de Gevestigde Orde partijtjes CDA,VVD, D66, GroenLinks, PvdA en CU  én van de PvdA-Hoertje voorzitter Mocro ‘Spion- Khadija Arib, omdat hij plastisch beschreef hoe ‘Pedo-Moordnaar- Panhuis’ in het verleden twee tienermeisjes beestachtig  had verkracht, jaren voordat hij Anne Faber misbruikte en vermoorden.Toch noemt Wim Faber het ‘terecht’ dat Hiddema dat ‘aanstipte’: ,,Ik vind dat die laffe en corrupte PvdA  Kamervoorzitter hem niet had mogen terugfluiten, ondanks de pijn voor de familie.

Noot:The corparate crime &State media like BBC &NOS  is the most powerful entity on earth. They have the power to make the innocent guilty and to make the guilty innocent, and that is power. Because they control the minds of the masses.
Malcolm X

2 antwoorden »

 1. Zo zie je maar weer.

  Die familie van het slachtoffer wist al van tevoren dat de verantwoordelijken gewoon mochten blijven zitten, en dat de door-corrupte Minister Dekker met een beetje sorry zeggen makkelijk er mee wegkwam.

  De familie gaf aan dat Hiddema gelijk had, door het Beest (=Taxfree-Shell-Rutte-3) in de bek te kijken.

  Belangrijker was natuurlijk dat de kamer “geschokt” was bij het benoemen van de details door Mr. Hiddema, men is vooral bang voor het grote gevaar van de alliantie Poetin & “Boy Baudet”.

  Like

 2. Ik kijk alleen studio sport op de staatszender, en zag daardoor tevens de aankondigingen van de programma’s om de bevolking verder te hersenspoelen.

  De uitspraak van Malcolm X geldt nog immer en is dan ook approved by Yolo zucht

  Het voelt toch als leven in de “1984” – Matrix en ik wens de Wordt wakker Redactie dan ook alle succes!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.