Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

De Stem van de Straat: ‘Killer Queen slacht Ouwehoeren & Overleven van €80 per maand drijft tot wanhoop & ziektes.

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vanavond De Stem van de Straat afl 15, 2019. Met onze kameraden van de Straat Ouwehoeren Martine & Louise, Joop, Nico van den Ham  en gepresenteerd door vergiftigde  Allesdeskundige Joke en Underground presentator Steve Brown
Godzijdank zijn er nog mensen die zich inzetten voor het Dierenwelzijn  en de kaalgeplukte Labbekakken met kiespijn : Mobiele tandarts behandelt duizend armen mensen die zich geen tandartsbezoek kunnen veroorloven, krijgen de komende maanden toch een behandeling, in een mobiele tandartsenpraktijk. Oude  Arme sloebers houden van ellende Moestuin in hun huis om te eten zonder tanden en om niet dood te gaan van de Honger of Zelfmoord te plegen van hun uitzichtloze doffe ellende .‘Hoogbejaarde Ouwe Hoeren & Zoon’ worden geslacht door de ‘Killer Queen- Rechter van Haarlem’(Video) en komen goed als zeker op verzoek van de  door Woningbouw-misdaadgroep-Velsen op straat gesmeten, maar houden nog steeds de moed erin en zingen er lustig op los. Jerry TurnerX Music & Arts in De Storm en ook Jomanda brengt een bezoekje aan De Stem van de Straat met wonder water, die alle ziektes geneest voor een zacht prijsje. Primeur:  Eerste GroenLinksRechts ‘Race-SUV- Bakfiets-baan’ in Amsterdam(Video) en  ‘GroenLinksRechts-kappen’ alle bomen in Amsterdam. Waarom?

En nog veel meer ongecensureerd Straat nieuws wat u nergens anders hoort of ziet.

ma 23.00 uur, wo 22.00 uur, vrij 22.00 uur en zo 0.00 uur rechtstreeks te zien via onderstaande link

Heeft u al getekend bij petities.nl?

SALTO moet blijven 

 

 

1 antwoord »

 1. Waarom kabinet geen geld uitgeeft aan labbekakken:

  https://www.limburger.nl/cnt/dmf20190417_00101495/ambtenaren-verbrassen-tonnen-online-met-toestel-overheid

  Sjoemelende ambtenaren op het ministerie van Binnenlandse Zaken (BKZ) hebben vorig jaar voor tienduizenden euro’s privé gebeld en internetdata verbruikt. Eén ambtenaar verbraste in het buitenland 211.000 euro met zijn werktoestel.

  Ambtenaar aan schandpaal

  De ambtenaar is voorwaardelijk ontslagen: als hij nog eens de fout in gaat, moet hij vertrekken. Ook moet de man twee jaar lang zijn periodieke salarisverhoging inleveren. Een collega die voor bijna 1200 euro privédata verbruikte, kreeg ook voorwaardelijk strafontslag. Andere meldingen werden wegens ‘gebrek aan onderzoeksperspectief’ afgesloten of afgedaan met een schriftelijke waarschuwing.

  Ook berisping Penthouse Pechtold

  Zo werd ook vorig jaar melding gemaakt van een ambtenaar die buiten werktijd meerdere collega’s seksueel had lastiggevallen. Hij werd berispt en is overgeplaatst naar een andere afdeling.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.