EU

‘Horror-Show-PvdA-Asscher-propaganda-Time’: ‘MH17-Huilkomediant -Timmermans’ redt EU bij Buitenhof en dood aan ‘Boy Baudet’.

( door Toedeledokie&only you en ondersteunt door onze wordt Wakker redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Slavenhouder-Jack Ma’ van Alibaba voor ‘72-urige- Arbeit macht frei-werkweek’: Rutte & Frank van Gool dat lijkt ons ook wel wat, maar weg met ‘Huawei& G5’(VIDEO).
Verschrikkelijk  Horror PvdA-hoertjes -moment in ‘VPRO-subsidie- Tv-Bral-programma-Elite Grachtengordel Maffia- Buitenhof-Buitenzorg’  is ons ‘PvdA-Blubberbuikje- Fransje’ aan het hoogste ‘Lieg & Bedrieg-woord’ om  ‘dr. Goebbels-reclame’ voor zichzelf te maken en ‘Boy-Baudet’ voor Racist en Nazi uit te maken, na Baudet zijn ‘Monster Verkiezings- overwinning’.  De ‘Nep & Fop-Presentatrice Diana Matroos’ ‘vergat’ even voor het ‘dr. Goebbels- gemak’ te vragen naar zijn walgelijk ‘Huil & lieg- SBS-Tokkie-optreden’ vlak na de MH17 slachting. Ook ‘vergat’ de laffe en Corrupte ‘Grachtengordel- Drol Matroos’ ff te vragen naar het feit dat 50 miljoen EU Burgers, waarvan 3 miljoen in NL al jarenlang onder de armoedegrens moeten zien te overleven. Daar hoor je  ‘Staats-VPRO-Buitenhof’zorg nooit over!  De walgelijke  ‘dr. Goebbels- sluikreclame& hersenspoel-Fake News-uitzending’ werd gepresenteerd door de schaamteloze, corrupte en laffe ‘Grachtengordel- Drol & Subsidie-Vreter-Diana Matroos’.”

dr. Goebbels – GOED MENSEN-Volkskrant -propaganda’: ‘Mh17-Huil-komediant Timmermans’ onze nieuwe EU Führer(Video).

PvdA-MH7-Huil Komediant-Timmermans’ met ‘Blubber-hangbuikje’ noemt Baudet idioot& Racist&Nazi  na zijn ‘Monster-Overwinning’(Video).

Verzet tegen korten( =Stelen van) pensioenen metaal door de corrupte en laffe D66 ‘DDR66 Minister Koolmees’& ‘Labbenkakken-King-Hans de Boer’. ( VIDEO)

De MH17 -SBS-Tokkie & EU- PvdA-Huilkomediant  Fransje wil nog veeeeeeel meer (slaven)-immigranten net als D66 ‘DDR66 Freakje- Robot Jetten‘ , diversiteit in door ons kaal geroofde Volksbuurten en niet naast zijn Kapitale ‘VVD- Villa’ en in de EU en “Boy Baudet” en de Brexiters  en de Russen& Chinezen(Video) zijn volgens hem het grote gevaar.

Het land van Rutte&Timmermans : Vijfhonderdduizend mensen kunnen tandarts niet betalen, maar Pas op voor de Russen & Chinezen(Video).

In paniek schreeuwt en huilt Fransje op de ‘Staats-VPRO-Grachtengordel-Buitenhof-buis’ :“ïk ben voor mijn’ (Taxfree-Elite- Killer-)Europa’ met import Slaven !”  Fransje zweeg over het feit dat zijn Nederlandse miljoenen kostende Villa één van de best bewaakt Villa’s is in Nederland om door hem mede jarenlang  kaalgeplukte Labbekakkken en ‘Olie-Dollar-Vluchtenlingen’  buiten te houden. Ook de  (‘VVD)-Labbekakken-King Hans de Boer’ is aanwezig in het ‘Staats- VPRO-TV- dr. Goebbels propaganda- Fake News-programma’ en hij heeft nog betere  ‘(VVD)-misdaad-plannen’ om de gepensioneerde  Labbekakken nog meer kaal te plukken: samen met ‘PvdA-Hoer- Lodewijk Asscher’ bespreekt hij bij Buitenhofzorg de misdaad-plannen om voor de Labbekak-bejaarden tot een snelle Endlosung te komen, met een afvoergarantie bij afvalverwerker de ex VVD Voorzitter Bolle Henry Keizer de Miljoenen Fraudeur. ‘PvdA & VVD & D66 & GroenLinksRechts’ (Video)duurzaam en fiscaal en Justitie  vriendelijk voor de Ratten in pak(Video). (zie vanavond  om 23.00 uur de  Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-SaltoTV)

Only you: “Hoe kun je voor Europa zijn als er direct geen enkele Europeaan meer woont?
Want daar gaat Timmermans met zijn ‘Taxfree-Killer-Elite- globalisatie’  misdadige beleid naar toe?
Wel aan ieder recht van spreken geven(kuch), en wie het niet eens is met Timmermans en de ‘Ping Pong democraat Asscher’ ( kleinzoon van de Joden ‘Ping Pong-  verrader’- Voorzitter A. Asscher’ van de Joodse Raad(Video)) uiteindelijk voor racist en nazi uitgemaakt worden!”

Underground Presentator van de niet gesubsidieerde Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto Tv  Steve Brown legt hierna uit hoe de ‘Ping Pong democratie’  duister werkt  met corrupte lieden als de arbeidersverrader Asscher&Timmermans  om alles bij de extreem corrupte Gevestigde Orde Status Quo te houden:

Opmerking van Algemene Importantie: Vanavond  om 2300 uur geeft de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV uitgebreid schokkende aandacht aan  o.a. het misdadige feit dat 500 duizend mensen al jaren de tandarts niet kunnen betalen en arme sloebers na aftrek van de vaste lasten van 80,- euro per maand moeten zien te overleven in het ‘Mooi – Duivelse – Fascistische-Land’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte&’ zijn ‘Judas-partijtjes- CDA, D66 en CU’ en Asscher&Timmermans

2 antwoorden »

 1. Frans Timmermans krijgt gratis een podium in het VPRO programma Buitenhof.

  Geen enkele fatsoenlijke eerlijke echte Europeaan wil echter huilie Timmermans als EU-baas.

  Timmermans is niet democratisch gekozen. Toch krijgt hij gratis reclame.
  Ongegeneerd roept hij rond: Ich bin der Beste von Europa

  Gaat ons fake-MH17-huilende blubberbuikje ons vertegenwoordigen als hoogste EU-baas in deze corrupte wereld ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.