gele hesjes

#Gele Hesje: ‘Pedo-Kees van de Spek’ te ‘druk ‘met ‘Derde Wereld-Hoertjes’ en eten van Tijger Vlees

( door Russia Today en ondersteunt door onze wordt Wakker redactie  en Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltTV redactie)

AMSTERDAM-NOIRBoy Macron’ in the foosteps of Hitler& Louis XVI deploy troops too shoot the unarmed Yellow Vest(Video). Kees van der Spek: Goede zaak.
Afgelopen zaterdag waren de moedige Gele Hesje in Frankrijk & Nederland al weer aan hun 21ste Verzet’s dag  tegen de ‘Boy’s Macron & Rutte de Puppets van de ‘Massa -Moordende-Taxfree-Ultra Rich-Elite-Gangsters’(Video).  De MSM- corporate Crime & Staats-Media – BBC & NOS zwijgen het compleet dood. Alleen Russia Today en wij geven wekelijks aandacht aan de Yellow Vest.

WATCH chaotic scenes as police battle protesters in Yellow Vest ‘capital’ Toulouse on ‘Act 22’(Video)

Tear gas, skirmishes: Yellow Vests in Franceen in Amsterdam .’ RTL-Oplichter-Pedo-Kees van der Spek’ aka “het Nijpaard hoofd”: Ik sta achter de (Nazi)-Politie en eet Tijger-vlees(Video).

‘Junkie & Allesneuker-Peter R. de Vries’ bevestigd  dat zijn ex Sid -kick ‘Lafaard & RTL-Oplichter- Pedo- Kees van der Spek’  buiten de deur aan het neuken is ( en Tijger Vlees eten)  met te jonge hoertjes in het buitenland  net als hij zelf altijd doet (Video) en daarom deze week te ‘druk’ is om de Gele Hesje te beledigen.

6 antwoorden »

 1. Alle wereldleiders zijn zogenaamd zeer geschokt omdat de Notre Dame aan het afbranden is. Dat is vreemd want het zijn deze politieke figuren die ervoor gezorgd hebben dat het grootste deel van onze cultuur momenteel geheel in rook opgaat. Wereldleiders zijn laffe figuren. Het valt niet uit te sluiten dat er zelfs personen op deze aarde rondlopen die van deze ramp in Parijs financieel alleen voordeel hebben.

  Like

  • Notre Dame = Onze dame, onze vrouw; d.w.z. Maria, de moeder van Christus of een toespeling naar Lady Di die in 1997 in Parijs zogenaamd is overleden.

   Emmanuel = Ik ben God, d.w.z. Jezus Christus, hier toespeling naar Anti-Christ.

   Emmanuel Macron = Mark of the beast Christus = Anti-Christ

   De brand is 3 dagen voor volle maan, in de loop naar het Paasweekend; waar op Goede Vrijdag de kruisiging van Jezus Christus wordt herdacht.

   De Notre Dame heeft nu 2 torens over, d.w.z. symbool voor 2 horens van de Duivel.
   Het signaal dat de Anti-Christ zich mag openbaren.

   Emmanuel Macron ontwijkt hiermee gemakkelijk de gele-hesjes discussie, en is plotseling wereldheld.

   Alles toeval.

   Like

 2. de wet van de universum mag je niet overschrijden het is één richting verkeer dus geen terug weg niemand gaat je vertellen maar het is shit !

  Like

 3. Zoals vaker zijn de geschiedenisboeken geschreven door bankiers en globalisten.

  De yellow vests ten tijde van louis VI waren een goed bewapende opgehitste meute (eerst waren arsenalen geplunderd, daarna werd bv de Bastille bestormd).

  Wie zelf info zoekt leest opeens dat de ‘zonnekoning’ het land wilde hervormen maar tegengewerkt werd door kerk en adel.

  Dit alles in de opmaat naar de echte dictator Napoleon die Europa wilde veroveren.

  Bankiers verdienden een vermogen door geld uit te lenen aan beide kanten, wapenindustrie beleefde ook gouden tijden (klinkt dit bekend?)

  vergelijk ook eens de verdedigers van Berlijn die tot het einde doorgingen en de keizerlijke garde van napoleon die zich niet overgaf bij Waterloo

  Like

   • Met de brandende Notre Dame in Parijs vanavond, dacht ik aan de Rijksdagbrand of aan de Romeinse keizer Nero die Rome in brand stak, dus nog enkele andere overeenkomstigheden.

    President Macron zou eerst een gele-hesjes-toespraak geven, maar door deze brand gaat het niet door. Zo zie je maar weer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.