Elitaire Misdaad

‘Slavenhouder-Jack Ma’ van Alibaba voor ‘72-urige- Arbeit macht frei-werkweek’: Rutte & Frank van Gool dat lijkt ons ook wel wat, maar weg met ‘Huawei& G5’.

(van onze Internationale ‘Taxfree-EU&US Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Corrupte Gevestigde Orde Kamerleden eisen bescherming tegen ‘Chinese- Huawei G5- spionage’, maar niet tegen ‘US & AIVD –spionage’(Video).
Alle corrupte Gevestigde Orde partijtjes van de Westerse landen lopen te hoop tegen het G5-netwerk van Huawei, omdat dat het enige netwerk is zonder een achterdeur voor de afluisterdienst NSA van de US-Taxfree-Killer-Elite.(The Chinese government uses Microsoft office software and systems for ordinary office use, but they have worked with Microsoft to make sure that Xi’s Powerpoint isn’t sending stuff to the NSA. )AIVD van ‘Censuur Queen- ‘Ollongren & Schoof’ waarschuwt voor de Chinezen. De Staats-NOS met Fresen & Rutte leggen het uit(Video). Maar de  Levensgevaarlijke- psychopaat & Slavenhouder Jack Ma’ van Alibaba wordt feestelijk de EU & US  binnen gelaten. GroenLinksRechts ‘Boy Yes we can Klaver’ en zijn oude Mentor Boss de ‘CIA trol Bram van Oijk’ waren zelf zover gegaan in hun verwoede pogingen ‘Mad Dog Trump’&CIA stiekeme  van dienst te zijn dat ze een heel ‘Leugen-boekwerk’ hebben geschreven tegen   Dom Nederland moet ‘nee’ zeggen tegen 5G van Huawei.

VVD Godfather Rutte & zijn loopjongen  D66 Minister Koolmees: Korten van pensioenen  en werken tot je er dood bij neervalt: “Arbeit macht frei” (Video)

Arbeit macht frei: in gesaboteerde Stem van de Straat: “Grootste ‘dr. Mengele Martel-Apencentrum’ in de EU ontmaskerd in NL & Poolse Arbeiders behandelt als Plofkippen”

US& EU- Taxfree-Killer-Elite’ ‘Blood-sucking’ there People dry& Raping there Children& Torture animals(Video) .
Om bij webgigant ‘Alibaba-misdaadgroep’ te mogen werken dood gaan als moderne ‘Chinese -Plofkip- slaaf’ moet je tenminste 12 uur per dag werken, zes dagen per week tot zij er door bij neervallen en altijd onderdanig mondje dicht. Hij pleit voor een 72-urige ‘ Prins Bernhard -IG-Faber-Slaven-Polfkippen-werkweek(Video)’. Voor ‘Alibaba-Psycho-Ma en ‘Otto-Slaven-Work Force’  zijn het voorbeeld van een droom Fabriek, die van IG Faber die naast Auschwitz was gevestigd en waar ze hadden uitgerekend dat de Joodse en Russische gevangen een week 14-16 uur  per dag konden werker zonder ze eten te geven, voordat zij dood neervielen: “Arbeit macht frei”,  dat is wat Taxfree-miljardair ‘Psycho-Jack Ma’ en ‘Otto Work-Slaven- Force’ van zijn medewerkers ‘Plofkippen-Slaven’ verwacht.

  De ‘Slavenhouder & Levensgevaarlijke -psychopaat Ma’ deed zijn ‘Nazi& Red Neck-KKK-IG-Faber-Slavenhouder’  uitspraken tijdens een intern misdaad overleg, waar hij bralde dat Alibaba geen mensen nodig heeft die uitkijken naar een menselijke  8-urige werkdag en ook nog eens mondig zijn en voor hun rechten opkomen. Dat schrijft persbureau Bloomberg. Sterker nog, hij promoot de’ IG Faber- 996- Arbeit macht frei’-  werkcultuur’: van 9 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds, 6 dagen per week.  M.a.w. werken tot je er dood bij neervalt:” Arbeit macht frei”.

Snakes in Suits: When Psychopaths Go to Work:Jack Ma: “Arbeit macht Frei en mij Crimineel Rijk” 

Gerechtigheid: Neushoorn-stroper geëxecuteerd door Olifant en opgegeten door Leeuwen en ‘Nazi -IG Faber- Prins Bernhard’  slacht de big Five af(Video).

Labbekak-alert uit de ‘VVD-Slaven—katoenplantages’ en de ‘D66-killing fields’ van het Westland& Apen dood gemarteld door D66&Rutte!(video

Om van 9 tot 9 te moeten werken, brengt enorm geluk, Heil Hitler & IG Faber-Prins Bernhard & Heil Trump, Heil de Boys Macron & Rutte”,bralde de rijkste  moderne Slavenhouder bij de vergadering. ,,Als je bij Alibaba wil werken, moet je je voorbereiden op een 12-urige werkdag: “Arbeit macht Frei” . Zo niet, doe geen moeite.” Hij verklaart: ,,In deze wereld wil iedereen succes, een fijn leven en respect en daar hoort het opvoeden van je kinderen en/of een vakantie en of wat vrije tijd niet bij, behalve als je een Taxfree-Ultra-Rijke zoals ik ben. Ik vraag iedereen: als je niet meer tijd en energie in je werk steekt dan anderen, hoe kun je dan succes hebben?’’

Meldpunt voor Geschiedenis vervalsing: Otto Workforce de grote Held van de Kaalpluk & 24/7-uitpers-economie & Timmermans de ‘Huil-Held van MH17’.(Video)

Werken tot je er Dood bij neervalt: Arbeit macht frei wil  Rutte & ‘Slavenhouder-Frank van Gool’ ook wel.
In de Chinese-Slaven- tech-industrie zijn verhalen over Plofkippen-programmeurs en start-upoprichters die onverwachts sterven als gevolg van lange’IG Faber-Slaven-werkdagen’ en enorme ‘Plofkippen- stress’ niet ongewoon De  ‘Arbeit maakt Frei-Slaven-opmerkingen’ van ‘Psycho-Ma’ leidden tot behoorlijk wat verhitte reacties.Wat een ‘Fascistische- Groot Kapitaal- psychopaten- Arbeit macht frei-onzin’ en er wordt niet eens vermeld of het ‘Slaven-Misdaad-bedrijf’ je compenseert voor overwerk in dit  ‘IG Faber- Arbeit macht frei- 996- werk je dood-rooster’,luidde een van de commentaren op Weibo (een soort Twitter in China). ‘Ik hoop dat  deze ‘Taxfree-Elite-Gangsters’  de wet beter respecteren, en niet alleen luisteren naar hun eigen ‘Arbeit macht Frei-waanzin

Labbekak-alert uit Westland/Rotterdam: ’Plofkippen-Slaven-arbeiders’ uit Moldavië en Letland(Video).

Debat over Bedreiging van US-ambassadeur Hoekstra om Russisch gas te boycotten. ‘GroenLinksRechts-CIA Trol Van Oijk’ en D66 ‘DDR66- Sjoerdsma’ ontmaskerde zich zelf(Video).

De Elite -Taxfree-Maffia-bazen werken ook geen ‘Arbeit macht frei – IG-Faber-996’ omdat ze voor zichzelf ‘werken’ en hun ‘Taxfree-Bloed-poen-rijkdom’ groeit alleen maar’, schreef iemand anders. ‘We werken  als ‘IG-Faber-996-Slaven’ omdat we worden uitgebuit zonder gecompenseerd te worden voor dat overwerk.’

In strijd met de wet en de mensenrechten:Labbekak-alert van de week: ‘Slavenhouder-Frank van Gool’ van Otto Workforce in zijn Slaventransportbusje legt het allemaal uit hoe het nu precies zit(Video).
Ook een anoniem opiniestuk in het Volksdagblad, het officiële orgaan van de autoriteiten, stelde gisteren dat ‘996’  in strijd is met de wet. Daarin staat dat een gemiddelde werkweek maximaal 40 uur mag zijn. ,,Een ‘Slaven-bedrijfscultuur’ van aangemoedigde overuren zal de concurrentiekracht van een ‘Misdaad-bedrijf’ niet helpen. Sterker nog, het kan het vermogen om te vernieuwen tegenwerken’’, aldus het bericht. ‘Psycho Jack Ma’ (54) begon als leraar Engels voor 1 dollar per uur en werkte zwarte betaald als verklikker voor de Chinese geheimdienst net als ‘Taxfree-Prins Bernhard’ dat vet betaald heeft gedaan voor de Nazi’s en nadien voor de CIA en MI5. ‘Psycho-Jack Ma’ had daarna allemaal kleine baantjes, totdat hij in 1999 opeens uit het niets Alibaba oprichtte( namens de Chinese Slaat van Keizer Xi Jinping). Het ‘IG-Faber- Slaven-bedrijf ‘werd onder zijn leiding (Kuch) één van de grootste webwinkels ter wereld en veranderde voor een groot deel de manier waarop ‘Chinezen -Plofkippen’ winkelen en betalen. Zijn geschat vermogen is ongeveer 40 miljard dollar (zo’n 35 miljard euro), waarmee hij de rijkste man van China is, zolang Keizer Xi Jinping dat goed keurt. De marktwaarde van ‘Alibaba- misdaadgroep’  bedraagt circa 480 miljard dollar. Toedeledokie:” Chinese plof-kip-labbekak standaard. Laat ( Slavenhouder) Frank van Gool van Otto-(Slaven) Workforce het maar niet lezen, die wil dan de Polen uitpersen met een 115-urige werkweek( zie: Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/ SaltoTV(Video))in februari van dit jaar werd  het ‘Arbeit macht Frei -Alibaba’ betaalsysteem van Aliexpress geïntroduceerd in Giethoorn en de eerste medewerkers Slaven in een streepjes uniform zijn al in de straten van Giethoorn gesignaleerd. 

Noot: Tweede Wereldoorlog – Buna/Monowitz concentratiekamp.
In 1941 maakte IG Farben plannen voor een subkamp van Auschwitz, zodat de gevangenen niet op en neer hoefden te lopen van het basiskamp Auschwitz I naar de bouwplaats. In maart 1942 werd begonnen aan de bouw van het concentratiekamp Buna/Monowitz (of Auschwitz III), dat de werkzaamheden van IG Farben moest versnellen. Het kamp werd gebouwd in het Poolse dorpje Monowitz, wiens inwoners gedwongen moesten verhuizen. Ondertussen betaalde het bedrijf ook de medische experimenten die Josef Mengele uitvoerde op gevangenen en werden vrouwelijke gevangenen ter beschikking gesteld om te dienen als proefpersoon voor het testen van farmaceutische producten. In oktober en november 1942 arriveerden de eerste 2100 gevangenen en in de twee jaar daarna werden duizenden joodse gevangenen uit Auschwitz I tewerkgesteld in Buna/Monowitz. Voor een subkamp was Buna/Monowitz ongebruikelijk groot. In totaal werden er zo’n 27.000 arbeiders gevangen gehouden, waarvan de meeste omkwamen door de zware werkomstandigheden, slechte kleding en voedseltekort. Anderen werden alsnog vergast in de gaskamers van het vernietigingskamp Auschwitz II-Birkenau. De Buna-fabriek kwam door tekort aan (gezonde) arbeiders en materiaal en de geallieerde luchtaanvallen nooit helemaal af en produceerde gedurende de oorlog maar zeer kleine hoeveelheden synthetisch rubber.

9 antwoorden »

 1. Nederlandse burger pinautomaat voor grootkapitaal

  Uitzendbureaus in NL hebben een prikkel om mensen na 6 maanden te ontslaan omdat ze dan geen pensioenpremie hoeven te betalen.

  Met het oog daarop wordt de volgende truc toegepast: de Poolse uitzendkracht wordt als het ware voor 3 maanden op ‘vakantie’ gestuurd, de WW in.

  Na een half jaar kunnen de Polen terugkomen bij hetzelfde of een ander uitzendbureau.

  In 2015 ontvingen 14.110 Polen woonachtig in Nederland WW, meldt het CBS. Dat is een flinke stijging sinds 2012. Toen waren er 5.670 Poolse WW-trekkers.

  Like

  • De “ww vakantie” is de opvolger van werknemers in wao af laten vloeien. Dit kon helaas niet doorgaan door de “1 miljoen regel”.

   Er zijn namelijk bijna 1 miljoen arbeidsongeschikten in NL en bij het overschrijden van dit aantal worden mensen ongerust/wakker (geen grap).

   The show must go on

   Like

   • door de “1 miljoen regel” werden door Lubbers ook de werkloosheidscijfers naar beneden bijgesteld

    Zo maak je van iedere Prinsjesdag weer een feest!

    Like

 2. Ik werk momenteel in Duitsland en daar is het nog erger dan in NL. Ik heb af en toe het idee dat ik in Schindlers List rondloop.

  Er is in Duitsland het concept van Mini Jobs, dat zijn laagbetaalde 0-uren contracten waarbij je mensen niet eens hoeft te ontslaan, want ze werken “0” uren.

  Dit was zogenaamd alleen bedoeld voor hulp in de huishouding, maar tegenwoordig draaien hele industrieën hierop.

  Ik hoop niet dat ik Koolmees hiermee op een idee breng lol

  Like

  • Niet alleen een goed idee voor Minister Koolmees, ook een goed idee voor Frank van Gool van Otto Workforce.

   Poolse plof-labbekakken kan Otto Workforce dan met een 115-urige werkweek inhuren met een 0-uurscontract voor onbepaalde tijd. Flexibel taxfree en duurzaam voor de ratten in pak.

   Men kan ze dus gewoon op straat gooien als een opgebrande sigaret, want ontslaan kan en hoeft dan niet meer. De gebruikte woonruimte kan men dan weer met dubbel-sleutelgeld verpatsen aan de volgende lichting plof-labbekakken, alsof je een serie blikken met Unox-worstjes consumeert.

   Dus ook weer nieuwe kansen voor Bernard jr. van Vollenhoven.

   Frank van Gool krijgt van dit bericht ongetwijfeld weer spontaan een ongecontroleerd orgasme, dan zijn slavenbusje minutenlang doet schudden.

   Like

 3. Er werd hier in dit artikel iets geschreven over die Jack Ma en de Chinese geheime dienst.

  Natuurlijk een heel relevante opmerking, want hoe kan zo’n Chinese plof-labbekak zomaar een miljardenbedrijf als Alibaba oprichten in een communistisch totalitaire staat als China ?

  Inderdaad Alibaba en de 40 rovers.

  De 40 rovers zijn: Ro(ver)thschild-familie en de Ro(ver)ckefellers met hun trawanten de FED, ECB en de Bank of England.

  China staat uiteindelijk onder totale controle van de Bank of England, d.w.z. de Rothschild-familie.

  De rode vlag van China is het rode schild (Roth-schild). De vijfpuntige rode ster symboliseert de Rothschild-familie met hun 5 familietakken (Europese bankiers).
  Daarom is China zogenaamd het grote gevaar die alles opkoopt. Het geld komt echter van Rothschild die dit onbeperkt kan bijdrukken.

  Wie heeft Jack Ma de Engelse taal geleerd ? De Engelse Rothschild van de Bank of England.

  Hetzelfde verhaaltje geldt voor Jeff Bezos van Amazon (=Esso, Rockefeller), Mark Zuckerberg van Facebook en Bill Gates van Microsoft.

  Doel:

  Totale controle van de labbekakken met hun 72-urige werkweek, alles wordt centraal gecontroleerd via de smartphone, Google-accounts, internetbankieren, RIFD-chip, Facebook, Alexa, spyware, Digid en AI, met de Rothschildfamilie aan de knoppen.

  Frank van Gool van Otto Workforce mag dan in zijn slavenbusje blijven rondrijden.

  Er zijn nog maar weinig mensen die dit door hebben.

  Like

 4. Verschrikkelijk moment nu life: in NOS-subsidie TV-programma Buitenhof is ons blubberbuikje Fransje aan het hoogste woord om reclame voor zichzelf te maken.

  Fransje wil nog veeeeeeel meer immigranten, diversiteit en EU; en “Boy Baudet” en de Brexiters zijn volgens hem het grote gevaar. In paniek schreeuwt en huilt Fransje op de buis “ïk ben voor Europa !”

  Ook labbekakken-king Hans de Boer is aanwezig in het NOS-TV-programma en hij heeft nog betere plannen om labbekakken kaal te plukken: samen met Lodewijk ASScher bespreekt hij op de buis de plannen om voor de labbekak-bejaarden tot een snelle Endlosung te komen, met een afvoergarantie bij afvalverwerker Henry Keizer. Duurzaam en fiscaal vriendelijk.

  Like

  • Hoe kun je voor Europa zijn als er direct geen enkele Europeaan meer woont?
   Want daar gaat hij met zijn globalisatie beleid naar toe?
   Wel aan ieder recht van spreken geven, en uiteindelijk voor racist uitgemaakt worden!

   Like

 5. Noot: na WOII is door de geïnterneerden in totaal 1000 miljard dollar niet meer van hun bankrekening gehaald.

  Ook werd er veel geld verdiend aan de werkkampen, door de XX kijk Schindlers List welke organisatie dat is geweest

  1 van de conclusies van het proces van Neuremberg was dat de oorlog waarschijnlijk niet was uitgebroken zonder lobby van bedrijven als Krupps en IG Farben (later is deze onderneming opgedeeld in Hoechst BASF en Bayer)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.